Νίκος Καμπουρίδης (Πρόεδρος Πρωτοχωρίου Κοζάνης): Δύο χρόνια για να επιστρέψουν όργανο της Παιδικής Χαράς του χωριού- Η κατάστασή του ήταν άριστη, η τοποθέτησή του ήταν προβληματική

24 Ιουλίου 2023
09:23

Για τους γονείς που τα παιδιά τους κάνουν χρήση της Παιδικής Χαράς Πρωτοχωρίου αλλά και για τα μέλη του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Πρωτοχωρίου που δικαίως αναρωτιούνται γιατί δεν έχει επιστρέψει μετά από ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα ένα όργανο της Παιδικής Χαράς Πρωτοχωρίου που αφαιρέθηκε από τις Τεχνικές Υπηρεσίες για λόγους ασφαλείας, δημοσιεύω σήμερα το Υπηρεσιακό / Ενημερωτικό Σημείωμα που έστειλα προς την Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κοζάνης και για το οποίο δεν έχω λάβει μέχρι σήμερα απάντηση.

 

12 σχόλια

    • Ανωνυμε εδώ και 2 χρόνια πάντα το λέγαμε και στείλαμε και χαρτιά στην τεχνική υπηρεσία απλά εσείς δεν το ακούσατε ενώ τώρα το ακούτε λόγο εκλογών αν δεις παλιές αναρτήσεις στη Σελίδα του χωριού μας θα καταλάβεις Καληνύχτα εκεί στο Δήμο …. Καμιά Σταφίδα κάνα στραγάλακι να προσφέρουμε???

  • Με ξένα κόλλυβα κάνει μνημόσυνα ο Δήμος Κοζάνης, άραγε που την βάλανε την τραμπάλα η οποία αγοράστηκε με χρήματα του Πολιτιστικός & Λαογραφικός Σύλλογος Πρωτοχωρίου, ΠΡΩΤΟΧΩΡΙ ΚΟΖΑΝΗΣ (ΠΟΡΤΟΡΑΖ) που άφησε στην κοινότητα επί προεδρίας Γεωργιάδη.Ποιός ξέρει σε ποια παιδική χαρά του Δήμου το έβαλαν.

  • Αυτή που είναι υποψήφια με τον Μαλούτα και κατάγεται από το χωριό μας αας την βρεί και να την επιστρέψει. Όχι μόνο να λέει ότι έκανε πράγματα στο χωριό Ας μας παρουσιάσει το έργο της επιτέλους.

    • Αυτή που είναι υποψήφια με το Μαλουτα κ κατάγεται απτό χωριό σας:είναι πολύ δραστήρια και βλέπει μπροστά!Είτε σας αρέσει Είτε όχι ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ γιατί το αξίζειιιιι!

      • 1. Το θα ξαναβγεί δεν ταιριάζει γιατί δεν είναι εκλεγμένη πουθενα και τη θέση που έχει την έχει προσωρινά οταν δεν βγει ο Μαλουτας θα πάρει πόδι.
        2. Δραστήρια ειναι θα συμφωνήσω αλλά μονο σε ότι έχει σχέση με την αυτοπροβολή της.
        3.Αν διαφωνείς πες μου που και πως έκανε κάτι ουσιαστικό για το χωριο.

  • Εδώ και πόσα χρόνια περιμένουμε την ανάπλαση του οικισμού παλλινοστουντων πρην 3 μήνες το ανακοίνωσαν ότι θα αρχηνουσαν παραπλανητικό κρίμα αυτή η υποψήφια του χωριού μας κιόλας υσχηριζωταν ότι θα κάνει και αμφιθέατρο που ούτε αυτή το πίστευε έτσι για να μαζέψει ψήφους βλέπεις αυτή είναι η έξυπνη και εμείς η χαζοί τα ξέρουν αυτά μέσα στο δήμο τι ασυναρτησίες κάθετε και λέει στο χωριό??? Μαζέψτε την λίγο…… Η κατάσταση έχει ξεφύγει με δα αυτήν Δεν μπορεί ένα ολόκληρο χωριό να είναι παράλογο και λάθος και μόνο αυτή να είναι σωστή

    • Είμαστε το μοναδικό χωριό που δεν υπάρχουν πεζοδρόμια στον κεντρικό δρόμο.τιθετε πλέον θέμα ασφάλειας των πεζών και ιδιαίτερα των παιδιών αφού γινονται διελευσεις μεγάλων συρόμενων φορτηγών μετά το κλείσιμο της γέφυρας Σερβίων
      .πρεπει άμεσα να γίνει κάτι.

  • Τώρα το θυμήθηκες όλα μαζί και κάθε μέρα ανακοινώνεις και κάτι . Μάλλον από όταν ήρθαν οι λογαριασμοί του νερού. Μην ξεχάσεις ότι πέρυσι είχε ρίξει μία φοβερή Μπόρα στην εκδήλωση του συλλόγου και ο δήμος δεν έκανε τίποτα να την σταματήσει !!!

  • Είπαμε στον Δήμο οι περισσότεροι μηχανικοί μπήκαν με μέσον πολιτικό και είναι ανίδεοι από πραγματικές συνθήκες…και αναγορευονται και ένα σωρό “προϊστάμενοι” για εξαγορά ψήφου…οι προϊστάμενοι άραγε μένουν για πάντα προϊστάμενοι;; Ακόμα και αν δεν ξέρουν ή δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους;; Ακόμα και αν υπογράφουν απαράδεκτες και λανθασμένες μελέτες και αποφάσεις;;.. γιατί να μην ξηλώνονται μαζί με αυτούς που τους διορίζουν όταν φεύγουν, αφού δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους;;…κάτι τέτοια θέματα θα έπρεπε να μπορούν να τα φέρουν εις πέρας οι σφουγγοκωλαριοι υπαλληλισκοι που κατσικωθηκαν σε καρεκλες, χωρίς να περιμένουν οδηγίες απ’ τα ψηφισμένα αφεντικά τους. Αλλιώς γιατί τους πληρώνουμε όλους μαζί;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι