Η Χορωδία Δωματίου Κοζάνης έχει την τιμή να συμμετέχει στο Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου

28 Ιουλίου 2023
10:54
Κανένα σχόλιο

Η Χορωδία Δωματίου Κοζάνης έχει την τιμή να συμμετέχει στο Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου την 1η Αυγούστου με την παράσταση “Έλα γι’ απόψε”.   Θα συμπράξει με την Χορωδία του συλλόγου ΜΟΥΣΑ της Άνδρου . Η συμμετοχή της αυτή σηματοδοτεί ένα τεράστιο βήμα προόδου και εξέλιξης της χορωδίας καθώς το φεστιβάλ αυτό αποτελεί εναν σημαντικό θεσμό που φιλοξενεί σπουδαίους καλλιτέχνες εθνικής και παγκόσμιας εμβέλειας, εκπροσωπώντας πολιτιστικά και πολιτισμικά την πόλη και την περιοχή της Κοζάνης. Στη σκηνή θα βρίσκεται επίσης, ως σολίστ,ο υπέροχος Γρηγόρης Βαλτινός που με την αισθησιακή φωνή του, την εντυπωσιακή παρουσία και τη μαγική ερμηνεία του κάτω από το Αυγουστιάτικο ολόγιομο φεγγάρι  μαζί με τη χορωδία θα ταξιδέψουν τους παραβρικομένους σε μια άλλη ρομαντική εποχή με τις μελωδίες των Αττίκ, Γιαννίδη, Σιουγιουλ, και Χαιρόπουλου.«Λες και ήταν χθες» λοιπόν «θα μας πάρει να φύγουμε»γιατί «Λίγες καρδιές αγαπούνε» Καλή Επιτυχία και Καλή Διασκέδαση σε όσους θα έχουν την ευκαιρία να … «Πάνε για Απόψε».

Παρακολουθήστε το πρόγραμμα και τα σχετικά μέσα για περισσότερες πληροφορίες.

https://www.festivalandros.gr/programma-2023/

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.