kozan.gr: Xύτρα ειδήσεων: Στο τραπέζι οι παλιές “λίστες”, του 2019, προς αναζήτηση υποψηφίων

31 Ιουλίου 2023
07:38

 

H υποψηφιότητα του Γ. Αμανατίδη έφερε τα “πάνω – κάτω” σε περιφερειακό αυτοδιοικητικό επίπεδο ανατρέποντας – στο και πέντε – πλήρως τους συσχετισμούς. Ο Γ. Κασαπίδης φαίνεται πως έχει βγάλει πάνω στο τραπέζι  τις “λίστες” του 2019, τότε που “κάλπαζε” ως υποψήφιος Περιφερειάρχης κι υπήρχε πληθώρα πρόθυμων υποψηφίων, που όχι απλά εξέφραζαν την επιθυμία να συμπορευθούν, αυτοδιοικητικά, μαζί του αλλά κυριολεκτικά παρακαλούσαν για μια θέση στο ψηφοδέλτιό του. Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις, καθώς πλέον, με απόλυτα δική του ευθύνη (για λόγους που έχουν εξηγηθεί αναλυτικά εδώ) , έχοντας χάσει το μεγαλύτερο των εκλεγμένων περιφερειακών συμβούλων του, που είτε του γύρισαν την πλάτη είτε “τράβηξαν” γι’ άλλες “πολιτείες”, η προσπάθεια κατάρτισης ενός αξιόλογου, εκλογικά, ψηφοδελτίου, τη δεδομένη χρονική στιγμή, μοιάζει με ανάβαση, για αρχάριους, στα Ιμαλάια.    Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της στήλης, ο Γ. Κασαπίδης έχει τηλεφωνήσει σε αρκετά πρόσωπα που είχε “αποκλείσει” εκείνη την περίοδο, ζητώντας, αυτή τη φορά, να συμπορευθούν μαζί του. Δυστυχώς για εκείνον, συναντά, όπως ήταν αναμενόμενο, “κλειστές πόρτες”, με τον ίδιο να έχει εναποθέσει όλες του τις ελπίδες στο κόμμα και το γραφείο του Πρωθυπουργού, που είτε υπό τις προειδοποιήσεις περί διαγραφών είτε με τις παροτρύνσεις σε τοπικούς σκληροπυρηνικούς του κόμματος,  ζητούν να σταθούν στο πλευρό του σημερινού Περιφερειάρχη, βάζοντας πλάτη, εμπράκτως και θέτοντας υποψηφιότητά του μαζί του.

Η Χύτρα

35 σχόλια

  • Το πολύ πολύ με τα μυαλά που έχουν εκεί στο κόμμα να μην έχουν ούτε ένα βουλευτή από κοζανη στις επομενες εκλογες.
    Για τις περιφέρειες δεν το συζητάμε στη δυτική Μακεδονία την έχασαν, πιθανόν και Αθήνα.
    Σοβαρευτεί εκεί στην Αθήνα δεν γουστάρουμε απειλές. Γιατί δεν κάνετε και άλλες διαγραφές στην Κοζανη; Μήπως στο τέλος το κλείσετε το μαγαζι;

    • Αγαπητέ αν μου επιτρέπεις λίγο,

      το ότι δεν έχουν ακριβώς τον δικό σου τρόπο σκέψης στην Αθήνα δεν σημαίνει ότι θα πιάσεί και πάτο η ΝΔ εδώ. Να σου θυμίσω επίσης ότι τον κύριο Αμανατίδη τον επέλεξαν κεντρικά από Αθήνα και ο ίδιος ο Μητσοτάκης τον είδε και τον ενέταξε στο ψηφοδέλτιο. Εξελέγη μια φορά, δεν επανεξελέγη την άλλη. Τώρα που δεν βγήκε μη τα γυρνάς.
      Με ποιο μέτρο κρίνεις εσύ ότι είναι λαϊκή επιταγή η κάθοδος Αμανατίδη και όχι Κασαπίδη? Εαν ήταν θα έβγαινε φυσικά πρώτος ο κύριος Αμανατίδης στις εκλογές και όχτι τεχνητά πρώτος όπως διέδιδε απο’ δω και απο’ κει. Αν ψάχνεις τις αιτίες στο κόμμα δες καλύτερα ποιον στηρίζει μια ζωή το κόμμα εδώ και δεν ιδρώνει αυτί. Θυμάσαι τον Ακριτίδη? Λίγες λιγότερες ψήφους από τον Αμανατίδης πήρε και το αποδέχτηκε δεν έκανε αντάρτικα, όπως και η Βρυζίδου.
      Επομένως, ας ηρεμεμήσουμε λίγο εμείς οι νεοδημοκράτες , ας αναλογιστούμε τι σημαίνει διάσπαση και ας επουλώσουμε τις πληγές που άνοιξαν οι προσωπικοί εγωισμοί κάποιων με κινήσεις εν βρασμώ ψυχής.

      • προβλεψη.Αμανατιδης απο την πρωτη Κυριακη.Με τον Κασαπιδη θα καουν πολλα στελεχη του.Καντε και καμια βολτα εξω παιδια να δειτε τι επικρατει και μετα πεστε οτι θελετε.

