kozan.gr: Ηλίας Κάτανας υποψήφιος σε Δήμο Κοζάνης & Μαρία Καρυπίδου υποψήφια στο Δήμο Εορδαίας

28 Ιουλίου 2023
07:58

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, στο Δήμο Εορδαίας με το συνδυασμό του Π. Πλακεντά αναμένεται να είναι υποψήφια, στις εκλογές του Οκτώβρη, η περιφερειακή σύμβουλος Μ. Καρυπίδου. Από την άλλη πλευρά ο περιφερειακός σύμβουλος Η. Κάτανας, μετά από πολλή σκέψη, φαίνεται να καταλήγει στο Δήμο Κοζάνης κι όπως όλα δείχνουν στο συνδυασμό του Λ. Μαλούτα.

Η Χύτρα

37 σχόλια

  • Μετά από μια επιτυχημένη πορεία στη περιφέρεια ως αντιπεριφερειάρχης σχεδόν όλων των ποστων του πολύ επιτυχημένου Καρυπίδη. Πάει και στον πολύ πολύ επιτυχημένο Μαλουτα να συνεχίσει το έργο του. Αυτό που δεν καταλαβαίνουν οι υποψήφιοι που κουβαλάνε νερό είναι ότι ονόματα όπως ο κος κατανας πηγαίνουνε εκεί έχοντας κάνει συμφωνία για θέση.

  • Όι δημογέροντες της ΝΔ, – Σοφοί -που έβγαλαν άσπρο καπνό, τό βράδυ της Τετάρτης,δεν μπορούν κάποιοι από αυτούς, πού ό Κ Κατανας θεωρείται πολιτικό τέκνο τους, νά τόν αποτρέψουν και νά βάλει υποψηφιότητα με αυτόν που άτυπα στηρίζουν (Τοπογράφο) για τον δήμο Κοζάνης; Επίσης ερώτημα, θά αποτρέψουν και τίς άλλες υποψηφιότητες πού είδη έχουν κλείσει σέ άλλους συνδιασμούς; Πολιτικά τέκνα τους δηλώνουν ότι είναι!!! Έτσι για την ιστορία βρε αδελφέ μου!!!

  • Ηλία έπραξες σωστά. Με όλα του τα στραβά ο Μαλούτας είναι η πιο ρεαλιστική πρόταση για το Δήμο. Δεν είμαστε για μαθητευόμενους μάγους σε αυτή τη φάση.
    Καλή επιτυχία

  • Κάντε και καμία άλλη δουλειά..ελεως ..Σας άρεσε η εξουσία και διασημότητα..βάλτε σε κάναν πολιτιστικό σύλλογο.θελετε και δευτερες εργασίες .με μισθουδακο ε?.…..

  • Καρυπίδη πληρώνεις και θα συνεχίσεις να πληρώνεις τις λάθος επιλογές σου
    Αυτή είναι η Κεντροαριστερά που οραματιζόσουν
    Αλήθεια ο πρώην Αντιπεριφεριάρχης σου σε στήριξε ποτέ ανοιχτά
    Ενώ εσείς τον στηρίζεται με όλες σας τις δυνάμεις έχει ο κατήφορος άραγε τέλος ;
    Νομίζω πως ΟΧΙ
    Κάποτε με ευκολία κατηγορούσατε τους πάντες την εποχή της παντοδυναμίας σας η κάνω λάθος

  • Καρυπιδου.μεγακη μορφή γελάσαμε και σήμερα .σιγά την είδηση.αφου έκανε μεγάλο έργο τώρα ήρθε και στο δήμο.

      • Αριθμησε τις επιτυχίες σου. Αν είχες θα τις έβγαζες για αυτό μόνο δόντια. Συνέχεια το ίδιο και το ίδιο. Κούρασες και συ και ο Καρυπίδης που ετρεχες μαζί του. Έργο μηδέν.

  • Άσε βρε Καρυπίδου που νομίζεις ότι κάποια είσαι ποιο το έργο σου μόνο αλαζονεία και υπεροψία να μην πω και άλλα καμία δεν σε ήθελε εκεί στην περιφέρεια και κανείς.
    Ήρθες να μας δώσεις τώρα τα φώτα σου εδώ γιατί έχασες τον Καρυπίδη στην Κοζάνη.

    • καποιοι που τους ξερουμε απο τα σχολικα μας χρονια,σας διαβεβαιω οτι η αλαζονια ηταν χαρακτηριστικο και πριν την ενηλικιωση …δε γινεσαι,γεννιεσαι…

  • Στην πολιτική δεν υπάρχει ηθική λένε κάποιοι. Η καρεκλιτσα, τα ευρώ και η εξουσία. Ούτε ιδεολογίες ούτε τίποτα. Καλή επιτυχία στον (κατά δήλωση του τόσες φορές) δεξιό Ηλία Κάτανα που πολέμησε για τη Νέα Δημοκρατία 😄. Ο καθένας βέβαια επιλέγει. Το ίδιο και οι πολίτες ελπίζω.

  • Το φρούτο η Καρυπίδου υποψήφια στο δήμο σοβαρά τώρα μια που τα έκανε όλα στην περιφέρεια ήρθε και στην πόλη .

  • Η αριστερή καρυπιδου καταδεχετε να πάει με τον δεξιο πλακεντα??? έχει να πέσει Μαύροοοοο.ο πλακεντας έτσι κ αλλιώς δεν έκανε τίποτα στην Πτολεμαΐδα κ τα χωριά τα έχει αφήσει στο έλεος τους

    • Εορδαία:Στην εποχή της απολιγνοτοποιησης δεν έγινε τίποτα απολύτως. Και όπως λένε, η Κοζάνη βγάζει δημάρχους και τα καιλαιρια συνδικαλιστές…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.