Σε τροχιά υλοποίησης το πολυαναμενόμενο Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο του Δήμου Κοζάνης 

28 Ιουλίου 2023
11:13

 

 

Σε τροχιά υλοποίησης μπαίνει το πρόγραμμα πολεοδομικής μεταρρύθμισης του Δήμου Κοζάνης, έπειτα από την προκήρυξη της σύμβασης για εκπόνηση μελέτης με τίτλο «Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο Δήμου Κοζάνης (ΔΕ Κοζάνης, Αιανής, Δημητρίου Υψηλάντη, Ελίμειας, Ελλησπόντου)»,βάσει του Νέου Χωροταξικού Νόμου 4759/2020.

Με την εκπόνηση του Τοπικού Πολεοδομικού Σχεδίου, ευρύτερα γνωστού με την προηγούμενη ονομασία ως Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο,   θα προκύψουν χρήσεις γης, σημεία ανάπτυξης παραγωγικών δραστηριοτήτων,  καθώς και επεκτάσεις του πολεοδομικού σχεδίου της πόλης και των  Κοινοτήτων, για όλες τις δημοτικές ενότητες του Δήμου Κοζάνης.

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος έχει αναλάβει από την πλευρά της πολιτείας την ανάθεση σε μελετητές της εκπόνησης  των απαιτούμενων μελετών και έχει προκηρύξει την ανάθεσή τους. 

Σημειώνεται, ότι το Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο θα καθορίσει τον πολεοδομικό σχεδιασμό και την οργάνωση του δήμου για τις επόμενες δεκαετίες.   

 

*Η περίληψη της προκήρυξης σύμβασης εκπόνησης μελέτης επισυνάπτεται. 

5 σχόλια

  • Τώρα ολλα θα τα κάνει μέσα σε 2 μήνες τόσα χρόνια που ειτανε Δήμαρχος τι έκανε?? Υποτιμάει την νοημοσύνη τον πολιτών του Δήμου Κοζάνης και από τον Οκτώβριο για αυτό το θέμα Μούγκα αν βγει Λαέ της Κοζάνης ξυπνά τώρα είναι η ευκαιρία να τους στείλουμε στα σπίτια τους Κάποιους και όχι να τους φορτώθουμε αλλά 4 χρόνια

  • Το 1997 είχε βγει η μακέτα αν δεν κάνω λάθος.
    Έγιναν έργα υποδομής με βάση αυτό το σχέδιο και τελικά όλα έμειναν στα συρτάρια…
    Περιουσίες απαξιώθηκαν και τώρα που έρχονται εκλογές κάποιοι το θυμήθηκαν…

  • Σπουδάστε μερικά από τα παιδιά σας Δικηγόρους… γιατί δεν θα σας μείνει ούτε τετραγωνικό φωτοβολταϊκών από τα λάφυρα της αυτοδιοικητικής σας παρακμής…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.