Ο Αργύρης Χατζηγιαννάκης εκ νέου υποψήφιος με την “Ενότητα” του Λάζαρου Μαλούτα

21 Ιουλίου 2023
12:35
Ο Αργύρης Χατζηγιαννάκης στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη θα είναι εκ νέου υποψήφιος με την Ενότητα.
Ο Αργύρης γεννήθηκε και ζει στην Κοζάνη.
Είναι Διπλωματούχος Μηχανικός Παραγωγής και Διοίκησης (Πολυτεχνική Σχολή Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης).
Σήμερα διατηρεί επιχείρηση εστίασης στο κέντρο της Κοζάνης.
Είναι αντιπρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Πρόνοιας και Μέριμνας Δήμου Κοζάνης, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Κοζάνης (ΔΕΥΑΚ) και αμισθί ειδικός συνεργάτης στο Γραφείο Δημάρχου Κοζάνης.
Με τον Αργύρη συνεχίζουμε μαζί, με την κοινή πεποίθηση ότι με Ενότητα θα καταφέρουμε ακόμη περισσότερα για τον τόπο μας!

11 σχόλια

  • Λάζο τι μας παρουσιάζς;;
    Αυτνούς που τσ έχεις κι δλεύβν γιατί σένα;;
    Κάναν καινούριο τα νάχουμι;;
    Σι βλέπου Λάζουμ για αγρανάπαυση το 2024!!!!!

  • Άλλαξε μεριά ο μούτος ο μπάρμπα Λάζους και πήγε απο δεξιά για να τον έρουν όλα δεξιά φαίνεται.. όσες μεριές και να αλλάξεις μούτε εσύ σε μιά μεριά θα πας..Από εκεί που ήρθες !
    Όσο για σένα νεαρέ μου εισαι πολύ κατώτερος των περιστάσεων ! Μαύροοο

  • Καλά ας βγουν και τα υπόλοιπα σκάνδαλα με τα φωτοβολταϊκά από Σεπτέμβρη που έρχεται και το Βατερό και να τους δω που θα πάνε να κρυφτούν ύστερα…

  • Όποιος στηρίζει Μαλουτα είναι συνυπεύθυνος για το χάλι του Δήμου και ειδικότερα της Πολης της Κοζάνης… Αυτό το Αισχος δεν θα το αφήσουμε να συνεχιστεί

  • Παιδιά τελείωσε το παιχνίδι. Όλοι θα είναι χωρις επαρκεις υποψηφιους. Μονο ο Λάζος θα έχει πλήρες ψηφοδέλτιο. Οι αλλοι ειναι για κλάμματα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.