Την εκ νέου υποψηφιότητά του για το Δήμο Εορδαίας ανακοίνωσε ο Παναγιώτης Πλακεντάς – Γραπτή δήλωση: “Αλλάξαμε την καθημερινότητα. Συνεχίζουμε προς το μέλλον. Επειδή η Ιστορία συνεχίζει να γράφεται από τους παρόντες”

24 Ιουλίου 2023
10:08

Πριν από τέσσερα χρόνια, στην ιδρυτική ανακοίνωση της Ενωτικής Δημοτικής Παράταξης «ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΟΡΔΑΙΑ», καταθέσαμε την πρόθεσή μας να αλλάξουμε την καθημερινότητα και να σχεδιάσουμε το μέλλον. Το πρόγραμμά που εμπλουτίστηκε από τις προτάσεις φορέων, συλλόγων και ατόμων, υπερψηφίστηκε από τους πολίτες της Εορδαίας.

Μέσα σε αυτή την δύσκολη τετραετία, που συμπεριελάμβανε τα δύο χρόνια της παγκόσμιας πανδημίας από τον κορονοϊό και την ανακοίνωση της βίαιης απόλιγνιτοποίησης, δουλέψαμε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα υλοποιώντας έργα και δράσεις με εμπιστοσύνη, δικαιοσύνη, καλύτερη οργάνωση του Δήμου Εορδαίας αναφορικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες. Προσαρμόσαμε τις πρωτοβουλίες στα δεδομένα της εποχής και αναδιατάξαμε τις προτεραιότητες. Θέματα που χρόνιζαν και ταλάνιζαν επιλύθηκαν ή δρομολογήθηκε η λύση τους, καθιστώντας το Δήμο μας πρωταγωνιστή και πρωτοπόρο. Αποδείξαμε πως Ξέρουμε-Τολμάμε και Μπορούμε να φέρουμε τον τόπο μας στην επόμενη μέρα.

Χτίσαμε με τις πέτρες που μας πέταξαν και κρατήσαμε κόμματα και χρώματα μακριά από το συμφέρον του τόπου.

Ξεπεράσαμε αγκυλώσεις δεκαετιών και μέσα στο πλαίσιο του νόμου, σε συνεργασία με τον Γιάννη Καραβασίλη και την παράταξη Μπροστά για την Εορδαία, εξασφαλίσαμε την κυβερνησιμότητα του δήμου με ειλικρίνεια, σεβασμό και διάλογο.

Η ομάδα της Ενωμένης Εορδαίας μεγαλώνει, δυναμώνει, εξελίσσεται, συνεχίζει να γράφει Ιστορία. Η πυξίδα μας παραμένει σταθερά προσανατολισμένη στη συνένωση δυνάμεων χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς περιορισμούς.  Σε αυτή την πορεία καλούμε συλλογικότητες, φορείς και πολίτες να συστρατευθούν με την Ενωτική Δημοτική μας Παράταξη.

Για όλα τα παραπάνω, κυρίως όμως για όλα όσα έρχονται, δηλώνω σήμερα την εκ νέου υποψηφιότητά μου για το αξίωμα του Δημάρχου Εορδαίας με σεβασμό προς τον τόπο και ειλικρίνεια προς τους πολίτες του, οι οποίοι βρίσκονται στο επίκεντρο αυτής της προσπάθειας.

Σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί -σε χρόνο που πρόκειται να ανακοινωθεί- θα παρουσιάσουμε πλήρη απολογισμό έργων και δράσεων της δημοτικής αρχής, τις υποψηφιότητες που θα συμμετέχουν στην Ενωτική Δημοτική Παράταξη Ενωμένη Εορδαία και την προγραμματική συμφωνία για την πενταετία που έρχεται.

Αλλάξαμε την καθημερινότητα.

Συνεχίζουμε προς το μέλλον.

Επειδή η Ιστορία συνεχίζει να γράφεται από τους παρόντες.

