Kozan.gr: “Λαγό”, ως φαίνεται, έβγαλε το σχόλιο της στήλης – Από ανατροπή σε ανατροπή;

31 Ιουλίου 2023
10:25

 

Όπως έχουμε γράψει, πολλές φορές, σε σημείο να γινόμαστε κουραστικοί, η υποψηφιότητα τού Γ. Αμανατίδη έφερε τα πάνω – κάτω στο τοπικό αυτοδιοικητικό σκηνικό για την Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας. Η μία ανατροπή διαδέχεται την άλλη και μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις όπως αυτή που με “μαεστρία” κατάφερε να “ξεκλειδώσει” η στήλη με προηγούμενο σχολιασμό της και με γεγονότα που ακολούθησαν κι εκτυλίχθηκαν στο παρασκήνιο, ενδεχομένως, να συμπεριλάβει και πρόσωπα τα οποία ενώ είχαν πρωταγωνιστικό ή σημαντικό ρόλο στο “πάντρεμα” πολιτικών χώρων για μια συγκεκριμένη υποψηφιότητα στην Περιφέρεια, προτού υπάρξει επίσημη υποψηφιότητα Αμανατίδη,  συζητούν με τον τελευταίο και δεν αποκλείεται να είναι υποψήφιοι μαζί του, αν κι όπως οι ίδιοι δηλώνουν κατηγορηματικά, προφανώς βρισκόμενοι σε δύσκολη θέση, δεν έχουν πάρει ακόμη τις τελικές τους αποφάσεις. Κάτι τέτοιο βέβαιο, όπως καταλαβαίνετε κι εκείνοι πολύ περισσότερο, θα προκαλούσε πολλά σχόλια και κουβέντες, σε κάθε περίπτωση αυτό είναι ένα “πρόβλημα” που απασχολεί τους ίδιους  κι όχι τη στήλη.

Η Χύτρα

kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Αυτά είναι τα δύο πρόσωπα που πρωτοστάτησαν και πέτυχαν το “πάντρεμα” Ζεμπιλιάδου – ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας

16 σχόλια

    • Η καλύτερη λύση για όλους είναι να συνταχθούν η ζεμπιλιάδου και αρκετά στελέχη της με τον Αμανατίδη ο οποίος θα είναι ο επόμενος περιφερειάρχης. Ίσως κάποια πράγματα δεν έχουν να κάνουν με λαγούς αλλά με την πραγματικότητα.

      • Η Ζεμπελιαδου που αναφέρεις έχει τουλάχιστον 12 έτη εμπειρία στα περιφερειακά δρώμενα. Ο Αμανατιδης γιατί δεν συμπορεύεται με την Ζεμπελιαδου ; Επίσης πως προκύπτει ο τι θα είναι ο Αμανατιδης περιφερειάρχης ; Που βασίζεσαι ;

  • ούτε το 10% Του τοπικού συριζα δεν πάει σε,αυτή την παραφυση συμπλέκτη που μεθοδευτικε από την ομαδουλα της κοζανης και της Φλώρινας με ανταλλάγματα φυσικά και υπόγειες συμφωνίες οι οργανώσεις διαφωνούν οι νομαρχιακές επίσης διαφωνούν.. αν βρουν υποψήφιο θα είναι θαύμα.

  • Οσα και να λέτε η Ζεμπιλιάδου πήρε την κεντρική στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ. Χωρίς χρίσματα και διαγραφές και με υποψηφίους από όλους τους πολιτικούς χώρους, προχωράει έξω από τοξικότητες και ξεκατινιάσματα. Εσείς φυσικά (οι απο πάνω σχολιαστές) συνεχίστε το έργο σας. Καμία δουλεια δεν είναι ντροπή.

  • Πότε θα παρουσιάσει το μέσο σας τα αναλυτικά προγράμματα των υποψηφίων για την Περιφέρεια Δυτική Μακεδονία???

    Από λαγούς και πληροφορίες χορτάσαμε

  • Ψηφίζεις Αμανατίδη και σου προκύπτει Μητσοτάκης.
    Ψηφίζεις ΖΕΠιλιάδου και σου προκύπτει Κουκουλόπουλος.
    Δεν σφάξανε!
    Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές, που κάνουν πορτοκάλια!

  • Βάλε τους ΝΔ μπροστά και βγάλε τους Πασοκους…..
    Το κόμμα πρέπει να δράσει …
    Ξεκαθάρισμα εδώ και τώρα

  • Και ποιος σας είπε ότι ο Αποστολίδης εκπροσωπεί το τοπικό ΣΥΡΙΖΑ,εγώ όπως και πολλοί άλλοι που ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ, τώρα είναι σίγουρο ότι δεν θα ψηφίσουμε

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.