kozan.gr: Xύτρα ειδήσεων: Το γνωστό “δόλωμα” των “ψαράδων” της Ενότητας συνεχίζει να έχει μεγάλη αποδοτικότητα και σήμερα

31 Ιουλίου 2023
08:23

 

Ο τρόπος με τον οποίο επιχειρείται να προσεγγισθεί και  στη συνέχεια να πεισθεί, κάποιο πρόσωπο, ηλικιακά νέο, για να είναι  υποψήφιο με το συνδυασμό της “Ενότητας”, παραμένει απαράλλακτος και μάλιστα, κρίνοντας από τα αποτελέσματα, δείχνει να λειτουργεί, ακόμη, με ιδιαίτερη επιτυχία. “Εσείς είστε το μέλλον, στη δική σας γενιά ανήκει η συνέχεια, εσείς θα αναλάβετε”, είναι μερικές από τις τετριμμένες εκφράσεις που χρησιμοποιούνται από τους “ψαράδες” της Ενότητας, σε κάθε εκλογική μάχη, τα τελευταία 12 χρόνια, ωστόσο η σημαντική λεπτομέρεια που  τεχνηέντως δεν αναφέρεται είναι ότι εκεί υπάρχει, πάντα, η γνωστή σίγουρη οκτάδα – δεκάδα των παλαιών αυτοδιοικητικών, που δεν το «κουνά ρούπι» από το ψηφοδέλτιο κι εκλέγεται διαρκώς, αφήνοντας τούς πολλά, υποτίθεται, υποσχόμενους, πλην όμως παραπλανημένους, από άγνοια, σε ρόλο “νεροκουβαλητών”.

Η Χύτρα

11 σχόλια

  • Έλατα στην Αιανη να δείτε τι έχουν μαζέψει!καμια προοπτική ,κανένα όραμα!!!μονο το πως θα μαζευτούν οι ψήφοι!

  • Αυτός τουλαχιστον ψαρέυει και ψάρια. Οι άλλοι αποδείχθηκαν αθερίνες. Ο άλλος μας έλεγε έχει συμπληρώσει και δεν έχει ούτε 38. Μη λέμε ονόματα. Αντε τηγανίστε κανα ψάρι τώρα

  • Αγαπητό kozan ξέχασες να αναφέρεις και το καλύτερο. Αν δεν εκλεγείς θα σε βάλουμε σε κάποια επιτροπή. Επίσης αν δεν εκλεγείς και είσαι θ’κο μας παιδί θα σε κάνουμε ειδικό συνεργάτη.

    • Προς τον–Πολίτης της Κοζάνης official–
      Παρακολουθώ τα σχόλια σου και μπορώ να πω ότι είναι όλα εύστοχα και απεικονίζουν την πραγματικότητα στα τεκταινόμενα του δήμου μας. Σε μια με δυο γραμμές γραφείς όλη την αλήθεια. Εύχομαι να πιάσουν τόπο και να τα καταλάβουν οι περισσότεροι αναγνώστες του kozan.gr.

  • Πάρε όλα τα μικρά να συμπληρώσεις θα σε φέρουν από καμιά τριανταριά σταυρούς κ θα ανέβεις για να δώσεις τις θέσεις στους κολλητούς σου!!! Εκμετάλλευση στο μεγαλείο!

  • Είναι τραγικό να μιλάμε για το τι υποψήφιους έχει μαζέψει ο καθένας, και να μην μιλάμε για το τι σχεδιάζει, τι οραματίζεται, τι προγραμματίζει, ο κάθε υποψήφιος για αυτή την πόλη. Πως θα μπορούσε να την κάνει καλύτερη, πιο ανθρώπινη, πιο ελκυστική για τον νέο, και ο όλος προεκλογικός αγώνας να στηρίζεται στην φωτογραφία των υποψηφίων δημάρχων με τους υποψήφιους συμβούλους τους.
    Καλώς ή κακώς, είμαστε άξιοι και μικρογραφία των πολιτικών μας.

  • Με το μπάρμπα Λάζο θα είσαι απλά νεροκουβαλητής.. Δέστε το σε όλη τη χρονική διάρκεια που διοικούν, έφυγε από καρέκλα κάποιος παλιός για να μπει νέος ? Ποτέ των ποτών.. Οι νέοι που βιαστήκατε να πάτε με τον μπάρμπα Λάζο θα την πατήσετε..Από εμπειρία το λέω.. Φύγετε όσο είναι καιρός.. Αυτοί πατούν πάνω στα ονειρά σας για να δημιουργήσουν εφιάλτες… Σκεφτείτε το ξανά !

  • Αγαπητοί συμπολίτες, ο πρώτος συνδυασμός θα εκλέξει 21 συμβούλους. Θεωρείται ότι οι 5-6 παλιοί που έχουν μείνει θα πρέπει να αποκλειστούν; Τότε θα μιλούσαμε για ένα είδος ρατσισμού ηλικιακού. Αλήθεια οι υποψήφιοι βουλευτές του νομού πόσα χρόνια είναι στα πράγματα; Ξαφνικά σας πείραξαν οι υποψήφιοι της “ενότητας”. Λίγη αντικειμενικότητα δεν θα έβλαπτε αγαπητό κατά τα άλλα kozan.

  • Έτσι και αλλιώς έχει ειδικότητα στα ψέματα ο Μαλούτας αλλά το πειτετον ότι το τρένο χαθεικε σε εδώ και καιρό…

  • Ξέρουμε τι έγινε γιατί κατέβηκαν ήδη πολλοί “νέοι” που πλέον είναι παλιοί στους συνδιασμούς της ίδιας παράταξης την τελευταία 15τία. Οι μεταξωτές κορδέλες δεν πείθουν πια κανέναν. Κι όσοι δελεάζεστε δείτε απλά τι έγιναν οι “άλλοι νέοι” πριν από εσας και πόσους άφησε το ίδιο καθεστώς να προχωρήσουν: ΚΑΝΕΝΑ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.