Απάντηση του Β, Κωνσταντόπουλου στον Ν. Μπουκουβάλα: “Για τη δυσφήμιση του δήμου, θα του προτείναμε να κοιτάξει τον καθρέπτη και θα καταλάβει”

21 Ιουλίου 2023
00:09
Επειδή ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Μπουκουβάλας Ν. προβαίνει σε βαρύγδουπες δηλώσεις για τις απουσίες των συμβούλων της αντιπολίτευσης από την σημερινή συνεδρίαση, ας αναρωτηθεί πρώτα για τις δικές του ευθύνες, ως πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, για την ώρα διεξαγωγής της συνεδρίασης (4:30 μ.μ, καταμεσήμερο), που οι επαγγελματίες έχουν δουλειές, διανομές κλπ (Παναγιωτούλας, Αλεξόπουλος), άλλοι ήταν στην εργασία τους και δεν μπορούσαν να παραβρεθούν (Παπαστάμκος), άλλοι είχαν ανειλημμένες υποχρεώσεις με γιατρούς στην Θεσσαλονίκη (Μπάκανος) και άλλοι προβλήματα υγείας (Γκουτζιομήτρος).
Το χειρότερο όμως είναι ότι όρισαν συνεδρίαση εν μέσω καύσωνα στις 4:30 μ.μ., και ενώ λαμβάνονται προληπτικά μέτρα με κλείσιμο υπηρεσιών, πρόωρη αποχώρηση των υπαλλήλων από τις εργασίες τους κλπ.
Όλα αυτά τα γνώριζε ο πρόεδρος, διότι τα είχαμε θέσει στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου δύο μέρες πριν (την Δευτέρα) και είχαμε παρακαλέσει να μετατεθεί η συνεδρίαση για την επόμενη εβδομάδα, που θα τελείωνε ο καύσωνας και θα μπορούσαν να παραβρεθούν περισσότεροι συνάδελφοι.

Όσο για την δυσφήμιση του δήμου, θα του προτείναμε να κοιτάξει τον καθρέπτη και θα καταλάβει.

Η απαξίωση των θεσμών (Γράφει ο Νίκος Μπουκουβάλας)

11 σχόλια

  • Μη λέτε πάλι ψέματα ο Παπαστάμκος ήταν παρών , είδα το βίντεο . Ο Παναγιωτούλας και ο Αλεξόπουλος δεν είναι συνταξιούχοι ; που εργάζονται;

    • στα σοβαρα τωρα 4.30 το μεσημερι;

      και ειλικρινα μιλαει η γερφυρα για απαξιωση που μετραγαν λαικς στο δημοτικο συμβουλιο 5 ΩΡΕΣ;

    • Αυτά είπε και μίλησε για απαξίωση ο πρόεδρος των 6 υπέρ στους 27 που μετράτε likes στο δημοτικό συμβούλιο και προσέβαλε δημότες και δημοσιογραφους

  • ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΦΙΛ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ,,,””ΓΑΥΓΙΖΕΙ””
    ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ…ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΠΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΣΙΩΠΑ….
    ΛΕΕΙ ΜΙΣΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΕΠΙΚΑΛΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ….ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΝ ΝΟΜΟ;;;
    ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΠΙΚΑΛΛΟΥΝΤΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ….
    ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΥ ΚΟΜΑΤΑΡΧΗ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΩΝ ΑΔΥΝΑΤΩΝ….
    ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ…
    ΑΛΛΑ ΤΙ ΕΞΟΥΣΙΑ;;
    ΤΙΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΕ…
    ΚΑΛΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ

    • 10.56 “Όταν αντιλαμβάνεσαι ότι ο αντίπαλός σου υπερτερεί και κινδυνεύεις να εξευτελιστείς, τότε δίνεις στην κουβέντα προσωπική και προσβλητική τροπή. Προσωπική τροπή σημαίνει ότι ξεφεύγεις από το αντικείμενο της διαφωνίας (αφού έτσι κι αλλιώς το έχεις χάσει) και βρίσκεις έναν τρόπο να θίξεις τον αντίπαλό σου προσωπικά. Αυτό σημαίνει ότι παύει να σε ενδιαφέρει το οποιοδήποτε επιχείρημα του αντιπάλου σου. Εγκαταλείπεις εντελώς το αντικείμενο της συζήτησης και κατευθύνεις την επίθεσή σου στο πρόσωπο του συνομιλητή σου: θα γίνεις έτσι προσβλητικός, χαιρέκακος, συκοφάντης και χυδαίος. Αυτή η τακτική είναι ιδιαίτερα δημοφιλής, γιατί μπορεί να την υιοθετήσει ο καθένας, και ως εκ τούτου ασκείται κατά κόρον”.
      ΦΕΡΕ ΜΙΑ ΠΙΤΣΑ ΤΩΡΑ

  • Αντε Κωνσταντόπουλε μια που διέλυσες την παράταξή σου, καιρός είναι να ακολουθήσεις τα στελέχη σου.
    Ποιός κοιτά σήμερα ιδεολογίες, όλοι Ελλάδα έγινε ΝΔ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.