Πρώτη ανακοίνωση τοπικού συμβουλίου με τον Γιάννη Κοκκαλιάρη – Bιογραφικό του προέδρου Παπαδημητρίου Φωτη

21 Ιουλίου 2023
13:52

Ονομάζομαι Φώτης Παπαδημητρίου του Χρήστου και της Χρυσής και γεννήθηκα το 1980  στην Κοζάνη. Ζω και κατοικώ στο Δρέπανο – Κοζάνης από το 1987. Είμαι παντρεμένος με την Ελένη Ελευθεριάδου και έχουμε δύο γιους, τον Χρήστο και τον Γιάννη, 16 και 11 ετών αντίστοιχα.

Είμαι απόφοιτος του Τεχνικού Λυκείου Κοζάνης , του Μηχανολογικού τομέα,  με την ειδικότητα του ψυκτικού εγκαταστάσεων και κλιματισμού.

Στο παρελθόν εργάστηκα ως προϊστάμενος για 2 χρόνια σε γνωστή αλυσίδα εστίασης της Κοζάνης.

Από το 2000 έως το 2010 υπήρξα χειριστής στο ορυχείο του Ν. Πεδίου σε ιδιωτική εταιρεία.

Από το 2010 έως και σήμερα εργάζομαι ως μόνιμος υπάλληλος στη Δ.Ε.Η Α.Ε ως χειριστής στο ορυχείο Ν. Πεδίου

Η ενασχόλησή μου με τα κοινά ξεκίνησε πριν από 13 χρόνια. Από το 2010 έως το 2020 διετέλεσα πρόεδρος στον Αθλητικό Σύλλογο Δρεπάνου συμμετέχοντας ενεργά στα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. Κοζάνης (αντρικά -παιδικά). Έχω βραβευτεί ως καλύτερος παράγοντας από τα αθλητικά Σωματεία της περιοχής, ενώ σήμερα είμαι μέλος της πειθαρχικής επιτροπής της Ε.Π.Σ. Κοζάνης.

Τα τελευταία 6 χρόνια έχω εκλεγεί ως Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων στο Δημ. Σχολείο Δρεπάνου – Κοζάνης στο οποίο με όρεξη και μεράκι προσπαθώ να παραστώ και να ανταποκριθώ σε οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει πάντα με γνώμονα το συμφέρον των παιδιών και την αναβάθμιση του Δημόσιου Σχολείου.

Παράλληλα, έχω εκλεγεί στη θέση του γραμματέα ΣΩ.Π. ΣΚΛΗΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, ενώ στις τελευταίες εκλογές του Σωματείου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ εκλέχτηκα  ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου.

Από το 2019 έως και σήμερα είμαι Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Δρεπάνου προσπαθώντας να ανταποκριθώ με συνείδηση και ανιδιοτέλεια σε όλες τις προκλήσεις που προκύπτουν μέσα από τον ιδιαίτερα απαιτητικό μου ρόλο, καταβάλλοντας όλες μου τις δυνάμεις για την εξυπηρέτηση των κατοίκων της κοινότητάς μου.

Με οδηγό την αγάπη μου για τον τόπο μου και την αστείρευτη διάθεση   για προσφορά που με διακατέχει για το κοινωνικό σύνολο ,αποφάσισα να συμπορευτώ στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη ως υποψήφιος για το Τοπικό Συμβούλιο Δρεπάνου με τη Δημοτική παράταξη ¨ Μαζί για την Κοζάνη¨ και  τον  Υποψήφιο Δήμαρχο  Γιάννη Κοκκαλιάρη, γιατί όλοι μαζί  μπορούμε να δημιουργήσουμε  έναν Δήμο που θα δίνει ίσες ευκαιρίες και δυνατότητες στους πολίτες του εξασφαλίζοντας την ποιότητα ζωής που τους αξίζει.

 

20 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.