Δήμος Βοΐου: Δημοπράτηση του έργου «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ», προϋπολογισμού 1.035.000,00€

21 Ιουλίου 2023
14:33
Κανένα σχόλιο

O Δήμος Βοΐου προχωρά στη δημοπράτηση του έργου: «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ», προϋπολογισμού 1.035.000,00€. H υποβολή προσφορών  (μέσω Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.) ολοκληρώνεται στις 7 Αυγούστου 2023.

Το έργο περιλαμβάνει την ανάπλαση και την αποκατάσταση τμήματος του κεντρικού δρόμου της πόλης της Σιάτιστας και των πεζοδρομίων αυτού, από την περιοχή του Δημαρχείου έως την περιοχή «Φούρκα» – Ι. Ν. Αγ. Δημητρίου.

Κύριος στόχος της υλοποίησης του έργου είναι η αναβάθμιση  της αισθητικής και η αποκατάσταση της λειτουργικότητας της περιοχής.

Η χρηματοδότηση προέρχεται: α) από έσοδα του Ιδρύματος Μιχαήλ και Αλεξάνδρας Κουκουλίδου με το ποσό των 500.000,00€ και β) από το Ε.Α.Π- Π.Δ.Μ. 2012-2016  με το ποσό των 535.000,00€.

Αποτελεί το δεύτερο, από μια σειρά σημαντικών έργων κοινωφελούς χαρακτήρα για την πόλη της Σιάτιστας που θα υλοποιήσει ο Δήμος με συγχρηματοδότηση από το Ίδρυμα Μιχαήλ και Αλεξάνδρας Κουκουλίδου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.