«Τα παράπονα στον Δήμαρχο Σερβίων» …πήγαν Τρανόβαλτο

21 Ιουλίου 2023
14:32

“Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι” αποδόθηκαν χθες το βράδυ, στην γεμάτη κόσμο κεντρική πλατεία του Τρανοβάλτου, για το θέμα της καταληλότητας του νερού, που ανέδειξε με δικούς του ισχυρισμούς, ο πρόεδρος της κοινότητας σε ανάρτηση του στα social media.

Ο Δήμαρχος, έχοντας τις τελευταίες επίσημες μετρήσεις ως τεκμήριο, αλλά και την καθημερινή εικόνα μέσω της τηλεμετρίας έδωσε τέλος στην αγωνία και τις όποιες αμφιβολίες δημιούργησαν οι ισχυρισμοί του προέδρου.

Συνεχίζοντας επανέλαβε για άλλη μια φορά, πως η Δημοτική Αρχή έδωσε λύση στο μείζον πρόβλημα με τα λατομεία μαρμάρου και πως περιμένει την πρωτοβουλία των επαγγελματιών της περιοχής αλλιώς η διενέργεια ανοικτού διαγωνισμού παγκόσμιας εμβέλειας, θα είναι μονόδρομος.

Ανέφερε επίσης, όλα αυτά που έγιναν τα τελευταία τέσσερα χρόνια στο Τρανόβαλτο και τους γειτονικούς οικισμούς και στη συνέχεια άκουσε απο τους δημότες προβλήματα και θέματα που ζητούν λύση απο παρεμβάσεις της Δημοτικής Αρχής.

15 σχόλια

  • Συνάντηση στο Τρανόβαλτο με 7 στους 10 να είναι κάτοικοι Σερβίων και των τριγύρω του παραλίμνιων χωριών και υποψήφιοι του Ελευθερίου!

  • Λίγη τσίπα. Καμία απάντηση δεν δόθηκε ο πρόεδρος μας αντίθετα έδειξε το πρόβλημα καθώς ο δήμαρχος αγνοεί βασικά πράγματα. Η τηλεμετρία δεν δίνει αναλύσεις νερού, τον όγκο νερού δείχνει!
    Είπαμε το άσπρο μαύρο αλλά εσείς ξεπεράσατε κάθε προπαγάνδα πια!

      • Φυσικά και η τηλεμετρία δείχνει αναλύσεις νερού. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
        ΚΑΙ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΕΤΑΕΙ ΑΛΛΑ ΟΔΗΓΕΙ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ
        ΡΕ ΕΙΠΑΜΕ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΚΑΡΦΩΝΕΣΤΕ ΚΙΟΛΑΣ

  • Σα δεν ντρέπεται προκαλεί κι ολας με θρασος τον κόσμο του τρανοβαλτου φρουρίου κλπ όταν μάλιστα γνωρίζει ότι το πρόβλημα με την ποιότητα του νερού είναι διαχρονικό και χρειάζεται ιδιαίτερης προσοχής όπως καλά κάνει και επισημαίνει ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Αχιλλέας Ντοβολης.!

  • Ο Ντοβόλης έδειξε τις μετρήσεις που επικαλέστηκε στην ανάρτησή του; γιατί εάν δεν έδειξε τίποτα, σημαίνει ότι δεν έχει κάποια μέτρηση και απλά πετάει λάσπη στον ανεμιστήρα

      • Έχει πρόβλημα το νερό από την γεώτρηση στα ισιωματα Μικρόβαλτου ; Αυτό λέει ο Ντοβολης ; Δεν γίνονται δειγματοληψίες υποχρεωτικά κάποιες φορές τι χρόνο ; Αυτά τα θέματα δεν είναι για πολιτική εκμετάλλευση.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.