kozan.gr: Χαμός στο Δ.Σ. Koζάνης: Ο Δήμαρχος Κοζάνης Λ. Μαλούτας αποκάλεσε αρχι-ψεύταρο τον Χ. Κουζιάκη μετά από διαφωνία για το πόσες εκτάσεις στο Δήμο Κοζάνης έχουν εκμισθωθεί για φωτοβολταϊκά – “Προφανώς τιμάτε την προίκα των θυγατέρων σας”, του απάντησε ο Χάρης Κουζιάκης (Βίντεο)

24 Ιουλίου 2023
22:39

 

Την ώρα που ο Γ. Αμανατίδης έριχνε “φωτιά” στο τοπικό πολιτικό σκηνικό της περιοχής με την πρώτη αποκλειστική δήλωση του στο kozan.gr, ότι θα είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης (ακούστε εδώ), “φωτιά” έπαιρνε και το δημοτικό συμβούλιο Κοζάνης με τη σφοδρή αντιπαράθεση Κουζιάκη & Μαλούτα. Δείτε τι συνέβη:

 

 

 

 

35 σχόλια

  • Ο κοζιακης,χρησιμοποιεί την…αργκό των συριζαιων και εννοειται ότι…θα συντριβεί….ως συριζαιος!!!

    • Μ΄αυτο το πλευρό να κοιμασαι μαλουτακι. Ο μισθουλακος σου να πεφτει και τα σχόλια πληρωμη με το κομματι.

    • Άστοχη θεωρώ η τοποθέτηση αυτή, οι δημοτικές εκλογές αφορούν πρόσωπα που εμπιστευόμαστε και όχι παρατάξεις. Επιπλέον, είναι σε όλους γνωστή η περίπτωση των φωτοβολταϊκών και των θυγατέρων του κ.Μαλουτα!

  • Είναι τουλάχιστον ξεδιάντροπο να παρεξηγηθεί ο δήμαρχος γιατί του είπαν για δέκα χιλιάδες στρέμματα ενώ είναι 9.000 και να αποκαλεί ψεύτη κι αρχιψευταρο τον κουζιακη.
    Η ντροπή ντράπηκε Μ αυτά που γίνονται στο Δήμο Κοζάνης αυτά τα χρόνια

  • Ψεύτης ο Κουζιάκης που τα 9 Χιλ. τα έκανε 10 και όχι αυτοί που προσπαθούν να μας πείσουν όλους εμάς τους ηλίθιους πως ότι έγινε με τα Φωτοβολταϊκά έγινε για το καλό μας και όχι για να “επενδύσουν” όλοι αυτοί (Μαλούτας, Σημανδράκος, Μιχαηλίδης, Μαγγιρίδης και ο αμισθί σύμβουλος Παλάσκας).

  • Λάζο αυτό που έκανες με τα φωτοβολταϊκά και τις κόρες σου θα σε κυνηγάει μια ζωή, κατάλαβε το, ο κόσμος δεν είναι χαζός.

  • Ξύπνησες Δήμαρχε μας και μίλησες???? Μπράβο άντε καλή Αρχή τώρα που ξύπνησες να μαζέψεις κάτι ξεμπαρκες φραντζες δικές μας με γόβες που κυκλοφορούν στα νοτιοδυτικά χωριά της Κοζάνης γιατί έχει κάνει ρεζιλη ολλο το συνδυασμό μας και μην έχει εντύπωση το κορίτσι ότι θα πάρει καμία θέση είναι κιαλοι στο συνδυασμό να δούμε πρώτα τι ποσοστά θα πάρει 4 χρόνια καλά ειταν χάρη στον Κυριακίδη πείρε τι θέση και τώρα τον πολεμάει άλλοι είχαν πάρει περισσότερους ψήφους και μείναν στην απέξω Κυριακίδη δεν ήξερες δεν ρωταγες ας προσεχές το Δημαρχείο είναι τον πολιτών του Δήμου Κοζάνης και όχι δικό της Το δικό της είναι στο πορτοραζι στους σκληρούς Ποντιους εκεί σε μια άκρη με κάτι λαμαρίνες έπαυλη όπως το αποκαλεί Δήμαρχε πρόσεχε της επιλογές σου βγεις δεν βγεις τι θέση θα δώσεις στον καθένα γιατί αν κάτι κάνεις λάθος η μισοί Θά σου φύγουμε να το ξέρεις ενημερωτικά στο λεω

