Υποψήφιος με το συνδυασμό του Γιάννη Κοκκαλιάρη ο Αθανάσιος-Χρυσοβαλάντης Καλαμπούκας (Χλιαράς)

21 Ιουλίου 2023
10:07

Ονομάζομαι Αθανάσιος-Χρυσοβαλάντης Καλαμπούκας (Χλιαράς) του Αντώνιου και της Ελένης το γένος Χλιαρά. Είμαι γεννημένος στην Κοζάνη τον Ιούνιο του 1984. Κατάγομαι από την Αγία Παρασκευή Κοζάνης και είμαι παντρεμένος με την Θεοδώρα Κωνσταντινίδου. Είμαι τελειόφοιτος τεχνικού λυκείου.

Ζω και εργάζομαι στην Κοζάνη ως ελεύθερος επαγγελματίας διατηρώντας τουριστικό γραφείο (Χλιαράς Tours) με πολυετή εμπειρία. Υπήρξα ενεργό μέλος για πολλά χρόνια του συλλόγου ΜΑΠΣ Αγίας Παρασκευής.

Οραματίζομαι ένα Δήμο όπου θα αναδειχθεί τουριστικά, αθλητικά και πολιτιστικά, όπως επίσης θα πραγματοποιούνται συνεχώς δράσεις για όλους τους πολίτες. Στις επερχόμενες εκλογές αποφάσισα να θέσω την υποψηφιότητα μου ως δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Μαζί για την Κοζάνη» με επικεφαλής υποψήφιο δήμαρχο Ιωάννη Κοκκαλιάρη.

31 σχόλια

  • Καλό πολιτικό αγώνα! Εύχομαι η κάθε μέρα να σας φέρνει και πιό κοντά στην επιτυχία των στόχων σας!

  • Αν βγει αυτός ο συνδυασμός η Κοζάνη θα γνωρίσει νέο ρεκόρ απραξίας και εγκατάλειψης μετά τον Μαλουτα.

  • Τίποτα ουσιαστικό από εσάς. Μέχρι και στην συνέντευξη που τα διάβαζε από μέσα δεν ακούσαμε κάτι που θα κάνετε.

  • Καλά μιλάμε για πολύ ότι ναι!! Γιαννάκη κοροϊδεύεις τους πάντες!!Να σε φέρουν σταυρούς κ να πάρεις εσύ ΘΈΣΗ

  • Αυτά τα αρνητικά που γράφετε κάποιοι για πτυχία με γνώσεις κλπ για τον κύριο Γιάννη κοκαλιάρη και άλλους εκτος από ρατσισμό , κόμπλεξ δήθεν ανωτερότητας είναι και ανεδαφικά για φθηνή κατανάλωση .
    Διοτι Κασαπίδης και Μαλουτας έχουν πτυχία αλλά ήταν καταστροφή για τη Δ Μ και την Κοζάνη.!!!
    Αν προέρχονται από τον Κουζιακη γνωρίζει καλά πόσο τον εκτιμούν οι ντόπιοι Κοζανίτες..!

  • Αν τα αρνητικά σχόλια προέρχονται από τον κύκλο του «επιστήμονα» Κουζιακη που το παίζει αναξαρτητος , γνωρίζει πολύ καλά τι ζόρι τραβάει γιατί δεν τον υποστηρίζουν οι απλοί αριστεροί άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ..!

    • Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε στηρίξει επίσημα την δημοτική κίνηση Κοζάνη τόπος να ζεις, τον Γιάννη όχι γιατί δεν είναι αριστερός και έχει μαζέψει όλο το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ!

