kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Ικανοποίηση στο συνδυασμό Ζεμπιλιάδου, προβληματισμός στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ

31 Ιουλίου 2023
07:58

 

Μπορεί η πολιτική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ να πήρε την απόφαση να στηρίξει την υποψηφιότητα της Γ. Ζεμπιλιάδου στην Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας, ωστόσο ο προβληματισμός κι οι προειδοποιήσεις περί παραιτήσεων (μένει να δούμε αν θα γίνουν πραγματικότητα) τοπικών κομματικών στελεχών, εκ των οποίων κάποια υπηρετούν σε όργανα του κόμματος, έχουν δημιουργήσει, στο παρασκήνιο (μέχρι στιγμής), κακό κλίμα κι επιχειρούν να “τορπιλίσουν” αυτή τη σημαντική εξέλιξη, που ομολογουμένως, δίνει και στα δύο κόμματα την προοπτική να αποτυπώσουν αυτοδιοικητικά, σε περιφερειακό επίπεδο, μεγαλύτερη δυναμική απ’ ότι θα είχαν αν ακολουθούσαν ξεχωριστές πορείες. Ωστόσο αυτή είναι η κατάσταση  και το ερώτημα είναι αν όντως θα κυριαρχήσει η κομματική πειθαρχία στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ με έμπρακτη στήριξη που θα συνοδευτεί με υποψηφιότητες πρωτοκλασάτων στελεχών ή απλώς θα είναι μια στήριξη για το “φαίνεσθαι” χωρίς καμία ουσιαστική, εκλογική, αξία.

Η Χύτρα

12 σχόλια

  • Αυτή είναι η αλήθεια. Δεν συντασσομαστε με τις αποφάσεις των Αθηνών. Ξεπέρασαν και τον Μητσοτάκη με τον Κασαπιδη. Καθαρή λύση είναι δικός μας υποψήφιος. Δεν ξεχνάμε πόσο άσχημα μιλούσε η Ζεμπιλιαδου για ΣΥΡΙΖΑ και Καρυπίδη.

    • Έλα σοβαρευτείτε. Ποια είναι τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην περιοχή; Εδώ ακούγεται ότι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ θα κατέβει υποψήφιος σε δήμο στον ίδιο συνδυασμό με ακροδεξιούς

  • αυτοί που έχασαν το 2019 την περιφέρεια και το παιζαν παγκόσμιοι ηγέτες να κάτσουν στα σκ@.. τους. Μια ζωή άχρηστοι ητάν και αποδείχθηκε

  • Από έναν τέτοιο γάμο βγαίνουν και οι δύο ζημιωμένοι. Ας ελπίσουμε να το καταλάβουν πριν είναι αργά.

  • Ξέχασε η κα Ζεμπελιάδου στο ΠΣ που φώναζε τον κ. Καρυπίδη για χρήματα της περιφέρειας που είχαν μπει στον προσωπικό του λογαριασμό?????? ξεχάστηκαν αυτά???? ΕΛΕΟΣ

  • Και πολύ καλά κάνουν και προβληματίζονται. Η κυρία αυτή ήταν συριζοφάγος, όπως οι περισσότεροι που έμειναν στο ΠΑΣΟΚ άλλωστε. Στο μεταξύ ακούει “Πτολεμαΐδα” και φεύγει. Αμφιβάλλω αν ξέρει που πέφτει. Εγώ τώρα που είμαι σύριζα και πτολεμαιδιωτης, πρέπει να την ψηφίσω; Όχι σύντροφοι. Εάν εμείς κάναμε ό, τι μας έλεγαν, θα μέναμε στο ΠΑΣΟΚ. Δεν θα ερχόμασταν στον Σύριζα.

  • Αυτά τα τοπικά στελέχη, καλά θα κάνουν να κρυφτούν αντί να προκαλούν με τον “προβληματισμό” τους. Τα δικά τους μυαλά έφτασαν το κόμμα στο 17% και όλοι γνωρίζουν πολύ καλά πιο ακριβώς είναι το πρόβλημά τους και γιατί αντιδρούν. Η Ζεμπιλιάδου είναι μια σοβαρή πολιτικός και γυναίκα και έχει πραγματικές δυνατότητες να γίνει περιφερειάρχης. Οποιοσδήποτε άλλος από τους τοπικούς κλόουν του ΣΥΡΙΖΑ, θα έχανε παταγωδώς.

  • Είναι μόνο για το φαίνεσθαι γιατί οι μισοί συριζαίοι θα ψηφίσουν Αμανατίδη και οι άλλοι μισοί Πράσο.

  • Τώρα θα φανεί η ψηφοφόροι του σύριζα που θα πάνε…Μην πάνε με νδ κ μετά από κάποια χρόνια ζητάνε την ψήφο του ΠΑΣΟΚ…
    Τώρα θα σας δούμε εσείς που λέγατε για πατριωτική αριστερά,κ θέλατε κ το ΠΑΣΟΚ μαζί σας…..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.