H Ματίνα Αμανατίδου υποψήφια με τον Γ. Κασαπίδη – Η κοινή φωτογραφία και το σχόλιο του Περιφερειάρχη

31 Ιουλίου 2023
12:28

Ευχαριστώ την αγαπητή Ματίνα Αμανατίδου για την υποστήριξη στο πρόσωπό μου.

Η κοινή μας συμπόρευση αποτελεί για μένα τιμή.

20 σχόλια

    • τίμησε την συμφωνία, δεν λάκκισε. Μπράβο της για την εντιμότατη στάση της…σε αντίθεση με άλλους που τα ζυγίζουν. Η ευθεία γραμμή είναι αυτή που αποδίδει και όχι τα τεθλασμένα…

  • Εμείς οι κάτοικοι της Νέας Καρδιάς σας υποσχόμαστε κύριε Κασαπίδη ότι την υποψηφιότητα της θα την καταψηφίσουμε συνολικώς, γιατί την προηγούμενη φορά σαν αντιδήμαρχος του Δήμου Κοζάνης δεν ασχολήθηκε καθόλου με τα ζητήματα της Νέας Καρδιάς όταν αυτά γίνονταν γνωστά. Μας επισκεπτόταν μόνο στις εκλογές και μόνο για τις ψήφους.Η ψήφος μας θα ναι καταδικαστική για αυτήν και θα καθαρογραφεί την ημέρα των εκλογών.

    • Εσείς οι κάτοικοι …..και γραφεί ένας !!!!!
      Εμείς θα τη στηρίξουμε γιατί συμπορεύεται με τον. κ. Κασαπίδη .
      Δεν λάκισαι !!!!!
      Και δεν ακολουθεί τους πολιτικά άναδρους!!!!!!

    • Γιατι μιλας για οοοοοοοοοοολους τους κατοικους;ποιος εισαι εσυ που γραφεις και για μενα και την οικογενεια μου που ψηφιζουμε δαγκωτο ΚΑΣΑΠΙΔΗ;

      • Λογικά ζεις σε άλλο χωριό και δεν αντιλαμβάνεσαι το αρνητικό κλίμα που υπάρχει για αυτήν. Η προσωπική της ήττα στην αυτοδιοίκηση είναι επιβεβλημένη, δεδομένη και τεκμηριωμένη από την αυτοδιοικητική της ανεπάρκεια.

  • Έγραψε τους πάντες 4 χρόνια και τώρα ξανατρέχει μόνο για τον σταυρό. Μην ανυσηχείς Παρθένα θα σε στηρίξουμε όπως και τον Κασαπίδη. Είστε ακριβώς ίδιοι κ Αντιδήμαρχε του Μαλούτα!

  • Σταματήστε την ανθρωποφαγία τρολ του Αμανατίδη ντροπή όποιος θέλει να σχολιάσει επώνυμα μόνο να δούμε αν θα ξαναγράφατε το οτιδήποτε, αφήστε τον κόσμο να αποφασίσει για όλους έχετε κάτι να γράψετε.Ντροπη!

    • Γιατί εσείς επώνυμα σχολιάζετε ε;Εμείς θα σας απαντήσουμε τον Οκτώβριο.Και δεν είμαστε τρολ του Αμανατιδη αλλά ΝΔκρατες απογοητευμένοι από τον εκλεκτό του κόμματος.Να το ξεκαθαρίσουμε αυτό.

  • Κασαπιδη ήρθε η ώρα να ιδρώσει η φανέλα.Αρκετα είχες καλομαθει όλα αυτά τα χρόνια και κακομαθες.Βγηκαν τα σπαθιά βλέπεις και έχεις δυνατό αντίπαλο.

  • Τα Σαρδόνιο χαμόγελο θα σβήσει οριστικά στις εκλογές που έρχονται
    Εύχομαι να βρεις τον…δρόμο σου κε ΤΙΠΟΤΑ!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.