Μετά την αποκαλυπτικη ΠΡΩΤΗ συνέντευξη του Γ. Αμανατίδη στο kozan.gr ότι θα είναι Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας …η επίσημη ανακοίνωση από το γραφείο του

24 Ιουλίου 2023
22:10

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Η μεγάλη εμπιστοσύνη που μου δείχνετε καθημερινά και το αίτημα εκατοντάδων συμπολιτών από όλο το πολιτικό και γεωγραφικό φάσμα του τόπου μας με ώθησαν να αποδεχθώ τη δημιουργία ενός αυτοδιοικητικού σχήματος που θα αξιοποιεί τη γνώση και την εμπειρία όλων των πολιτών με έμφαση στη συλλογικότητα και στο αποτέλεσμα, χωρίς διακρίσεις και διαχωρισμούς.

Γνωριζόμαστε όλοι πολύ καλά μεταξύ μας.

Οφείλω να επισημάνω ότι ήταν μια πολύ δύσκολη προσωπική απόφαση. Πιθανή υπαναχώρησή μου ή συμβιβασμοί θα ήταν ενάντια στις αρχές και στις αξίες με τις οποίες υπηρέτησα τον τόπο μου όλα αυτά τα χρόνια. Ωστόσο η υποστήριξη και κυρίως η προτροπή σας δεν μου έδινε άλλη επιλογή από το να συμμετέχω κι εγώ σε αυτή την νέα αυτοδιοικητική προσπάθεια για την ανάπτυξη του τόπου μας.

Είμαστε διαθέσιμοι, τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου, για συμπόρευση για μια καλύτερη Περιφέρεια με αξιοποίηση όλων των δυνατών πόρων και δυνατοτήτων, με εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που έχουν όρεξη να συνδράμουν στην κοινή μας προσπάθεια.

Δεν περισσεύει κανείς. Η αξιοποίηση της γνώσης και της προσφοράς όλων είναι ο καταλύτης για την επιτυχή κατάληξη του αγώνα αυτού.

Είμαι σίγουρος ότι η πρωτοβουλία  μας αυτή θα συνεισφέρει παραγωγικά και ουσιαστικά στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο τόπος μας, αγκαλιάζοντας χωρίς διαχωρισμούς και αποκλεισμούς και μόνο με θετική διάθεση το σύνολο των πολιτών της Δυτικής Μακεδονίας.

Γιώργος Αμανατίδης

Υποψήφιος Περιφερειάρχης

Δυτικής Μακεδονίας

71 σχόλια

    • Επιτελους να ξελασπωσει ο τοπος. Χορτασαμε 4 χρονια συγκεντρωτισμο και οπισθοπορεια. Και ενας αδιαφορος πρωθυπουργος να σιγονταρει την κατασταση.

      • Είσαι μεγάλος αλαζόνας φίλε.
        Θα πάρεις αυτό που σου αξίζει.
        Το πήρες ήδη αλλα δεν λες να καταλάβεις…..

    • Ο ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ !!

      ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΕΓΩΙΣΤΗΣ !

      ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ??

      ΑΥΤΟΣ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ??

      ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ !!!

      Ο ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ ΕΧΕΙ ΕΞΟΡΓΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ
      ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ.
      ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕΙ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ !!!

  • Συγχαρητήρια για την απόφαση σας. Σίγουρα ήταν δύσκολο να το αποφασίσετε, χωρίς την στήριξη της παράταξης που στηρίξατε, όμως θέλω να πιστεύω ότι οι πολίτες θα πιστέψουν στην αξιοσυνη και τις ικανότητες σας και θα ψηφίσουν με αυτό το κριτήριο μακρύα από κομματικές ομπρέλες.

    • Επιστήμη χωριζομένη αρετής… πανουργία και ου σοφία φαίνεται!

      Και από μέν γνώσεις ο Αματίδης έχει μάλλον, ως Διευθυντής της ΑΝΚΟ που ήταν , αλλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΝΤΙΜΗ
      Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ Ν. Δ και τους Νεοδημοκράτες που τον ψήφισαν .

      ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ !

