kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Η αλαζονεία & το υπεροπτικό ύφος που επέδειξε σε πλειάδα προσώπων, ο συγκεντρωτισμός κι οι χαμηλές επιδόσεις, ως Περιφερειάρχης, του Γ. Κασαπίδη, “γέννησαν” το “Αντικασαπιδικό” μέτωπο και την υποψηφιότητα του Γ. Αμανατίδη

25 Ιουλίου 2023
06:33

Αυτό που συμβαίνει με την εκ νέου υποψηφιότητα ενός εν ενεργεία Περιφερειάρχη και μάλιστα ενός προσώπου που διαθέτει και τη στήριξη μιας, νέας, παντοδύναμης κυβέρνησης, δεν έχει προηγούμενο. Ποτέ στα τοπικά αυτοδιοικητικά χρονικά,  ο εκλεκτός ενός κόμματος και μάλιστα ενός κόμματος που βρίσκεται στα “καλύτερά” του, βάσει του πρόσφατος εκλογικού αποτελέσματος, δεν αντιμετώπιζε  τέτοιο πρωτοφανές “κύμα” αμφισβήτησης,  όπως συμβαίνει, αυτή τη στιγμή, με τον Γ. Κασαπίδη. 

Π. Γκατζαβέλη (1η σε ψήφους στην Π.Ε. Κοζάνης), Δ. Σαββόπουλος (1ος σε ψήφους στην Π.Ε. Καστοριάς), Ι. Κιοσσές (1oς σε ψήφους στην Π.Ε. Φλώρινας), Ν. Λυσσαρίδης, Β. Άμπας & Ο. Πουταχίδου, δηλαδή, εν ενεργεία εκλεγμένοι περιφερειακοί σύμβουλοι με τον σημερινό Περιφερειάρχη, πρωτοστατούν κι έχουν καθοριστικό ρόλο στην υποψηφιότητα του Γ. Αμανατίδη. Στα δε Γρεβενά το μέτωπο που κι εκεί ο ίδιος, προσωπικά, “άνοιξε” με τη σημερινή δημοτική αρχή και τον Δήμαρχο Γ. Δασταμάνη δημιούργησαν ένα επίσης πολύ αρνητικό κλίμα για εκείνον, ενώ, ας μη ξεχνάμε και πως η σχέση του με τον νεοεκλεγέντα βουλευτή Ι. Γιάτσιο περνούσε, μέχρι πρότινος, βαθύτατη κρίση και μόλις προεκλογικά βελτιώθηκε ελαφρώς. Από εκεί και πέρα η αλαζονική στάση & το υπεροπτικό ύφος του Γ. Κασαπίδη, που δεν έκανε σε τίποτα πίσω, έστω κι ένα βηματάκι, ακόμη και σε θέματα που εκ των πραγμάτων αποδείχτηκε ότι τα χειρίστηκε λάθος,  δημιούργησε αντιπάθειες σε πολλούς χώρους. Ξεκινώντας από τον Ιατρικό Σύλλογο Κοζάνης και την απαξιωτική στάση του, κατά τη διάρκεια της πανδημίας, απέναντι στην ηγεσία του (Χ. Τσεβεκίδη), στον επιχειρηματικό κόσμο με τους λανθασμένους χειρισμούς και τα 40.000 ευρώ στο πολυσυζητημένο πρόγραμμα ενίσχυσης μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία του κορωνοϊού, σε πρώην περιφερειακούς συμβούλους της θητείας του Γ. Δακή και προσωπικά στον ίδιο, με  αναφορές που επιδείκνυαν την απαξίωση του έργου τους από μέρος του, ακόμη και σε πολιτευτές, πρώην βουλευτές & βουλευτές του κόμματος, όπως η Ε. Πρώιου, η Παρασκευή Βρυζίδου & ο Μιχάλης Παπαδόπουλος, για την προτίμησή του, όπως λέγεται,  στον Σ. Κωνσταντινίδη. Ακόμη και στο κορυφαίο κομματικό όργανο της ΝΔ, σε επίπεδο Π.Ε. Κοζάνης, στην ΔΕΕΠ  (πρώην ΝΟΔΕ),  ο πρόεδρός της,  Λ. Μεταξάς, αποτελεί έναν από τους πιο θερμούς υποστηρικτές της υποψηφιότητας Αμανατίδη. Τα προαναφερθέντα αλλά κι ακόμη πολλά (τα οποία δεν αναφέρονται για λόγους συντομίας), δημιούργησαν το “Αντικασαπιδικό” μέτωπο για το οποίο ευθύνεται, απολύτως, ο ίδιος. Δεν αποφάσισαν κάποιοι, ξαφνικά, να τον εξοντώσουν πολιτικά. Είναι η απόρροια μιας σειράς λανθασμένων προσωπικών του επιλογών τις οποίες όχι μόνο δεν επιχείρησε να διορθώσει αλλά δεν προχώρησε και στο παραμικρό ίχνος αυτοκριτικής. Αν και κανείς δεν πρέπει και δε μπορεί να προκαταβάλει το αποτέλεσμα μιας εκλογικής μάχης, το βέβαιο είναι πως, για 1η φορά στην πολιτική του σταδιοδρομία, ο Γ. Κασαπίδης κινδυνεύει, τόσο πολύ, να υποστεί την πρώτη του ήττα, παρά το γεγονός ότι στηρίζεται από μια πανίσχυρη κυβέρνηση κι ένα κόμμα που είναι στα καλύτερα του. Αν “καταφέρει”, γιατί περί κατορθώματος θα πρόκειται, με όλες αυτές τις ευνοϊκές συνθήκες, να “χάσει” την Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας, τότε θα είναι, ξεκάθαρα, μια ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ήττα. Το βέβαιο είναι πως από σήμερα κιόλας, το κόμμα της ΝΔ, θα πέσει με τα “μούτρα” να ενισχύσει την πληγωμένη υποψηφιότητά του, ευελπιστώντας, ότι, με διαφόρους τρόπους, θα περιορίσει το κύμα “φυγής” , που βρίσκεται σε εξέλιξη.