  • μερικά από τα μεγάλα έργα του μαλούτα:
    έδιωξε τους πιλότους και δεν έκανε τίποτα για να τους κρατήσει
    δεν έκανε ένα περιφερειακό δρόμο
    δεν Μάζεψε κανένα αδέσποτο Εννοείται θα τα μαζέψει σε ένα μήνα
    δεν εφερε καμιά επένδυση για να δουλέψει ο κόσμος
    δεν έφερε κανένα νέο πράγμα
    πήραν όλοι τους φωτοβολταϊκά και τα χωράφια τα νοίκιασε με πολύ χαμηλό τίμημα
    κολυμβητήριο δεν έχουμε

    η Κοζάνη παραπαίει αν είμαστε μάγκες εμείς οι κοζανίτες θα πρέπει να τους τελειώσουμε

    Για το καλό της πόλης
    Δόθηκαν χιλιάδες στρέμματα δημοτικών εκτάσεων με χαμηλό ενοίκιο
    Αφέθηκε η πόλη στο χαλί της γιατί ο τρανός είπε ότι το τελευταίο 3μηνο να φανταξουμε
    Έγιναν συνεργασίες με εξυπηρέτηση ατομικών και οικογενειακών συμφερόντων
    Συνεργάστηκε με οποιονδήποτε αρκεί να γίνουν οι δουλειές του

    Βολταρε στα γραφεία υπουργών της ΝΔ ζητώντας μόνο ατομικές εξυπηρετήσεις και τίποτα για την πόλη
    Παραμυθιαζε τον κόσμο με το νέο νοσοκομείο
    Είχε κλειστό το ΔΗΠΕΘΕ για 2 χρόνια
    Τι άλλο!!!

  • Το υφακι του Λάζου είναι όλα τα λεφτά, νομίζει ότι είναι αφεντικό. Το ότι τον φτύνουν όλοι το κατάλαβε;

  • Μπράβο Χάρη, εκεί που πονάει. Όλα τα Μαλουτακια πονάνε για αυτό και θα το πληρώσουν απ’ τον κόσμακη.

  • Εγώ δεν κατάλαβα το εξής «ο κ Μαλουτας είναι δήμαρχος και δεν μπορεί να ανακαλέσει».
    Και επειδή είναι δήμαρχος; Ότι τι ;
    Και από την άλλη, εξαιρετικό το ότι ο «δήμαρχος» μιλάει με τέτοιον τρόπο χωρίς επιχειρήματα!

  • Φτανει πια με τον μαλουτα και την αλαζονεια του. ο κουζιακης τους ξεμπροστιαζει μονος του γιαυτο και τον πολεμανε με νυχια και με δοντια. ολο το συστημα μαλουτα εναντιον του για να προφυλαξουν τον δημαρχουκο τους.

  • Συνέχισε εσύ να ψηφίζεις κομματικά στις Δημοτικές εκλογές και θα δεις την Κοζάνη μια πόλη έρημη σε μια τετραετία. Κάτσε ύστερα με Μαλούτα και Κασαπιδη να αναρωτηθείτε τι έφταιγε. Ο κος Κουζιάκης είναι ο μόνος αξιόλογος υποψήφιος με δυνατότητες και υποψηφίους με σημαντική
    κοινωνική προσφορά (άγνωστες λέξεις για τους άλλους συνδυασμούς) ικανούς και με γνώσεις.