      ΝΤΡΟΠΗ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ !!!

  • Μπράβο, μαζί σου όλοι να διώξουμε τον απαράδεκτο κασαπιδη, αρκετά με την υπεροψία του, είσαι ο νεος περιφερειάρχης, όσο για τούς αυλικούς του κασαπιδη ας πάψουν να γράφουν για διαγραφές.

  • Αμανατιδη υπουργος θα γινοσουν πρωτος βουλευτης θα ησουν ….τελικα κατσε στα εδρανα της ελασσονος αντιπολιτευσης στην περιφερεια……..

  • Σημαδιακή μέρα η σημερινή.Αποκατασταση της Δημοκρατίας.Καλη επιτυχία Αμανατιδη.Ολοι εσένα θέλουμε.

  • Όλοι μαζί με τον Αμανατίδη να δώσουμε την μάχη για να μην χαθεί άλλη πενταετία για την περιφέρεια. Κανένα κόμμα δεν θα μας υπαγορεύσει για το ποιος είναι ο ποιο κατάλληλος να ηγηθεί αυτής της προσπάθειας. Μπράβο σου. Εσύ θα είσαι ο νικητής σ’αυτή τη μάχη.

  • μαζι σου γιωργο για να βγουμε απο την μιζερια του αποτυχημενου νυν περιφερειαρχη,για να δωσουμε μια νεα πνοη στον τοπο μας,για να απαλλαγουμε απο εναν επικινδυνο και αλλαζονα κασαπιδη

  • Η περιφέρεια δεν αντέχει άλλη ολιγωρία και παραμύθια για δράκους και υδρογονα όταν κάθε μέρα αιμορραγεί πληθυσμιακά και οικονομικά.ο Αμανατίδης ξέρει απ’ έξω και ανακατωτα τα προβλήματα αλλά και πώς να είναι αποτελεσματικός μέσα από σκληρή δουλειά αλλά και ικανούς συνεργάτες.Μακαρι ο κόσμος να τον ψηφίσει!

  • Εδώ ισχύει λαϊκή παροιμία…Ο Θεός αγαπάει τον….αγαπάει και τον νοικοκύρη
    Μάλλον σ έστειλε ο καλός Θεός!
    Καλή Επιτυχία!
    Που είναι σίγουρη!

    • Δεν θα τολμήσει να τον διαγράψει γιατί ούτε αυτός θέλει τον Κασαπίδη. Απλά βιάστηκε να τον στηρίξει. Τώρα όμως το κλίμα αλλάζει και η ίδια η κυβέρνηση Αμανατίδη θέλει.

      • Ακομη και διαγραφη να τον κανει θα γινει για τα ματια του κοσμου, ολοι ξερουν οτι πρεπει ν βγει ο αμανατιδης

  • Πολύ αισιόδοξο μήνυμα για την περιοχή μας η υποψηφιότητα του κ Αμανατίδη ,σοβαρότητα ,πραγματικό ενδιαφέρον για το συμφέρον του τόπου μας ,εμπιστοσύνη ,καλή επιτυχία σας ευχόμαστε !!!

  • Και κάπως έτσι Κασαπίδη έχεις χάσει τον ύπνο σου. Νομίζεις ότι επειδή σε στηρίζει επίσημα η Νεα Δημοκρατία, θα πάρεις τις ψήφους μας. Εφτασε το πολιτικό σου τέλος. Ούτε διαγραφή ούτε μύτη πρόκειται να ανοίξει. Ούτε ο ίδιος ο Μητσοτάκης δεν σε θέλει. Του ήρθε κουτί. Κρίμα όμως και για την Γεωργία,που θα είχε με τις μεταγραφές που έκανε κάποιες πιθανότητες αν περνούσε στον δεύτερο γύρο. Η επόμενη δεκαετία αγαπητέ Αμανατίδη είναι δική σου.