 

 

Η Χύτρα

95 σχόλια

  • Είπαμε το χρίσμα το πήρε ο Κασαπιδης τις ψήφους θα πάρει ο Αμανατιδης.
    Όταν το κόμμα δεν ακούει τους ψηφοφόρους του αυτό γίνεται.
    Ίσως πάλι ο Αμανατιδης το έβγαλε από τη δύσκολη θέση να μην υποστεί βαριά ήττα λόγο της υποψηφιότητα Κασαπιδη.
    Σίγουρα ελάχιστοι νεοδημοκρατες θα τον ψήφιζαν. Τώρα έχουν επιλογή.
    θεωρώ ότι μέχρι τις εκλογές οι υποψηφιότητες κασαπιδη και κατανα θα αποσυρθούν λόγο έλλειψης στελεχών.

      • Ο Λυσσαρίδης είναι που δεν ήθελε να ασχοληθεί ξανά με τα πολιτικά σύμφωνα με λεγόμενά του σε παρέες κτλ…Ωστε έτσι λοιπόν. Αμανατίδη να τους χαίρεσαι. Πήρες τους ομοίους σου όπως φαίνεται και εσύ έλεγες ότι δεν σε ενδιαφέρει η τοπική αυτοδιοίκηση πλέον αλλά ουπς ξέχασα τώρα θα παίξουν τα έργα της μετάβασης….

        • Πόσο τρέμετε όλοι οι αυλικοί του κασαπιδη μπαμ κάνει,ας είχε μυαλό να τούς κρατήσει, αφού τούς φοβάστε τόσο πολύ είπατε να φτιάξετε φωτοστέφανο τον αρχηγό σας και να ρίξετε ανάθεμα σε όσους αντιστάθηκαν, μείνατε μαζί τού οι βολεμενοι ειδικοί συνεργάτες και κάποιοι σύμβουλοι οσφυοκαμπτες λόγω μισθού, χαρείτε λίγο ακόμα, τελειώνει ο σωτήρας σας.

      • Ας βγουν όλοι αυτοί οι επώνυμοι : Αμανατίδης , Γκατζαβέλη, Λυσσαρίδης , Κιοσσέ κλπ να μας πούν τι συγκερκριμένα κατηγορούν στον Κασαπίδη ??
        μόνο ότι δεν τους έδωσε την θέση που ήθελαν ?
        Τι ?

