kozan.gr: Το ΚΚΕ ανακοίνωσε, σήμερα Δευτέρα 24/7, τους υποψηφίους Δημάρχους στην Π.Ε. Κοζάνης με την Λαϊκή Συσπείρωση – Στο Δήμο Κοζάνης, υποψήφια Δήμαρχος, η Τίνα Κουζιάκη & ο Νόντας Στολτίδης στην Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας ως υποψήφιος Περιφερειάρχης – Ποιοι θα είναι υπόλοιποι υποψήφιοι στους υπολοίπους δήμους (Βίντεο & Φωτογραφίες)

24 Ιουλίου 2023
12:57

Το ΚΚΕ ανακοίνωσε, σήμερα Δευτέρα 24/7, τους υποψηφίους Δημάρχους στην Π.Ε. Κοζάνης με την Λαϊκή Συσπείρωση. Στο Δήμο Κοζάνης,  υποψήφια Δήμαρχος, η Τίνα Κουζιάκη & ο Νόντας Στολτίδης στην Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας ως Περιφερειάρχης. Στο Δήμο  Εορδαίας ο Πέτρος Ταταρίδης, στο Δήμο Βοΐου ο Μιχάλης Καραμπατζιάς και στο Δήμο Σερβίων ο Νίκος Γεωργακόπουλος.


 

6 σχόλια

  • Με το καλο να σας δούμε επιτέλους και στις θέσεις δημάρχων και περιφερειάρχη μπας και δούμε άσπρη μέρα στην περιοχή μας.
    Καλή επιτυχία

  • Καλή επιτυχία Καλή δύναμη και εύχομαι καλά αποτελέσματα.Με εκτίμηση Όλγα Δερματοπουλου

  • Καλή επιτυχία Καλή δύναμη και εύχομαι καλά αποτελέσματα. Με εκτίμηση Όλγα Δερματοπουλου

  • Τίνα είσαι καλό παιδί και πονάς τον τόπο σου σου εύχομαι τα καλύτερα.Ολγα Δερματοπουλου

  • Καλή επιτυχία σε όλους!!! Μακάρι το παράδειγμα της Πάτρας να το δούμε και στην Κοζάνάρα μας και σε άλλα μέρη να δει ο κόσμος τι δούλεμα πέφτει τόσα χρόνια από τους τοπικούς μας…άρχοντες…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.