kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Για ηθικούς λόγους, προς την ανεξαρτητοποίηση προσανατολίζονται, όλοι οι εκλεγμένοι περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης Κασαπίδη, που θα είναι υποψήφιοι ή θα στηρίξουν το συνδυασμό Αμανατίδη

25 Ιουλίου 2023
13:28

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, για ηθικούς λόγους, προς την ανεξαρτητοποίηση προσανατολίζονται όλοι οι εκλεγμένοι περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης Κασαπίδη, που θα είναι υποψήφιοι ή θα στηρίξουν το συνδυασμό Αμανατίδη. Aν και θεσμικά δεν είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν, ηθικά, όπως σημειώνουν, επιβάλλεται κι αυτό αναμένεται να συμβεί είτε με κάποια ανακοίνωση στα ΜΜΕ ή με κάποια επιστολή προς το προεδρείο του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Η Χύτρα

37 σχόλια

  • Αμανατίδης Νέος Περιφερειάρχης…ο Κασαπιδης ότι και να κάνει Η ΝΔ θα είναι επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης.

    • Ο Αμανατίδης ψάχνει για καρέκλα. Δεν θα του κάνουμε την χάρη. Η μόνη σοβαρή υποψηφιότητα είναι της Ζεμπιλιάδου

    • Ο Αμανατίδης μετά από αυτή την απαράδεκτη κίνηση που στόχο έχει την καρέκλα επειδή δεν του έδωσε αλλά καρέκλα ο Μητσοτάκης είναι πολιτικά τελειωμένος και καταδικασμένος από κόμμα και λαό. Τυχοδιώκτης και απαράδεκτος πολιτικά στα 63 χρόνια του. Πολιτική κατάντια … ντρέπομαι

  • Ηθική αν είχανε δεν θα ήταν καθόλου υποψήφιοι κόντρα στην επιλογή του κόμματος αλλά το μόνο που τους νοιάζει είναι η καρέκλα.
    Ηθική αν είχανε δεν θα περνάνε κάποιοι από αυτούς τα 40 χιλιάδες ευρώ την εποχή του covid

    • Σαββόπουλε τι ηθική είναι αυτή να σπρώχνεις Αμανατίδη και να είσαι Σύμβουλος του Κασαπίδη;;;. Έπρεπε να είχες παραιτηθεί δυο χρόνια πριν. Για την καρέκλα του Αντιπεριφερειάρχη τα κάνεις όλα. Οι μάσκες έπεσαν

      • Ποσο σας ποναει ο Σαββοπουλος μπαμ κανει,στην καστορια εκανε μαγκα τον κασαπιδη με τους ψηφους που του εφερε και ο εθναρχης σας τον αλλαξε,μεγαλε σαββοπουλε σε τρεμουν,ειμαστε μαζι σου,ασε τους βολεμενους του κασαπιδη να γραφουν,λογικο ειναι αφου σε λιγο θα χασουν τον μισθο τους.

  • Οταν μια ομαδα χανει τους παιχτες της και πανε στην αντιπαλη ομαδα σημαινει οτι ο προπονητης και προεδρος κοιτουσαν μονο την παρτη τους. ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ και ξερο ψωμι μαγκες.

    • Ο Αμανατίδης θα πάθει την πλάκα του αιώνα … δεν ξέρει πως αυτό που έκανε εινσι εντελώς ανήθικο ως προς τος δηλώσεις του «δε πάω κοντά στο Μητσοτάκη» και επειδή δεν του έδωσε καρέκλα παριστάνει τον πολιτικό τσαρλατάνο . ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΜΩΡΗΘΕΙ ΟΠΟΩΣ ΤΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ

  • Ηθικό είναι να φύγουν στο σπίτι τους γιατί εκλέχθηκε ο κάθε ένας γιατί ήταν με τον κασαπιδη και όχι γιατί ήταν ωραίοι εκτός βέβαια και ορισμένους που είχαν δυναμικη

  • Τον Οκτώβριο του 2019 άλλοι σχεδίασαν και έφεραν τη νίκη στον ΚΑΣΑΠΙΔΗ όλους όμως τους έριξε.Δεν αντέχει να υπάρχουν δίπλα του άνθρωποι ικανότεροι από αυτόν.
    Μηδένα προ του τέλους μακάριζε!!!
    ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ ΤΈΛΟΣ!!!