        Σαν δεν ντρέπονται ,

        ΕΙΧΑΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ
        ΚΑΤΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ!!

        ΕΓΙΝΕ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ !!

        Η ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΗ !!

    • ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΓΥΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ

      ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΓΩΙΣΤΟ !!!

      ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ Ο ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ .???

      ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ !!!!!!!!

      Η Ν.Δ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ .

      ΥΠΕΡΕΚΤΙΜΗΣΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ Ο ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ
      ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ !!

      • Ας τολμήσει να τον διαγράψει και θα δείτε που θα πάει το ποσοστό της ΝΔ στις επόμενες εκλογές. Αν δείτε πρώτο το ΠΑΣΟΚ και άρχοντα τον Κουκουλοπουλο μην κλαψουριζετε. Οι ψηφοφόροι της ΝΔ δεν είναι πρόβατα, το φυτευτο Ακριτιδη τον έστειλαν 5ο στα πιτς.

    • Ο Αμανατίδης καβάλησε το καλάμι !!!

      Επέδειξε τεράστιο εγωισμό !
      φαίνονταν άλλωστε και από τις ομιλίες του !

      Τελείωσε πολιτικά.

      Κρίμα .

      • Τον κασαπιδη να λυπασαι.Ειμαστε ΝΔ χρονια τωρα αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να τον ξαναψηφισουμε.Καλα εκανε και κατεβηκε ο Αμανατιδης ,μας ελυσε τα χερια.

      • δεν καβάλησε κανένα καλάμι, έπραξε το σωστό! Γλύτωσε τη ΝΔ από την πανωλεθρια στην περιφέρεια.
        Και κάτι ακόμα το κόμμα ας ήταν ποιο σωστό απέναντι του…οποιος κατάλαβε κατάλαβε…

    • Θα μιλήσω για την κυβέρνηση στην Ελλάδα μας.Να μην μας κυβερνούν τα μεγάλα κόμματα.Να έρθει ένα πατριωτικό κόμμα,που να νοιάζεται για τον πολίτη και να δρά για το καλό της πατρίδας.Με μια τέτοια κυβέρνηδη θα πάμε μπροστά όλοι.

    • Θα μιλήσω για την κυβέρνηση στην Ελλάδα μας.Να μην μας κυβερνούν τα μεγάλα κόμματα.Να έρθει ένα πατριωτικό κόμμα,που να νοιάζεται για τον πολίτη και να δρά για το καλό της πατρίδας.Με μια τέτοια κυβέρνηση θα πάμε μπροστά όλοι.

  • Τι σχέση μπορεί να έχει ο Κασαπίδης…με τον Αμανατίδη?Ας ειμαστε σοβαροί!!!!λιγος πολύ ο Κασαπίδης για την περιφέρεια…..

    • Υπενθυμίζω ότι το γραφείο του Αμανατίδη στεγάζεται στο πρώην βουλευτικό γραφείο κασαπιδη. Πολλοί εκ των ειδικών συνεργατών του κασαπιδη είναι προτάσεις του Αμανατίδη. Ο Μαυροματιδης που φέρεται να υποστηρίζει Αμανατίδη έχει οριστεί προϊστάμενος του επτα από τον κασαπιδη.
      Πιστεύω ότι ο Αμανατίδης μπήκε σφήνα για να κόψουν τον κατανα και τελικά να συνεργαστεί με τον κασαπιδη

  • 4 χρόνια απαξίωσε τούς πάντες, σύμβουλοι πού τρέξανε καί τού φέρανε ψήφους τούς περιθωριοποιησε, έγινε ο ίδιος πρόεδρος εταιρείας τουρισμού, πρόεδρος αγροδιατροφικης λες καί μόνο αυτός είναι ικανός,δεν μιλούσε σε κανέναν ούτε στο τηλέφωνο, είχε γραμμένους ακόμη καί βουλευτές, αρκετά τον ανεχτηκαμε, σπίτι τού και ας κάνει μία φορά αυτοκριτική,

  • Είμαι υπάλληλος της περιφέρειας.Γνωριζω πολύ καλά πόσο ανίκανος σαν περιφερειάρχης υπήρξε ο κ.Κασαπιδης.Ο τόπος χρειάζεται κάποιον που να μπορεί πραγματικά να βοηθήσει τον τόπο γιατί γνωρίζει πολύ καλά .Επιτέλους ας το καταλάβουμε για το καλό αυτού του τόπου ο Αμανατίδης ήρθε σαν Άγιο Φως.

