Σχόλιο αναγνώστη: Κοζάνη: Γιατί δεν διορθώνεται η συγκεκριμένη κακοτεχνία;;

20 Ιουλίου 2023
20:39
Με την ευκαιρία που φτιάχνουν κάποιους δρόμους στην πόλη, είναι απορίας άξιο πως δεν έχει επισκευαστεί το συγκεκριμένο σημείο το οποίο σας επισυνάπτω εδώ (με κόκκινη επισήμανση) και που είναι από τα κεντρικότερα στην πόλη. Η κακοτεχνία του δρόμου και οι βουλιαγμένες σχάρες σε αυτό το σημείο είναι τέτοια που καθημερινά καταστρέφονται όλα τα διερχόμενα αυτοκίνητα από εκεί. Μιλάμε για πολλά χρόνια η κατάσταση αυτή, δεν θυμάμαι ποτέ αυτόν τον δρόμο καλοφτιαγμένο. Με την ελπίδα ότι θα το δημοσιεύσετε δεόντως με τα σχόλιά σας και ότι κάποιοι επιτέλους θα ασχοληθούν, μιας που βρισκόμαστε και σε κατάλληλο καιρό…

19 σχόλια

  • Σε αυτό το σημείο το αυτοκίνητο πάει “βάρκα γυαλό”. Έπρεπε να το είχαν διορθώσει πριν μια δεκαετία, αλλά που μ…

  • Σε αυτή την κατάσταση βρίσκεται από τότε που φτιάχτηκε!! Στους 20 πόντους κάτω από το οδόστρωμα, περνά σωλήνα της Τηλεθέρμανσης που καταλήγει στον υποσταθμό του σχολείου. Αν κάνουν πως ξηλώνουν την άσφαλτο, θα την χτυπήσουν. Προφανώς το γνωρίζουν και κάνουν τους Κινέζους!!

  • Γιατί πρέπει κάποιος πολίτης να εκφράσει τη δυσαρέσκεια του για κάποιο πρόβλημα, που υφίσταται για χρόνια και βρίσκεται σε κεντρικό δρόμο; Δεν έχει περάσει ποτέ από εκεί κάποιος από τους υπεύθυνους των αντίστοιχων υπηρεσιών επί τόσα χρόνια; (Ρητορικό το ερώτημα)
    Η μόνο λογική (αν υπάρχει) απάντηση είναι για να κόβουν ταχύτητα τα αυτοκίνητα

  • Χοροπηδάει και το αυτοκίνητο και ο οδηγός,κοντεύεις οδηγώντας να χτυπήσεις,άσε που πάντα κουνάει τόσο πολύ που ντρέπομαι τους πεζούς έτσι που χορεύω πεντοζάλη,για γέλια και για κλάματα.τωρα που γίνονται οι προεκλογικές ασφαλτοστρωσεις ειναι ευκαιρία να ρίξουν κι εκεί λίγη άσφαλτο.

  • Είναι φυσικό σαμαράκι για να μη γκαζώνετε βρε… ξέρει τι κάνει ο μούτος και αφήνει τους δρόμους με λακούβες!

  • Η πλατεία Τιάλιου θα έπρεπε στην άνοδο (Φον Κοζάνη) και στο σημείο που αναφέρεις να έχει πεζοδρομηθεί δεκαετίες πίσω.. αλλά δεν…

  • Το 2014 σε μια βροχη δεν ήταν, που το νερό σήκωσε την άσφαλτο στο συγκεκριμένο φρεάτιο και τη κατέβασε μέχρι το τέλος του σχολείου;

    Διακοσμητικό το φρεάτιο εκεί ισα ισα να δίνει στα συνεργεία δουλίτσα!

  • Γιατί οι μηχανικοί στις αρμόδιες υπηρεσίες μπήκαν με μέσον, χάρη στους ψηφισμένους, και οι περισσότεροι δεν έχουν χαμπάρι από πραγματικές συνθήκες.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.