Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Καθηγητών του 2ου ΕΠΑΛ Κοζάνης εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στους μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας

28 Ιουλίου 2023
23:02
Κανένα σχόλιο
Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Καθηγητών του 2ου ΕΠΑΛ Κοζάνης εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στους μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας που πέτυχαν στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις. Συγχαρητήρια επίσης στις οικογένειες των επιτυχόντων που πέρασαν την δύσκολη αυτή περίοδο δίπλα στα παιδιά και μοιράστηκαν την αγωνία και τους κόπους τους, αλλά και στους εκπαιδευτικούς που στήριξαν την προσπάθειά τους. Ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία και καλή επιτυχία σε κάθε επιλογή σας. Να μας κάνετε πάντα περήφανους.

Για όσα παιδιά τα αποτελέσματα δεν ήταν τα αναμενόμενα, θυμίζουμε ότι υπάρχουν πάντα επιλογές για σταδιοδρομία σε πολλά επίπεδα εκπαίδευσης. Μην ξεχνάτε ότι το μέλλον είναι δικό σας και οι επιλογές είναι πολλές. Πάντα να έχουμε στο μυαλό μας, ότι για όλα χρειάζεται Αγώνας, Προσπάθεια, Επιμονή, Υπομονή, Οργάνωση και Τόλμη.

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες»

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.