  • Αυτο που πραγματικά συμβαίνει με τον Κασαπίδη ειναι οτι δεν ειναι αρεστός στα τοπικά ΜΜΕ και επίσης δέχεται τον εγωισμό και την εξουσιομανία αυτών που ανέδειξε. Τοσο απλά
    Παρακαλώ να περασει το σχόλιο

    • Ρε φίλε πλάκα μας κάνεις;ποιοι αναδείχθηκαν μαζί του;ο Σαββόπουλος πού πάντα βγαίνει πρώτος στην Καστοριά;ο Κιοσσές; πρώτος στην Φλώρινα;η γκατζαβελη;ο γιατσιος; απαξίωσε τούς πάντες, δίπλα τού θέλει μόνο πιόνια νά τού λένε σε όλα ναι για τον μισθό, άκουγε μόνο όσους τον προσκυνάνε, κασαπιδης τέλος.

  • Η αλαζονεία πληρώνεται.Οπως έστρωσε θα κοιμηθεί. Καμμιά Νέα Δημοκρατία δεν θα εμποδίσει τους ψηφοφόρους της να κάνουν αυτό που εκείνοι θεωρούν σωστό. Στο επανιδείν και να μας γράφεις Κασαπίδη.

  • Καλά θα κάνει η ΝΔ να αποσύρει την στήριξη στην υποψηφιότητα Κασαπίδη και να στηρίξει Αμανατίδη.

  • Και λίγα λέει το άρθρο. Απλώς οι Νεοδημοκράτες ΔΕΝ θα ψήφιζαν Κασαπίδη, πείτε και γράψτε ότι θέλετε,τώρα ξέρουν τί θα ψηφίσουν. Ας τον στηρίξει η “ΝΙΚΗ” τωρα.

  • Μετά την νίκη του Κασαπίδη το 2019 είχε βγει στην τοπική αγορά μόνος του με την Γκατζαβελη για να ευχαριστήσουν. Νομίζει η Γκατζαβελη πως ξεχνιούνται αυτά.

    • Το 2019 όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές στήριξαν τον Κασαπίδη . Τώρα κανένας τους δε θα στηρίξει ούτε Κασαπίδη ούτε Αμανατίδη για τους δικούς τους λόγους ο καθένας . Ο πρόεδρος της ΝΔ πρέπει άμεσα να τοποθετηθεί . Κατάσταση καθαρά πλιάτσικο στην περιφέρεια μας με ένα πολιτικά ανίκανο και ένα πολιτικά αχάριστο.

    • Έλα μωρέ και εσύ, γύρισε η κυρία στην υπηρεσία της και μάλλον της κακοφάνηκε και σου λέει ας πάω με τον Αμανατίδη να ρεφάρω. Ώχου πως κάνεις έτσι, αυτοί οι άνθρωποι έτσι κάνουν

  • Δεν απαξίωσε μόνο πρόσωπα ο Κασαπιδης, που μάλιστα τον βοήθησαν και όλη τη διάρκεια της θητείας του, αλλά απαξίωσε θεσμούς, οργανισμούς, έμπειρα στελέχη που έχουν προσφέρει στον τόπο. Ένας ιδιαίτερα εγωπαθης και καχύποπτος άνθρωπος που όποιος τον γνωρίσει αναρωτιέται πώς εκλεγόταν τόσα χρόνια βουλευτής αφού ελάχιστα είναι τα “κέρδη” που προσέφερε στον τόπο του αλλά αρκετά μεγάλα αυτά που ο ίδιος και η στενή κλίκα του αποκόμισε Δεν ξέρω αν εκλεγεί ο Αμανατίδης, δυστυχώς ο Έλληνας ψηφοφόρος και ειδικά ο Κοζανίτης έχει μια τελείως διαφορετική και ανώριμη εκλογική ιδιοσυγκρασία όμως κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι είναι ένας εργατικός και αποτελεσματικός άνθρωπος. Μακάρι να είναι ένας χρήσιμος περιφερειάρχης!

