1ο Γενικό Λύκειο Κοζάνης: Συγχαρητήριο μήνυμα για τους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων 2023

28 Ιουλίου 2023
09:27
Κανένα σχόλιο

 

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών του 1ου Γενικού Λυκείου Κοζάνης συγχαίρουμε θερμά τους μαθητές και τις μαθήτριές μας που πέτυχαν στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις. Τους ευχόμαστε η επιτυχία και η δικαίωση των επιλογών τους να τους συνοδεύει σε κάθε βήμα της νέας τους ζωής.

Συγχαίρουμε επίσης και τους μαθητές των οποίων τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που προσδοκούσαν. Τους προτρέπουμε να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους. Οι ευκαιρίες δεν σταματούν εδώ. Το μέλλον δεν καθορίζεται από μια στιγμή!

Τέλος, θερμά συγχαρητήρια στους γονείς όλων των μαθητών, οι οποίοι στάθηκαν δίπλα τους στον όμορφο αυτόν αγώνα, μοιράστηκαν τις αγωνίες και τις ελπίδες τους  και τους βοήθησαν να πιστέψουν στις δικές τους δυνάμεις.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.