 «Τα καλύτερά μας χρόνια είναι αυτά που θα έρθουν…»

Με εκτίμηση

Παναγιώτης Ν. Πλακεντάς

Εκ νέου Υποψήφιος Δήμαρχος Εορδαίας

 

29 σχόλια

  • Προκαλώ και παρακαλω το γραφείο τυπου του δημάρχου γιατί έχει και πολλους παρατρεχαμενους να μου πει ένα μεγάλο έργο που ηρθε στην εορδαια. Ένα έργο που έφερε θέσεις εργασίας. Μόνο ένα. Μια μεγάλη η μικρή επένδυση εννοώ!!

    • Και εγω σε προκαλώ να πεις τον πολιτικο χώρο που ανήκεις και ποιον η ποια ψηφισες…για να δουμε τι κανατε εσεις καθως επισης και τις προτασεις σας.

  • δημαρχε σε στηριζουμε,παρελαβες εναν δημο ρημαδιο απο τον ζαμανιδη και τον εκανες προτυπο σε εργα κυριως καθημερινοτητας,ειμαι σιγουρος οτι μπορεις και ακομα πιο πολλα να κανεις,ευχομαι και πιστευω οτι με την βοηθεια του θεου τα καλυτερα ειναι μπροστα μας

  • Πλάκα μας κάνουν τα χωριά της Εορδαίας εγκαταλελειμμένα χωρίς ένα έργο υποδομής το πιο απλό δεν έχουν μία παιδική χαρά στην πόλη μέσα μόνο για τη βιτρίνα λουλούδια και κόψιμο των χόρτων τίποτα άλλο ένα έργο ανάπτυξης μία θέση εργασίας δεν ήρθε μες στη απολιγνιτοποίηση. Ποτέ δεν θα υπάρξει μία σοβαρή δημοτική αρχή για την πόλη της Πτολεμαΐδας και των περιχώρων μία ζωή θα τρέχουμε πίσω από τις εξελίξεις όταν τα αυτονόητα τα κάναμε έργα πνοής εκεί καταντήσαμε

  • Θα είσαι και πάλι Ο νέος δήμαρχος με διάφορα μεγάλη Καλή επιτυχία δήμαρχε μού είμαστε κοντά σου στον αγώνα.

  • Τζάμπα παιδεύεστε και παιδεύετε και τον διαχειριστή της σελίδας. Τι να συζητάμε τώρα; Για το αν ξαναβγεί; Το θέμα είναι άλλο. Θα βρεθεί κανένας να βάλει απέναντι; Τζάμπα κόπος. Και όχι. Δεν τον είχα ψηφίσει. Αλλά τώρα το σκέφτομαι. Βιτρίνας ξεβιτρίνας, έκανε έργα. Και όποτε τον χρειάζεσαι είναι εκεί, τουλάχιστον να σε ακούσει. Τι να συγκρίνουμε τώρα; Τον Τσιουμαρη ή τον Ζαμανιδη ή την κοχανίτισσα δήμαρχο.

    • ΜΕΓΑΛΕ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗ, ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΤΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΗΡΘΕ ΣΕ ΘΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΗΜΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ???

  • Το τρενάκι που πόσο μας στοίχισε και η καθημερινότητα στην πόλη μόνο με εργολαβίες και ρουσφέτια στο κέντρο της πόλης
    Αλήθεια 9 και πλέον έτη κυρίας ενασχόλησης ποιο αναπτυξιακό έργο έχει γίνει στην περιοχή
    Ποσά έργα εντάξατε και ποσά απ εντάξατε
    Μεταλιγνιτική περίοδος πως αντιμετωπίστηκε με την απογραφή οδηγούμε την νέα γενιά σε μετανάστευση
    Αναπτυξιακό σχέδιο υπάρχει
    Ποιά η οικονομική θέση του Δήμου της ΔΕΥΑΕ ΔΕΤΗΠ ποσά χρωστάμε και θα πληρώσουμε στο μέλλον γιατί όλοι μαζί δεν τα φάγαμε
    Καληνύχτα Εορδαία
    Όσο για την αντιπολίτευση υπήρχε ;