    • Ενώ ο Αμανατίδης ήταν πάντου πρώτος , όπως και ο Παπαδόπουλος……
      Είδαμε τα έργα τους…
      ‘Ασε μας κουκλίτσα μου!!!

  • Παραπονιάρηδες πρώην αντιπεριφερειάρχες (που σε όλη την Ελλάδα άλλαξαν αλλα εδω θελανε στασίδι), συντετριμμένοι εγωισμοί μη εκλεγέντων βουλευτών και κάποιοι ακόλουθοι συνιστούν το νέο σχήμα. Καλές δουλειές σε όλους

    • Ξύδι φιλαράκι,δεν άλλαξαν παντού δες λίγο θέση/νικη-ηπειρο,αν κάποιος αξίζει γιατί να αλλάξει; είδαμε και τις αλλαγές βλέπε δαδαμογια-κοζατσανη κλπ δες και τους βολεμενους ντιο-κιανα-τσιουμαρη που καρέκλα δεν άφησαν, ξύδι.

  • Κασαπιδάρα!!! Σε στήριξα το 2019 και θα σε στηρίξω και τώρα! Ο Αμανατίδης δεν είναι το καινούριο, γεμάτο ελπίδα πρόσωπο. 30 Χρόνια μέσα στα πράγματα της περιοχής τώρα θυμήθηκε να φέρει την ανάπτυξη. Αναμένω τη διαγραφή του από την ΝΔ.

    • Είπαμε ο κουκουλοπουλος φταίει για όλα που κάνει του Δούρειο Ίππο βάζοντας τον Αμανατίδη στην περιφέρεια . Αυτός τον έβαλε στην ΑΝΚΟ, ο Μητσοτάκης τον τίμησε για βουλευτή , και τώρα μέσω κουκουλοπουλου και της προσωπικής αχαριστίας του στη ΝΔ στα 63 θα γίνει αντάρτης και στο τέλος θα φάει τα μούτρα του μαζί με το παρεάκι των 4-5 που ψάχνουν να βάλουν χέρι στη μετάβαση του Μητσοτάκη. Εάν ο Μητσοτάκης το ανεχθεί θα φανεί πολύ λίγος . Τον Κάτανα μερικοί λέγατε αντάρτη, άλλωστε αυτος μόνο έδωσε στη ΝΔ και ποτέ δεν πήρε πίσω κρατώντας στάση άριστη για τη ΝΔ . Τώρα με τον ευεργετηθέντα αχάριστο Αμανατίδη Μητσοτάκη τι θα κάνεις; Για να σε δούμε τώρα ως αρχηγό ..

      • Ο αμανατιδης τιμησε τα παντελονια του στην νεα δημοκρατια περισσοτερο απο αλλους, εκανε εργο πολυ παραπανω τα τεσσερα χρονια απο οτι αλλοι βουλευτες. Και να διαγραφτει θα ειναι για τυπικους λογους, μετα πάλι πισω

  • Περιμένετε να δείτε πόσοι θα του φύγουν. Έχουμε να δούμε πολλά. Εγώ στη θέση του θα έφευγα, θα είχα αποσυρθεί.

  • Ο τυπος ειναι 50 χρονια πισω
    Βαθια συντηρητικός, βαζει τους υπαλληλους να δουλευουν κυριως για εκκλησιες και μοναστηρια ενω εχουμε τοσες αναγκες
    ΚΑκη διαχειριση προσωπικου , κακιστη δημόσια εικονα κοντευει να αναδειξει τον προηγουμενο αμορφωτο σε κορυφαίο
    Μια μανια με τα υδρογόνα λες και ειναι δικά του και μηδεν αντιδραση στα θεματα Μεταβασης

    • Οι υπάλληλοι του που είδαν μεγάλο καλό που δεν τους άξιζε, τώρα θα τρέχουν πίσω από τον Αμανατιδη. Ξέρουν αυτοί το κόλπο. Ο Αμανατιδης ο επόμενος Περιφέρειάρχης.

    • Κασαπιδη υπάλληλε των παπάδων ψηφίζουμε Αμανατίδη ΓΕΡΑ. Θα σε σβήσει απ’ το χάρτη η Δυτική Μακεδονία. Σε σιχαθηκε

  • Άνθρωποι που τον στήριξαν τους απομάκρυνε. Άνθρωποι που ήταν αξιόλογοι τους ξαπόστειλε.Στήριξε όσους τον κορόιδευαν. Τώρα θα θέρισε ότι έσπειρε.

