Οι Αντιπεριφερειάρχες Μ. Μακρυγιάννης και Γ. Βαβλιάρας επισκέφθηκαν το έργο «Οδικές προσβάσεις σε επιχειρήσεις πρωτογενούς τομέα Δήμου Βελβεντού Π.Ε Κοζάνης»

21 Ιουλίου 2023
12:12

Το έργο, προϋπολογισμού €308.000, με αντικείμενο την ασφαλτόστρωση και τη χαλικόστρωση 6 χλμ. εντός των ορίων του Δήμου Βελβεντού ολοκληρώθηκε και πλέον η καθημερινή πρόσβαση και οι εργασιακές συνθήκες αναβαθμίζονται για 12 επιχειρήσεις.

Στην επίσκεψη συμμετείχαν εκ μέρους της αναδόχου εταιρείας ο κ. Σιαμίδης Ιωάννης και από την Διεύθυνση Τ.Υ. της Π.Ε Κοζάνης, ο επιβλέπων μηχανικός κ. Κοταρίδης Σάββας.

Οι Αντιπεριφερειάρχες συνομίλησαν με τους ανθρώπους ωφελούμενων επιχειρήσεων και  με ιδιαίτερη χαρά διαπίστωσαν την θερμή αποδοχή του έργου και την εκτίμηση που εξέφρασαν για την στήριξη των επιχειρήσεών τους.

Η Περιφερειακή Αρχή υλοποιεί έργα υποδομών, τα οποία αναβαθμίζουν τις επιχειρήσεις του πρωτογενούς τομέα της Δυτικής Μακεδονίας και δημιουργούν προοπτικές για αναπτυξιακή πορεία.

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.