      • Όχι ο ίδιος ο Μητσοτάκης ο Αμανατιδης ειδε φως με τις 4 έδρες και μπήκε.Το ίδιο θέλει να κάνει και με περιφέρεια αλλά ξεχνάει ότι 36 χρόνια ήταν πρωτεργάτης στην απραξία

  • Ε δεν νομίζω οτι ειναι και τοσο ζοφερά τα πραγματα …και καλό ψηφοδέλτιο θα κανει και καλα θα τα παει. Τα υπόλοιπα ειναι για δημιουργία εντυπώσεων

    • Ναι πολυ καλό ψηφοδελτιο θα κάνει, εχει φαει 15 οχι μεχρι τωρα ουτε οι αυλικοι του δεν θελουν να κατεβουν μαζί του

  • Να κατεβάσεις μαζι σου τον Γιώργο τον Σβωλη και τον Κεχαγια κασαπιδη.ριξε τα μούτρα σου. Επιτέλους

  • Τα λεγαμε ….τα γραφαμε…..(συμφωνα με τα γεγονοτα απο την Αθηνα μας,γραφανε και εκεινοι κανονικα. τρεχα Γιωργη τωρα να μας παρακαλας….οτι ειναι να γινει ..θα γινει ,οχι για σενα για την παραταξη!!!!

  • Επιστροφή στο ρεπορτάζ στα μαντριά όπως και ο προηγούμενος συνάδελφος σου! Αποδείχθηκες και εσϋ πολύ λίγος και μόνο λόγια!

  • Η κατάσταση Πατούλη θα δώσει λύση και στο αδιέξοδο της Δυτικής Μακεδονιας. Έχουν πέσει προτάσεις στο τραπέζι να πάρουν πίσω την στήριξη στον Κασαπίδη. Εκεί το πρόβλημα ήταν μια ζεμπεκιά κόντρα στην αισθητική Μητσοτάκη, εδώ 4 χρόνια απραξίας.

  • Ευτυχώς είναι υποψήφιος ο Αμανατίδης καί επιτέλους θά πάει σπίτι του ο ανύπαρκτος κασαπιδης,πριν 1 μήνα μας έλεγε ότι είναι πιο εύκολες οι εκλογές από κάθε φορά αλλά τώρα παρακαλάει τα κεντρικά νά τόν σώσουν πού βέβαια και αυτοί δεν τον θέλουν αλλά κάνουν κάποιες κινήσεις για τά Μάτια τού κόσμου, αποδείχθηκε μέγας αλαζόνας, αυταρχικός έδιωξε με τόν τρόπο τού όλα τα ικανά στελέχη καί προσπαθεί ακόμη καί τώρα να τούς κατηγορεί αντί να κάνει την αυτοκριτική του,ας βάλει στο ψηφοδέλτιο τους βολεμενους ειδικούς συνεργάτες πού μόνο μούρη πουλάνε 4 χρόνια, καληνύχτα κασαπιδη.

  • ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΡΓΙΕΡΑ !

  • Φίλε Κασαπίδη το 2014 υπήρχαν Δεξιότατοι που κατέβηκσν με τον συνδιασμό του Καρυπίδη αντιδρώντας για την πολιτική και πρακτική Δακή.
    Αυτοί τότε δώσανε την εκλογή στον Καρυπίδη.
    Ψάξε να τους βρείς και άσε στην άκρη όλους αυτούς τούς αυλοκόλακες πού μέχρι χθές σε λοβάνιζαν.

  • Μα αφού βγήκε πρώτος βουλευτής ο Αμανατίδης….χαχα πως θα κατέβει για περιφερειάρχης?

    Εκτός αν ξαναβγούν λάθος τα exit Poll…

  • Γιωργάκηηηηη…πιο κόμμα? Αναφέρεσαι τώρα στο κόμμα?Όταν όλη σου τη θητεία είχες μέσα στα γραφεία σου άτομα του παλιού ΠΑΣΟΚ…τώρα πες τους να σε βοηθήσουν!

  • Επιτέλους έρχεται το πολιτικό τέλος μιας γεννημένης μετριότητας, που και ως (κυβερνητικός) βουλευτής για 3 τετραετίες και ως περιφερειάρχης για μια τετραετία έκανε το απόλυτο τίποτα σε σχέση με αυτά που θα μπορούσε να κάνει. Έξω από κομματικές παρωπίδες, θα ήταν μια πραγματική τραγωδία για την περιοχή να παρέμενε σε καιρό Ενεργειακής Μετάβασης, αυτός ο ανάξιος ως περιφερειάρχης.

  • Τρεχα να τους βρεις Κασαπίδη με αυτά που έκανες και αυτά που δεν έκανες κυρίως.Ό,τι και να κάνεις ο Αμανατίδης θα βγει.

  • Μόνο που ξερουν πως φέρεσαι στους συνεργάτες σου δε νομίζω να δεχτεί κανένας της προκοπής!Οπότε Κασαπίδης ΤΕΛΟΣ!

  • ΝΔ 2019 (σε όλη την Περιφέρεια Δυτ. Μακεδ.)= 73.745 ψήφους
    ΝΔ 2023 (σε όλη την Περιφέρεια Δυτ. Μακεδ.)=49.638 ψήφους
    ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ 2019= 94.105
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΧΑΣΕΙ Ο ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ! ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΕΙ Ο ΛΥΚΟΣ.
    ΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ…
    ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.