  • Ο Κασαπίδης απλά ήταν λίγος, εγωκεντρικός, αχάριστος και με μηδέν διοικητικές ικανότητες. Όπου έστρωσε ας κοιμηθεί. Ο Αμανατίδης είναι τεχνοκράτης, οργανωτικός, πολυσυλλεκτικός και ικανός. Μπορεί ουσιαστικά να βοηθήσει την περιοχή στη δύσκολη περίοδο της μετάβασης. Καλή του επιτυχία, είμαστε όλοι μαζί του.

  • ζητείται υπαλληλος σε μονιμη θεση να ποτιζει και να ταιζει τις κοτουλες μου και τα κατσικακια μου καθως και τον μπαχτζε μου …

  • Συμφωνω και επαυξάνω. Ενας περιορισμενων δυνατοτήτων πολιτικός που ως περιφερειαρχης περα απο αυτα που λεγονται εδω δεν παρήγαγε σοβαρο εργο. Οι Περιφερειες τραβούνε μπροστα και αυτος κολλημενος να ασχολείται με πράγματα και εμμονές απο τη θητεια του ως βουλευτής.

  • Το μόνο που θα πω είναι ότι την δόξα πολλοί εμίσησαν , την Καρέκλα ουδείς!!!
    Αυτό έγινε και τώρα. Όσοι μπήκαν στο περιθώριο μετά την εκλογή τους ως αντιπεριφερειάρχες δυστυχώς το μόνο που έβγαλαν είναι χολή.
    Όταν στηρίζεις αυτόν που (δεν) βγήκε τρίτος για να τον κάνεις πρώτο για έναν εγωισμό επειδή κράτας μένος για τον Κασαπίδη,ποιος λέει στον Αμανατίδη ότι δεν θα του φερθούν το ίδιο οι ίδιοι που τον βάζουν να κατεβεί μόλις τους χαλάσει τα χατίρια;
    Και η Γκατζαβέλη, και ο Λυσσαρίδης και ο Κιοσσές και ο Σαββόπουλος.
    Εδώ είμαστε και θα δούμε.

    • Εσεις οι αυλικοι της ΖΕΠ να δεις ποσο αγαπησατε την καρέκλα. Ανικανοι άνθρωποι που μονο τεμεναδες ξερετε να κάνετε.

  • Γρεβενά, Καστοριά, Φλώρινα θα τον στείλουν. Έχει δίπλα του όλους τους αβουλους αντιπεριφερειαρχες. Ο Κιανας ο μεσαζων μεταξύ Κασαπιδη και δυσαρεστημένων δεν πέτυχε κάτι. Ο Κιανας να δούμε τώρα αν θα βγει.

  • Έτρεχε να πάρει τη στήριξη της ΝΔ αυτός που την έχει γραμμένη. Στα γραφεία των αντιπεριφερειαρχων οι Πασοκιναλ. Αυτοί να τον στηρίξουν. Εμείς μπαυ μπαυ Κασαπιδη. Μας έδιωξες.

  • Μονο τα σαρανταρια να θυμηθουμε φτανει.Την ταλαιπωρια των πολιτων απο το κλεισιμο της γεφυρας και αλλα πολλα.Δεν τον συγχωρουμε με τιποτα.ηΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟς ΤΗς ΚΑΡΙΕΡΑς ΤΟΥ.τΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Ας ΠΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕ χωρις να διαθετει και τα αναλογα προσοντα χαρη στη ψηφο του κοσμου.Τωρα σπιτι του.

