Kozan.gr: Γέμισε από κόσμο, το βράδυ του Σαββάτου 29/7, η κεντρική πλατεία Κοζάνης, ώγια τη μεγάλη συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογλου στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια λειτουργίας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης (20 Φωτογραφίες & Βίντεο)

29 Ιουλίου 2023
22:28
Γέμισε από κόσμο, το βράδυ του Σαββάτου 29/7, η κεντρική πλατεία Κοζάνης, ώγια τη μεγάλη συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογλου στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια λειτουργίας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης.

 

 

7 σχόλια

  • Μην χαίρεστε εκεί στον Δήμο, για τον Πορτοκάλογλου πήγαν που είναι αξιολογοτατος…ούτε για την βιβλιοθήκη πήγαν ούτε για τον “αρχιβιβλιοθηκαριο”…α ναι και “δήμαρχο”… ε ούτε για αυτόν…αν πήγαιναν για στήριξη στον Δήμο, θα είχε κόσμο και η προηγούμενη συναυλία με τους τοπικούς….όποιον και να φέρει ο Δήμος το χάλι του δεν διορθώνεται.

  • Δημοτική αρχή της Κοζάνης, κάποιοι εκλεγμένοι από τό 1990. 33 χρόνια στον δήμο, Σήμερα παρουσιάζονται ως τό νέο, με φρέσκιες ιδέες και οράματα, εμπειρία, σταθερότητά ζητώντας εκ νέου την ψήφο των δημοτών!!!! Από την εργασία τους έχουν ήδη συνταξιοδοτηθεί, συμπληρώνοντας τόν απαιτούμενο χρόνο, στα κοινά, συνεχίζουν!!!!! Τά συμπεράσματα όλα δικά σας.

  • Η συναυλία ήταν μια ακόμα συναυλία του Πορτοκάλογλου όπως κάνει σε όλη την επαρχία. Ο μόνος συσχετισμός με τον εορτασμό της δημοτικής βιβλιοθήκης είναι ότι πληρώθηκε από τους δημότες.

  • Τιδουλεια ρα μπάρμπα Λαζου έχει ο Πορτοκάλογλου με τα 100 χρόνια για τη βιβλιοθηκη ? Τα πήρε κι έφυγε κι εσείς μείνατε πλήρως ικανοποιημένοι …Μαύρο και πιο μαύρο από το μαύρο !Άρες Μάρες…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.