kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Μετά την περίπτωση Ε. Σημανδράκου απόλυτη δικαίωση της στήλης και στην περίπτωση του Κ. Μιχαηλίδη – Παρά τις διαβεβαιώσεις του ότι θα καταφέρει να είναι εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης εν τέλει αποδείχτηκε μια προσωπική ανεκπλήρωτη επιθυμία

31 Ιουλίου 2023
07:05

 

 Η στήλη, προφητικά, από τις 19 Οκτωβρίου 2022 (δείτε εδώ), μετά από την περίπτωση Ε. Σημανδράκου, είχε προβλέψει και την αυτοδιοικητική κατάληξη του συνδυασμού του Κ. Μιχαηλίδη και του ίδιου προσωπικά στο Δήμο Κοζάνης, όσο κι αν εκείνος, την περίοδο εκείνη,  με διαρροές σε συγκεκριμένα ΜΜΕ, που κι εκείνα, παρασυρόμενα, έπεσαν έξω, προσπαθούσε να διαμορφώσει ένα κλίμα ότι όλα βαίνουν καλώς στην παράταξή του κι ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος. Όπως αποδείχτηκε περίτρανα κι επισήμανε από τότε η στήλη, το μόνο που επιχειρούσε, εκείνη την περίοδο, ήταν να κερδίσει λίγο χρόνο, μπας κι ανατρέψει το μη ανατρεπόμενο. Σε ό,τι αφορά το πολιτικό του μέλλον όλα δείχνουν πως θα είναι υποψήφιος με τον Γ. Αμανατίδη, με τον οποίο διατηρεί άριστες οικογενειακές σχέσεις, με τον τελευταίο να μη του χαλάει χατίρι. Ωστόσο για την αναμενόμενη υποψηφιότητά του μαθαίνουμε πως υπάρχει μουρμούρα από συγκεκριμένους συνυποψηφίους του, οι οποίοι, σε αυτή τη χρονική στιγμή,  κρατούν χαμηλούς τόνους, αφού, πάνω απ’ όλα, προέχει η ηρεμία και το καλό κλίμα στον υπό σύσταση συνδυασμό.

Η Χύτρα

 

24 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.