«Τα παράπονα στον Δήμαρχο» πήγανε στις ΑΥΛΕΣ

28 Ιουλίου 2023
11:02

 

 

 

Μια εικόνα αξίζει, όσο χίλιες λέξεις και  η εικόνα σήμερα στις Αυλές ίσως αξίζει περισσότερες.

Σε μια πολύ όμορφη και περιποιημένη πλατεία, με το νέο μνημείο πεσόντων έργο της  σημερινής Δημοτικής Αρχής και  απέναντι το πλήρως ανακαινισμένο και εξοπλισμένο αγροτικό Ιατρείο – κοινοτικό κατάστημα να αποτελούν βασικές αυτοδιοικητικές δομές, πραγματοποιήθηκαν για τρίτη χρονιά στις Αυλές, τα ”ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ”.

Την ευγενική παρουσία, την αγάπη για τον τόπο της και την διεκδίκηση των μικρών και μεγάλων παρεμβάσεων απο την πρόεδρο της τοπικής κοινότητας, κυρία Σοφία Νικολαίδου, τόνισε στην τοποθέτηση του ο Δήμαρχος Χρήστος Ελευθερίου αναλύοντας το έργο της Δημοτικής Αρχής και προβάλλοντας τον μελλοντικό επιχειρησιακό σχεδιασμό της επόμενης πενταετίας.

Στη συνέχεια, το λόγο πήραν οι δημότες ενημερώνοντας για διάφορα θέματα   καθημερινότητας τη Δημοτική Αρχή, δίνοντας έμφαση, στην κατασκευή πεζοδρομίων  και στις δυο κατευθύνσεις της κεντρικής εισόδου του οικισμού, απο τη διαστάυρωση έως το κέντρο.

4 σχόλια

  • Για την πλήρη ενημέρωση των αναγνωστών. Η πρόεδρος του χωριου είναι υποψήφια με τον Ελευθερίου όπως και οι μισοί κι παραπάνω στις φωτογραφιες

  • Στις επόμενες εκλογές,μέχρι την αυλή του
    Δημαρχείου και πολύ θαναι ,για να πίνετε
    φρεντο υποκρισίνο,όπως λέμε καπουτσινο

  • με το νέο μνημείο πεσόντων έργο της σημερινής Δημοτικής Αρχής” λέει ο Δήμαρχος η αλήθεια όμως είναι άλλη. Καπηλεύετε εργα της Περιφέρειας. Το ψέμα πάει σύννεφο!

    https://kozan.gr/archives/369881
    “Εκ μέρους των κατοίκων του Δημοτικού Διαμερίσματος Αυλών και από εμένα προσωπικά, θα ήθελα να εκφράσω τις εγκάρδιες ευχαριστίες μου προς τον Αντιπεριφερειάρχη Γρηγόρη Τσιούμαρη για την μεγάλη του συμβολή και βοήθεια που μας παρείχε, για την κατασκευή του Μνημείου Πεσόντων ΤΚ Αυλών.

    Με τιμή
    Σοφία Νικολαίδου
    Πρόεδρος Δ.Δ Αυλών”

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.