X. Σάββας & Κ. Παπανίκος υποψήφιοι με το συνδυασμό του Γ. Αμανατίδη

31 Ιουλίου 2023
12:30

Δυο επιχειρηματίες με κομβικό ρόλο στα επιμελητηριακά ζητήματα του ΕΒΕ Κοζάνης, τα προηγούμενα χρόνια, έρχονται να προστεθούν στη λίστα των υποψηφίων, του υπό σύσταση συνδυασμού του Γ. Αμανατίδη, που έχει παρουσιάσει, σε προηγούμενες αναρτήσεις, η στήλη. Πρόκειται για τον  Χ. Σάββα και Κ. Παπανίκο.

Η Χύτρα

 

24 σχόλια

  • Παπανίκος ο πιο κολλητός φίλος του υπουργού Στάθη Κωνσταντινίδη. Θα είναι τεράστια η νίκη της ΝΔ με τον Αμανατίδη.

  • Ευχομαι ο παπανικος να βγει και να του δώσει και θέση ο Αμανατίδης. Σε όλα τα συμβουλια θα είμαι με ποπκορν να σκάω από τα γέλια!
    Φυσικά και θα βγει ο Αμανατίδης!
    Και μια ερώτηση στον κ Παπανικο. Ρώτησε τον υφυπουργό για την κίνηση αυτή ;

    • ΤΙ ΕΣΤΙ ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ;ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ;ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ!!ΦΑΓΩΘΕΙΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΓΕΩΡΓΙΑ.ΣΕΝΑΡΙΟ 2ης ΚΥΡΙΑΚΗΣ.ΖΕΜΠΕΛΙΑΔΟΥ-ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ.ΕΜΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΣΑΠΙΔΗ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΖΕΜΠΕΛΙΑΔΟΥ.ΖΕΜΠΕΛΙΑΔΟΥ-ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ.ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΖΕΜΠΕΛΙΑΔΟΥ.

      • ΠΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑ; ΑΥΤΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΤΙΖΑ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΕ 2Η ΚΥΡΙΑΚΗ…ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΛΕΨΕΙ ΜΕ ΚΑΣΑΠΙΔΗ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ

  • ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ,ΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ.Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΑΔΕΡΦΙΚΟ ΦΙΛΟ ΣΑΒΒΑ ΧΡΗΣΤΟ

  • Παπανικο κάνε μαθήματα ορθοφωνίας και γλωσσολογίας γιατί θα βγείτε και όταν μιλάτε θα γελάνε και οι πέτρες.

  • Του κανετε θυμωτσιες οι του γραφειου στον Παπανικο η κανετε οτι ψιχαλιζει?;:;:;?η μαλωνετε μονο αυτους που ψηφιζουν Κατανα;;;;;???????

  • Πρόκοψε η ΕΠΣ Κοζάνης με τον Σάββα τώρα θέλει να βάλει και το χεράκι του στα πολιτικά δρώμενα της Δυτικής Μακεδονίας. Αμανατίδη σε γύρισε την πλάτη ο κόσμος και για να μην χάσεις την καρέκλα βάζεις στο ψηφοδέλτιο σου όποιον λάχει!!!

  • Είμαι υπέρ των αλλαγών….αλλά να κάνω μια ερώτηση πείτε ότι βγαίνει ο Αμανατιδης που δεν τον στηρίζει η ΝΔ πιστεύεται ότι σαν περιφέρεια θα μας δίνει κονδύλια η κυβερνηση…..γιατί όλα στην Ελλάδα πάνε κομματικά αν ο περιφεριαρχης η ο δήμαρχος είναι αρεστός της εκάστοτε κυβερνησεως κάνουν “παπάδες” στις περιφέρειες και στους δήμους τους αν δεν είναι κάνουμε υπομονή να περάσει η 4ετια…..

  • Ο Παπανικος τέσσερα χρόνια έλεγε τον Αμανατίδη Πασοκο και τώρα βάζει μαζί του… Για γέλια είστε όλοι!

  • ANOIΞΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ Ο ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ….ΑΥΤΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΔΕΙ ΠΡΟΚΟΠΗ Η ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ….Α ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ ΜΟΛΙΣ ΕΧΑΣΕΣ ΑΠΟ 5 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.