    • Ηθική δεν υπάρχει σε κανέναν απ’ αυτούς τους 4-5 απαράδεκτους πολιτικά που τακιμιασαν μόνο και μόνο για μία καρέκλα με τον πιο απαράδεκτο όλων σε συμπεριφορά προς το κόμμα που τον έβγαλε βουλευτή και προφανώς αναφέρομαι στον Αμανατίδη Αμανατίδη το λάθος σου τεράστιο και θα το πληρώσεις πολύ ακριβά στις επόμενες εκλογές. Προβλέπω κερδισμένο τον Κάτανα λόγω σταθερότητας και σωστής συμπεριφοράς εξ αρχής .

  • Κασαπίδη αντι να κλεγεσαι ολη μερα στον Μητσοτακη να διαγραψει Αμανατιδη πανε και παραιτησου μια ωρα νωριτερα σε βαρεθηκαμε πληρώνεσαι 25 χρόνια απο το κράτος χωρις να κάνεις τιποτα, κηφηνα ε κηφηνα.

    • Βρε ανύπαρκτος ο Κασαπίδης δε λέω . Π Αμανατίδης όμως είναι ο πιο επικίνδυνος απ όλους καθώς φαίνεται ξεκάθαρα πως το μόνο που τον νοιάζει είναι η καρέκλα . Έριξε το κόμμα που τον έκανε βουλευτή από το πουθενά έριξε και όσους τον ψήφισαν και στήριξαν για βουλευτή. Τώρα πλέον Γιώργο τελείωσες πολιτικά . Άσε τους αυλοκόλακες … αυτοί θα σε φάνε πρώτο έτσι και αλλιώς πριν τις εκλογές για μια θέση. Αυτό που σου αξίζει δηλαδή

  • Μόνο ηθικοί δεν είναι σκοπός τους η καρέκλα με καθε τίμημα. Όσοι ήταν με Αμανατίδη πήραν 40αρια 80αρια και μιλάει και ο Παντελίδης δεν υπάρχει πάτος.

  • Επιστροφή στην κάμερα και τα μαντριά όπως ο συνάδελφος που ονειρευόταν βουλευτιλίκια και δε δίστασε να χειροκροτά τον Ζάεφ στις Πρέσπες!

  • Οι σύμβουλοι αυτοί είναι αχάριστοι και χειρότεροι σε χαρακτήρα από τον απαράδεκτο Αμανατίδη καθώς εκλέχτηκαν με τον άλλο και πάμε απέναντι. Να είσαστε σίγουροι πως ο λαός βλεπει τις συμπεριφορές σας και το μόνο που σας απασχολεί είναι η καρέκλα στην ομάδα Αμανατίδη . Θα πάθετε πλάκα στο -70% θα είναι οι σταυροί σας…σημειώστε το αυτό . Αυτοί οι ίδιοι Αμανατίδη θα δημιουργήσουν τεράστια προβλήματα προν τις εκλογές για το ποιος θα πάρει καρέκλα από την περιφέρεια που δε θα πάρεις έτσι και αλλιώς. Αν πας δεύτερη Κυριακή όλοι θα συσπειρωθούν απέναντι σου να το θυμάσαι . Βλέπω τον Κάτανα να αποτελείτε τρέλα από την κατάσταση . Εδώ που τα λέμε είναι και πιο σταθερός και πιο σοβαρός από όλους σας.

  • Άκου θα διαγράψουν τον Αμάνατιδη και μασάει αυτός νομίζετε. Την επόμενη 4ετια θα φωτογράφιζετε ο Κουλης μαζί του. Θα είναι πετυχημένος. Άσε που ο Κωνσταντινιδης θα έχει καλύτερη εξέλιξη με τον νέο Περιφερειαρχη. Εγώ ψήφισα τον Στάθη γιατί τον θέλουμε υπουργό.

  • Δηλαδή θα βάλουν συμβούλους και αν λένε όχι θα τους διαγράφουν; Επειδή είναι εν ενεργεία για αυτό τον στήριξε ο Μητσοτάκης.ΕΑΝ…λεω ΕΑΝ…. αποσυρθεί ο Κασαπιδης ποιον θα στήριζε ο Μητσοτάκης;;;;; Ο Κασαπιδης έπρεπε να αποσυρθεί και να μην γαντζώνεται στην καρέκλα που άλλη δουλειά δεν ξέρει να κάνει

  • Τυχοδιωκτης.Τιποτα αλλο.ψηψιστε τον.Τον ψηφισα,αλλα τωρα καταλαβα το λαθος.Δουλευει για αλλη και καλα κανει.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.