  • Πρεπει να βγει ο αμανατιδης ειναι σημαντικο να δειξουμε στο μαξιμου ενα ισχυρο μηνυμα ητοι ο λαος αποφασιζει και οχι ο μητσοτακης για την περιφερεια. Αμανατιδη ειμαστε μαζι σου στην πρωτη γραμμη

  • Ανώνυμος – 25 Ιουλίου, 2023 at 07:11

    Ανώνυμος – 25 Ιουλίου, 2023 at 07:13

    Ανωνυμος – 25 Ιουλίου, 2023 at 07:37
    25 Ιουλίου, 2023 at 07:40
    Ανώνυμος – 25 Ιουλίου, 2023 at 07:43

    Ανώνυμος – 25 Ιουλίου, 2023 at 07:55
    Καλά θα κάνει η ΝΔ να αποσύρει την στήριξη στην υποψηφιότητα Κασαπίδη και να στηρίξει Αμανατίδη.
    Ανώνυμος – 25 Ιουλίου, 2023 at 07:58
    Ανώνυμος – 25 Ιουλίου, 2023 at 08:00
    Ανώνυμος – 25 Ιουλίου, 2023 at 08:01

    Ανδρέας – 25 Ιουλίου, 2023 at 08:32
    Ανώνυμος – 25 Ιουλίου, 2023 at 08:33
    Ανώνυμος – 25 Ιουλίου, 2023 at 08:34
    Ανώνυμος – 25 Ιουλίου, 2023 at 08:39
    Ανώνυμος – 25 Ιουλίου, 2023 at 08:44

    Στείλτε τον μανιακό ανώνυμο σε ψυχολόγο πριν είναι αργά !

  • Μεγάλη απαξίωση γενικά σε όλο το ψηφοδέλτιο του…Όχι μόνο σε όσους εκλέχτηκαν αλλά και στους μη εκλεγμενους με υψηλό αριθμό ψήφων πχ . Μεταξάς,Μιμτσης,Καραισκος,Θεοφυλακτιδης κ.α
    Περιφέρεια δεν είναι μόνο η εκκλησία και οι αγροτικοί δρόμοι.Ας ξυπνήσει επιτέλους ο κόσμος της Δυτικής Μακεδονίας.

  • Είπαμε υπάρχει και η Θεία Δίκη.
    Αυτή ανέλαβε να τον ανταμείψει για όσα έκανε σ αυτούς που τον στήριξαν
    και τους φέρθηκε μ αυτόν τον απαίσιο τρόπο.

  • Απαράδεκτη η προσέγγιση σας να τα βάζετε με την σύζυγο του Κασαπίδη δούλευε απίστευτες ώρες και ήταν πάντα ευγενέστατη

    • Αχαχαχα σε πειραξε ο καυσωνας.Το θεμα φιλε ανωνυμε ειναι να δουλευει το μυαλο σου και οχι να καθεσαι σε μια καρεκλα.

    • Πονάνε οι αλήθειες το επιβεβαιώνω και εγώ. Με αντιμετώπισε αγενέστατα και υποτιμητικά σε μια υπόθεση που χρειαστηκα να μεταβω στην Περιφερεια. Σε συζήτηση με γνωστό μου υπάλληλο που δουλεύει εκεί μου είπε ότι η συμπεριφορά της απέναντι σε όλους τους υπαλλήλους και Αντιπεριφερειάρχες ήταν μειωτική. Οι συνεργάτες έχουν να λένε μονο τα χειρότερα. Δεν έχει καθόλου κοινωνικές και οργανωτικές δεξιότητες που κατα κόρον χρειάζονται για την σημαντική θέση που έχει. Μπήκε ξεκάθαρα λόγο συγγένειας και πρέπει να κριθεί και αυτήν για το έργο της και την συμπεριφορά της.

    • Ποιες απίστευες ώρες δουλευε θα μας τρελάνεις. Με το λιβανιστίρι στο χέρι είναι κυριολεκτικά και ολη μερα κανει ελεγχο και βάζει εμποδια στις υπηρεσιες πάνω σε θέματα που ειναι εντελως άσχετη. Αν τολμάς πες οτι ειναι ψέματα ολο το κτιριο μιλάει για αυτο το θέμα. Δεν την κρινουμε επειδη ειναι συζυγος ή τι κάνει σπιτι και στον ελευθερο χρόνο της. Την κρίνουμε για την δουλεια της σε μια κρισιμη επιτελικη θεση και την εργασιακη της ανεπάρκεια.

    • τέτοιου επιπέδου είναι οι νέοι “Σωτήρες” της Δυτικής Μακεδονίας….

