Kozan.gr: Η συναυλία του συγκροτήματος “The Bahalows” στην κεντρική πλατεία Κοζάνης, το βράδυ της Παρασκευής 28/7 (Βίντεο & Φωτογραφίες)

28 Ιουλίου 2023
23:19

 

Η συναυλία του συγκροτήματος “The Bahalows” στην κεντρική πλατεία Κοζάνης, το βράδυ της Παρασκευής 28/7.  Έτοιμη η εξέδρα για τη σημερινή συναυλία με την μπάντα «The Bahalows, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων/δράσεων για τα 100 χρόνια της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης ως Δημοτική, Η μουσική βραδιά υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης και περιλάμβανε πληθώρα παράλληλων δράσεων στα καταστήματα της πόλης.

19 σχόλια

  • ποια σχέση έχει αυτό με τη Βιβλιοθήκη;

    μπορείτε τουλάχιστον να σπαταλάτε και να τρώτε χωρίς να μας ενοχλείτε;

  • Για τα 100 χρόνια της βιβλιοθήκης και για 100 θεατές. Τουλάχιστον τα μαγαζιά της πλατείας δουλέψανε. Έτσι σχεδιάζουμε το μέλλον.

  • Για να κόψουν τα χόρτα στο άλσος των αγίων σαράντα δεν έχουν λεφτά,απαράδεκτοι,η εκλογές έρχονται….

  • Τραγικε Μαλουτα που βγαίνεις και φωτογραφίες τα χόρτα έπνιξαν το Δήμο..πάμε για περπάτημα και βγαίνουν φίδια που μαύρο φίδι θα σε φάει τον Οκτώβριο…Εκδηλώσεις σε μαραναν..Άντε ξηλώσει και την Παύλου Μελά από Δευτέρα να ολοκληρωθεί η καταστροφή σου

  • Όλοι όσοι σχολιάζετε πρέπει να είστε της αντιπολίτευσης. Όσοι δεν είστε γιατί δεν το προσπαθείτε μήπως κανετε κάτι καλύτερο εσείς; Μόνο λόγια;

    • Εσύ πρέπει να είσαι της συμπολίτευσης και των πράξεων. Πρέπει επίσης να είσαι περήφανος. Μπράβο πιδί μ’.

      • Ευχαριστώ πολύ. Τουλάχιστον ήταν μια πράξη που μάζεψε κόσμο διασκέδασε τον κόσμο όπως και σήμερα με τον πορτοκαλογλου. Δηλαδη μια γιορτη των 100 χρόνων πειράζει που γιορτάστηκε με αυτόν τον τρόπο; Δηλαδη τι επρεπε να γίνει; Να φέρουν κλόουν και να κόψουνε τούρτα; Μια καλή κουβέντα δεν μπορεί να ειπωθεί. Τεσπα. Αν μπορούσες ας το εκανες εσυ

        • Όχι μαντάμ δεν φταίει ο κόσμος που δεν λέει “μια καλή κουβέντα”. Φταίτε εσείς του Δήμου που δεν έχετε κάνει ούτε μισή καλή πράξη για να ακούσετε μια καλή κουβέντα.

          • Να σου πω την αλήθεια άνδρας είμαι και όχι γυναίκα. Όποτε μάλλον γίνεται στοχοποίηση που σημαίνει ότι σας καίει παρά πολύ. Άρα είσαι της αντιπολίτευσης.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.