  • 2o γύρο κασαπιδης ζεμπιλιαδου
    Οι ψήφοι του Αμανατίδη θα πάνε στον κασαπιδη ο οποίος άθελά του θα λειτουργήσει υπέρ κασαπιδη μαζεύοντας ψήφους που δεν θα τις ειχε

  • Ορισμένοι από τα γράφεια του Κασαπίδη ας έχουν έτοιμο το εισιτήριο της επιστροφής, τους περιμένουν με ανοιχτές αγκάλες.

  • Ο κύριος Αμανατιδης ήθελε να γίνει υπουργός , βουλευτής , γενικός γραμματέας πρόεδρος σε κάποιον οργανισμό κτλ. Ε δεν έκατσε τίποτε απο αυτά και λεει πάω περιφέρεια

  • Ετσι μπραβο!!!τωρα η προοδευτικη παραταξη θα εχει δικο της περιφερειαρχη,αρκει το ψηφοδελτιο της Ελπιδας να στελεχωθει με ικανα ατομα.

  • ΓΙΩΡΓΟ ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΑ ΣΕ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΕΙ ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΑ.ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΜΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΕ Ο ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟΣ.

  • ετσι κι αλλιως ο θεούσος διακοπες δεν θα πηγαινε !
    τωρα θα κοψει και τις βολτες και τις σέλφι μαναχος του !

    παν τα ροδα παν και τα πεταλα

    παπαλα

  • Γιώργο άργησες να το αποφασίσεις
    Τώρα με έργα και δυναμική βγες μπροστά και πάμε να σώσουμε την περιφέρεια
    Η πιο μαύρη σελίδα της περιφέρειας και η αλαζονία επιτέλους θα πάει σπίτι της

  • Συγχαρητήρια για την απόφαση σου.
    Μετά από δύο τετραετίες χαβαλε δώσε όραμα στην περιφέρεια, έργα ουσιας και βάλε τέλος στη σπατάλη των πολύτιμων πόρων από τους δήμους.

  • Αλλαγή σελίδας επιτέλους και μια σωστή απόφαση που αίρει το αδιέξοδο στο οποίο είχαν περιέλθει οι πολίτες της Δυτ.Μακεδο νιας με τις ως τώρα υποψηφιότητες Περιφερειαρχών.

    Ως Νεοδημοκράτης στηρίζω αμέριστα την υποψηφιότητα του Γιώργου Αμανατίδη και δεν φειδομαι λόγων και έργων για την υποστήριξή του αγώνα του.

    Όλοι θα πρέπει λάβουν αυτό που αξίζουν.
    Και πρώτος ο νυν Περιφερειάρχης

  • Με αμανατιδη στο τιμωνι της περιφερειας θα δουμε μια διαφορετική δυτικη μακεδονια. Πρεπει να βγει

  • Στο τέλος είχε μείνει μόνο με το Βαβλιαρα που καμία σχέση δεν είχε με την Πουταχιδου. Ας πάνε οι δύο τους στις εκκλησίες να ανάβουν κεριά. Μόνο για αυτό κανουν

    • Ο Βαβλιάρας μια χαρά άνθρωπος γιατί αδικεί τον εαυτό του και τον στηρίζει ακόμα;Ποιό πολύ θα ταίριαζε με τον Αμανατίδη.Είναι δραστήριοι και οι δύο..Βαβλιάρα ξανασκέψου το..Ούτε σε σένα φέρθηκε σωστά.

  • Ισχύει..προσβάλει τους πάντες.είναι αγενής,απότομη και απαξιωτική.Δεν ανέχεται κάποιος να έχει αντίθετη άποψη και είναι εκδικητική.Τις έχει αναθέσει πολλά γιατί δεν εμπιστεύεται λέει κανέναν!

    • Καταρχήν δεν αφήνει κανέναν να τον πλησιάσει.Βρίσκει γελοίες δικαιολογίες και είναι αντιδραστική.Μιλάει μόνο με συγκεκριμένη “κλίκα” και μαζί τους αποφασίζει, κατά πως βολεύει τα άτομα της “κλίκας”.

  • Να χαλαρώσει λίγο.Αυτός είναι περιφερειάρχης,όχι αυτή.Έχει καβαλήσει το καλάμι και τρέχει.Έχει και άποψη επι παντός χωρίς υπόβαθρο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.