  • Κι ο παλιός Αριστερός αειμνηστοσ δήμαρχος Κοζανης Γιάννης Παγουνης δεν είχε πτυχίο πανεπιστημίου όπως έχει ο Μαλουτας Κουκουλοπουλος Κασαπίδης κουζιακης κλπ αλλά άφησε έργο δομικησ σημασιασ για την Κοζάνη που τη διοίκησε από το 1982-1990 που θα μείνει αξέχαστο .!!!
    Ο Γιάννης Κοκαλιάρης έχει αυτή της στόφα του απλού δημιουργικού ανθρώπου-επιχειρηματία όπως ο ΠΑΓΟΥΝΗΣ κι αυτο έχει ανάγκη ο Δήμος Κοζανης κι όχι πτυχία χωρίς έργο και ουσία..!

    • Και είναι ίδιες οι εποχές? Συγκρίνεις τι είχαν τότε με το τώρα? Τον Παγούνη πριν 40 χρόνια με τον Γιάννη που δεν έχει ούτε ΙΕΚ?

  • Κι εσυ που θαρεισ Ότι ζεις στο σήμερα κι αν έχεις πτυχίο περ μας ποιος είσαι τι προσφερεισ και να δούμε πόσο βάζεις μπροστά τη λογική απ το φτηνό κουτσομπολιό..!
    Α να σε δούμε και μπορεί να σε βγάλουμε και δήμαρχο και χωρίς πτυχίο του ΙΕΚ..!

  • Εσυ έξυπνε του ΙΕΚ δείξε μας και σήμερα ακόμα ένα έργο ουσιαστικής σημασίας όπως π χ αποκομιδή σκουπιδιών , λαϊκη αγορά τηλεθέρμανση αποχέτευση και πολλά άλλα , που να μην έχει τη σφραγίδα του Παγουνη.!

  • Ο ΣΥΡΙΖΑ ποτέ δεν στήριξε επίσημα τη δημοτική κίνηση «Κοζάνη τόπος να ζεις « γιατί δεν το ήθελε η ίδια η κίνηση αφού είχε επικεφαλής τον πρώην δήμαρχο Λευτέρη Ιωαννιδη που ανήκει και τότε και τώρα στους οικολόγους .
    Αν είναι ειλικρινής ο Χ Κουζιακης πρέπει να βγει και να δηλώσει επίσημα του λόγου το αληθές.
    Όσο για τον Γιάννη Κικαλιαρη είναι γνωστό σε ολους ότι πριν από μάσκα χρόνια ήταν υποψηφιος βουλευτης με το ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ όταν ο Χ Κουζιακης ήταν ακόμα στο ΠΑΣΟΚ ..!
    Ή μήπως δεν είναι έτσι..!
    ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ .! έλεγε ο πιτσιρικάς στον πατέρα του στην ταινία «ΜΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΑ».!

  • Εσυ του ΙΕΚ εξυπνάκια γιατί εκπεμπεις τόση κακία από μέσα σου και καταριέσαι αντί να συζητάς έστω και με σκληρη κριτική ..!
    Όποιος και νασαι εγώ σου εύχομαι να ζεις και να ευτυχείς .! Αλλά αν δε βγάλεις την κακία από μέσα σου λυπάμαι αλλά θα δυστυχείς.

    • Τι θα έλεγες! Σε αυτά που σε ρωτάω όμως σε όλα από πάνω τα σχόλια σου φυσικά δεν απαντάς γιατί δεν σε συμφέρει μάλλον! Επίσης δεν είμαι του ΙΕΚ. Ο Γιάννης θα ήθελε αλλά δεν είναι!

  • Γιάννη ο πατέρας σου ΚΚΕ!!Συνεργάστηκε με Κουκουλοπουλο κ μετά εσύ με Μαλουτα..λες δεν πας κομματικά!!!Κ ρωτάω αφού δεν πας κομματικά γιατί σαν αρχηγός συνδιασμου δεν πήγες σε όλες τις πολιτικές συγκεντρώσεις των αρχηγών κομμάτων π ήρθαν στην Κοζάνη και πηγές μόνο στον Τσίπρα?Κρίμα για τους δήθεν δεξιούς π ήρθαν μαζί σου!Τους κοροϊδέψεις!Εσύ θέση θα πάρεις αν βγει ο Μαλουτας!Τους άλλους τ?

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.