  • Η υπεροψία και η αλαζονεία του Μαλούτα έχουν ξεπεράσει κάθε ανεκτό όριο. Νομίζω ο κος Κουζιάκης και ο συνδυασμός του είναι μονόδρομος.

  • Να μας πουν και οι δύο τι συμφέροντα παίζουν και ένω υποτίθεται διαφωνούν σε όλα, συμφώνησαν μια χαρά να χαρακτηριστεί αυθαιρέτως και παρανόμως ο Δημοτικός Κήπος οικόπεδο και στην συνέχεια να ισοπεδωθεί με απαράδεκτες,για Δημοτικό Κήπο,προσθήκες. Εκεί δεν είναι φύση που καταστρέφεται;; Και μάλιστα μέσα στην πόλη που δίνει πνοή ζωής; Ή η φύση είναι μόνο κάτι αόριστο νεφελώδες, μακριά πολύ στα βάθη του Αμαζονίου, για το οποίο μπορούμε να “φωνάζουμε ” και να “αγωνιζομαστε” χωρίς να έχουμε χασουρα; Σώζουμε πρώτα αυτά που είναι στο κατώφλι μας και μετά σιγά σιγά τα παραπέρα αλλιώς μάλλον όλα γίνονται για τις εντυπώσεις.

  • Ο Κουζιακης κανει δουλειά κααι τους τα λεει και μπραβο του. Ολοι οι αλλοι κρυβονται γιατι φοβουνται τον μαλουτα και τα τσιρακια του που τριγυρνανε και απειλουν στα χωριά. Θα δουν τι θα παθουν ομως στις εκλογες

  • Παρακολουθώ χρόνια τον Κ. Κουζιάκη είναι από τους λίγους που ξέρει τι λέει και έχει καθαρό και ουσιώδη λόγο. Αν και στην Κοζάνη είμαστε συντηρητικοί ως πολίτες ελπίζω να κάνουμε την υπέρβαση και να αποτινάξουμε από πάνω μας το σύστημα και τα παράγωγα του Κουκουλόπουλου μπας και αλλάξει τίποτα σε αυτόν τον τόπο. Καλό είναι να κοιτάμε και τα πρόσωπα όχι μόνο την κομματική γραμμή, αν και δεξιών νομίζω ότι το συμφέρον του τόπου συμπορεύεται με το Κουζιακη.

  • Άστοχη θεωρώ η τοποθέτηση αυτή, οι δημοτικές εκλογές αφορούν πρόσωπα που εμπιστευόμαστε και όχι παρατάξεις. Επιπλέον, είναι σε όλους γνωστή η περίπτωση των φωτοβολταϊκών και των θυγατέρων του κ.Μαλουτα!

  • Μαλούτας και Κασαπίδης ετοιμαστείτε για μεγάλο στραπάτσο. Το ποτάμι και τον σεισμό να τα φοβάσαι όταν είναι βουβά και δεν προειδοποιούν για την επελαύνουσα καταστροφή.

  • tvra sobara ο φλωρος ειναι 0προεδρος δημοτικου συμβουλιου?για την ταμπακιερα τα φωτοβολταικα και τις κορες του ο λαζουκος μουγκα στη στρουγγα,,οχι δεν μας δουλευουβ στα μουτρα μας….

  • Ο Μαλούτας ήταν η απόλυτη καταστροφή της πόλης και αυτό στις εκλογές θα το πληρώσει φυσικά.Η πόλη είναι ένα ερείπιο με δρόμους σαν πάγο με λακούβες όπου και αν πάει κάποιος με ένα καινούριο πάρκο κατεστραμμένο με αξιοθέατα κατεστραμμένα με αγάλματα που δεν τα έκανε ποτέ συντήρηση και πολλά άλλα.Η πολιτική σταδιοδρομία του ανθρώπου αυτού που κατέστρεψε την πόλη θα τελειώσει στις εκλογές.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.