      σωτήρες που οδηγούνται από προσωπικά θέματα βέβαια δεν καταλαβαίνω τι είδους σωτήρες είναι

  • Αγαπητό Kozan ξέχασες να αναφέρεις τους ανεκδιήγητους χειρισμούς της Περιφερειακής Αρχής στο θέμα της Γέφυρας Σερβίων, τις επιθεωρήσεις από μακρυά με “καθηγητές” χωρίς κανένα Μηχανικό της Περιφέρειας, τα ήξεις αφίξεις και όλα τα χρόνια που χάθηκαν άσκοπα.

    Και όλα αυτά χωρίς να εξασφαλίσει εναλλακτικές διαδρομές από/προς τα Σέρβια, παρά μόνο όταν ήταν πλέον πολύ αργά!

  • ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ,Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ.ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΚΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΕΠΕΔΥΤΕΣ ΣΤΗ Δ.Μ.ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ 1,4 ΔΙΣ.ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ 10.000.ΜΟΝΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.

    • απο λογια χορτασαμε 5 χρόνια. Στο λογια εφερε 100 επενδυτες και στην πραγματικοτητα ειχαμε μειωση πληθυσμου 15 χιλιαδες ατομα εφυγαν να βρουν αλλου δουλεια

  • Τα ποντίκια άρχισαν να πηδάν από την βάρκα. Όσους επέλεξες Κασαπίδη για Δντες και Προϊσταμένους σε πουλήσανε ήδη να δω πως θα σε ξεπληρώσουν . Αυτούς που επέλεξες να ακούς και να συμβουλεύεσαι σε οδήγησαν εδώ και μακριά από την κοινωνία της Δυτικής Μακεδονίας, δεν άκουγες τον λαό και σε φέραν αντιμέτωπο με τους πολίτες που σε αγαπούσαν.

  • Αν το Μαξίμου έδειχνε το 10% του ενδιαφέροντος που δείχνει για τον Κασαπίδη στον Δήμο Κοζάνης και κατέβαζε έναν υποψήφιο με την άμεση ή έμμεση στήριξη του κόμματος, θα γλιτώναμε από τον Μαλούτα.
    Τώρα ούτε Δήμαρχο, ούτε Περιφερειάρχη θα δει. Θα έχει πολύ γέλιο η δεύτερη Κυριακή. Η πανωλεθρία του 2014 θα είναι πταίσμα μπροστά στην επερχόμενη πανωλεθρία.

  • Κασαπίδης το φερέφωνο της κυβέρνησης σε 4 χρόνια έφερε την φτώχεια και την απαξίωση στην περιφέρειά μας δουλειές για λίγους και οι περισσότεροι στο εξωτερικό για εργασία ντροπη του όσο για τον Αμανατίδη τι ήταν 4 χρόνια ένα φερέφωνο και αυτός της κυβέρνησης τωρα διαγράφτηκε δεν είναι ο μόνος σε λίγο θα τον εντάξουν όπως τους άλλους καληνύχτα όνειρα γλυκά και ρίξτε κανένα μπινελικι χοντρό μεταξύ σας ρε πολύ χαλαρά το πάτε ………

  • Δεν ντρέπεστε βρε αυλοκόλακες του κασαπιδη?
    Ποιους βρίζετε?
    Αυτούς που ήταν πρώτοι σε ψήφους σε όλη την περιφέρεια και κάνανε αρχηγο το αφεντικό σας?
    Δεν ντρέπεστε βρε τιποτένιοι που έχετε και στόμα να μιλάτε για αυτούς?
    Άνθρωπους αναγνωρισμένους στην κάθε Περιφερειακή ενότητα που έβαλαν τον εαυτό τους μπροστά να κάνουν περιφερειάρχη το βασιλόπουλο που είστε ταγμένοι να χαϊδεύετε.
    Κι αυτός τους πέταξε σαν στημένες λεμονοκουπες?
    Ο αγνωμων?
    Να σέβεστε βρε
    Να σέβεστε την αξιωσυνη των άλλων
    Και να ντρέπεστε
    Να ντρέπεστε να μιλάτε
    Που έχετε και γλώσσα να πείτε για τον Αμανατίδη
    Πού σαν βουλευτής βρήκε εκατοντάδες λύσεις
    Ενώ εσείς χαϊδεύετε το βασιλόπουλο
    Ντροπή σας
    Μη μιλάτε
    Αυλοκόλακες σφουγκοκολάριοι…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.