  • Αλήθεια η Νέα Νέα Δημοκρατία τι λέει
    Όσο γιαυτούς που στήριζαν παλαιότερα ας κοιταχτούνε και ας αναλογιστούν τα εγκληματικά λάθη τους τότε φυσικά βολεύονταν τώρα τι αναζητούν Ιφιγένεια;
    Η Μεγάλη κεντροαριστερά του Καραβασίλη αλήθεια που οδηγήστε μήπως βολεύεστε
    Έχει και Περιφεριακές Εκλογές ταυτόχρονα με τις Δημοτικές

  • Το παρεάκι του δημάρχου η εικόνα έξω ότι χειρότερο.οι τζαμπες που τρώνε και πίνουν στα πανηγύρια και οι σύλλογοι δεν βγάζουν τίποτα μόνο φωτογραφίες είναι οι περισσότεροι που δεν ξέρουν να μιλήσουν .μια κλίκα που ζει στο άβατο του δημαρχείου χωρίς να δουλεύουν ήρθε η ώρα να φύγουν .

    • Ξέχασες και τους άλλους και την άλλη εκεί με χρυσά κουτάλια αναθέσεις στο κοιπαπ και στο κολυμβητήριο.
      Ψάξε ψάξε θα βρεις.

    • Δεν τα ξέρεις καλά. Μόνο σε αυτήν δεν πήγαν.
      Μόνο ένα θα πω. 7 εκατομμύρια απευθείας ανάθεση στην αεβαλ.

  • Και μόνο η τιμή της τηλεθερμανσης που έμεινε στα ίδια επίπεδα με τόσα προβλήματα λέει πάρα πολλά. ΥΓ(η αρένα είναι εκεί……)όσο για το παρεακι είναι και του λιμανιού και τού σαλονιού)

  • Καλό θα είναι να γνωρίζουμε την οικονομική κατάσταση του Δήμου της ΔΕΤΗΠ της ΔΕΥΑΕ αλλά και εάν τα χρήματα της Μαυροπηγής δεν έχουν βγεί από τον ειδικό λογαριασμό
    Και αυτό διότι η Δημοτική αρχή λειτούργησε ουσιαστικά χωρίς Αντιπολίτευση
    Ο χρόνος θα δείξει και θα είναι αμείλικτος κριτής των πεπραγμένων
    Αναπτυξιακό σχέδιο υπάρχει και εάν υπάρχει τότε γιατί η περιοχή έχει την μεγαλύτερη πληθυσμιακή πτώση

  • Οι αντιδήμαρχοι σου με τα μεγάλα φαγοποτια στη λαϊκή τα πανηγύρια και στις τεχνικές υπηρεσίες που τα τρώγαν με χρυσά κουτάλια.
    Οι άεργοι και οι τεμπέληδες.

  • Ο αντιδήμαρχος Παιδείας που έκανε κονέ στα σχολεία.οι άλλοι στις τεχνικές υπηρεσίες ο άλλος στη λαϊκή η άλλη κολυμβητήριο.

  • Συγχαρητήρια σε όλους για την χολή απέναντι στον πιο επιτυχημένο δήμαρχο της ιστορίας της Πτολεμαϊδας. Αφού συμμαζέψει το χαλί,το ρημαδιο που άφησαν οι προηγούμενοι, ήρθε η ώρα για εμβληματικά έργα που θα αλλάξουν την πορεία της Εορδαίας για ολόκληρη την συνέχεια. Πλακεντα είμαστε μαζί σου, σαγαπαμε, θα πας στον παράδεισο. Οι συκοφάντες σου κλείνουν μια θέση στην κόλαση

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.