Γ. Παντελίδης: “Πρέπει να πάψουμε να είμαστε η Περιφερεια του τίποτα, της μηδενικής απορροφητικότητας κονδυλίων, τους ενος ανδρός αρχή, των αλαζονικών συμπεριφορών και των δράκων των παραμυθιών”

31 Ιουλίου 2023
14:52
Επειδή παρατηρείται μεγάλη τοξικότητα εν όψει περιφερειακών εκλογών. Η υποψηφιότητα Αμανατίδη έρχεται σε συνέχεια πίεσης και αιτήματος μεγάλου μέρους της κοινωνίας προς το πρόσωπο του και σε αντίθεση με την αρχική του επιθυμία να μην εμπλακεί. Ένας ικανός τεχνοκράτης που μόνο να προσφέρει έχει και η πορεία του το έχει αποδείξει. Ο τόπος μας έχει ανάγκη από ανθρώπους που θέλουν να συνθέσουν και να προσφέρουν και κυρίως από όραμα αλλά και σχέδιο για την επόμενη μέρα. Πρέπει να πάψουμε να είμαστε η Περιφερεια του τίποτα, της μηδενικής απορροφητικότητας κονδυλίων, τους ενος ανδρός αρχή, των αλαζονικών συμπεριφορών και των δράκων των παραμυθιών. Όλοι εμείς που ήμασταν ή είμαστε κομματικά στελέχη και έχουμε προσφέρει σε αυτή την παράταξη θα πρέπει να μείνουμε μακριά απο διχόνοιες και τσακωμούς γιατί η επόμενη μέρα είναι για όλους και η κοινωνία που ζούμε μας χρειάζεται ενωμένους. Το ίδιο θα πρέπει να καταλάβει και το ίδιο το κόμμα που απειλεί με διαγραφές όσους κατέλθουν με τον Αμανατίδη μετά απο πίεση των εδώ που δεν βρίσκουν υποψήφιους για το ψηφοδέλτιο τους. Πάνω από κάθε κόμμα είναι η κοινωνία που ζούμε και επενδύουμε και το μέλλον αυτής. Στηρίζουμε ένα κόμμα όταν δεν παρεκκλίνει από τις αρχές και τις αξίες του και η Νέα Δημοκρατία ήταν είναι και θα είναι ενα πατριωτικό, λαϊκό και φιλελεύθερο κόμμα. Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους και πάνω απ όλα ο τόπος μας!

Κοινοποιήστε:

36 σχόλια

  • Ποιοι προκάλεσαν την τοξικότητα ? Αν έπαιρνε υπουργείο ο δικος σου και καμία θέση ο Αμανατιδης τι θα έλεγες ? Τίποτα. Τωρα όμως παπαγαλίζεις και’ συ απ’οτι φαινεται

    • Μπράβο Γιώργο. Πείστε και τον Μητλιάγκα να στηρίξει όλοι μαζί να δείξουμε το μέλλον. Δεν περισσεύει κανείς!

      • ναι όλοι οι επιχειρηματίες μαζί με Αμανατίδη !!! Πάμε δυνατά, το κεφάλαιο θέλει Αμανατίδη γιατί είναι ένας από εμάς

    • οι Διαπλεκόμενοι ανέλαβαν δράση υπέρ του Αποστάτη καρεκλοκένταυρου Αμανατίδη.

      Ο Παντελίδης λέει αοριστίες !!!

      Ο Αμανατίδης μπήκε στην Ν.Δ γιά να την την διαλύσει .

      Δεν ήταν ποτέ Ν.Δ.

    • Έ όχι και σωστός! Και για τον Κασαπίδη τα ίδια έλεγε το 2019. Τι έγινε , ξαφνικά απέκτησε σωστή κρίση ο κύριος;

  • Τύφλα ναχει ο ορισμός της υποκρισίας.!
    Τώρα θυμηθήκατε κι εσείς κι ο Αμανατιδης ότι ο Κασαπίδης και η Ν Δ ήταν καταστροφή για την περιοχή μας και την περιφέρεια Δ Μ .!
    Κουβέντα και ίχνος κριτικής στον Κασαπίδη και στη Ν Δ , δεν ακούσαμε από σας και τον Αμανατίδη στην καταστροφική τετραετία που σάρωσε τα πάντα και μας έφτασε στον ΠΑΤΟ..!!!!

    • Βρε παιδια ασχοληθητε εκει στη Ζεμπιλιαδου με τους υποψηηφιους που σας φευγουν γιατι σας πηραν χαμπαρι.

  • Να φυγει ο Κασαπίδης και οι αυλικοι του. Πεντε χαμενα χρονια με εναν εγωιστη περιφερειαρχη που νομιζει τα ξερει ολα. Υδρογονα, κτηνοτροφια, γεφυρες, οικονομικα, ολα τα ξερει και δεν ακουει κανεναν. Ειμαστε τελευταιοι σε ολα. 25 χρονια αρκετα τον ειχαμε ας παει να ξεκουραστει και λίγο.

  • Μίλησαν οι μεγάλοι παράγοντες του τόπου. Τα ακούμε όλα και τα διαβάζουμε εμείς οι απλοί άνθρωποι.

  • δηλαδή προτείνεις για περιφερειάρχη έναν ΟΨΙΜΟ εραστή της αυτοδιοίκησης ο οποίος πριν 1 μήνα κατέβηκε για βουλευτής και δεν εκλέχτηκε, περίμενε τον διορισμό των Γενικών Γραμματέων των υπουργείων, ελπίζοντας ότι θα είναι μέσα (κατά προτίμηση στο υπουργείο ανάπτυξης), και αφού έφαγε πόρτα και από εκεί θυμήθηκε την Περιφέρεια !, θέλω να πιστεύω ότι οι πολίτες αυτού του τόπου δεν θα πειραματιστούν για 3 φορά με τους υποτιθέμενους σωτήρες.
    Υ.Γ.: αλήθεια πόσο τίμιο και ηθικό είναι όλοι αυτοί οι νυν σύμβουλοι που τον στηρίζουν , ακόμα και αυτήν την ώρα να παραμένουν στον συνδυασμό Κασαπίδη; υπάρχει έστω και μια φορά στα τέσσερα χρόνια θητείας τους, να διαφώνησαν – καταψήφισαν πρόταση του περιφερειάρχη? και αφού ΠΟΤΕ δεν διαχώρισαν τη θέση τους, τί διαφορετικό θα προτείνουν τώρα;
    ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΣΑΝΟ, χορτάσαμε!

    • Γιάννη σε πήραν χαμπάρι. Με τέτοια επιχειρήματα προσπαθείτε να κόψετε τη φορά Αμανατίδη. Το ποτάμι είναι ορμητικό. Ο κόσμος θέλει να μπορεί να συμμετέχει ο ίδιος για αυτό πίεσε τον Αμανατίδη. Γιώργο σε ευχαριστούμε διότι εσύας έδωσες πραγματική Ελπίδα.

  • Πολυ σωστη τοποθετηση. Που βασιζεται η αποφαση του προεδρου του κομματος να επιλεξει υποψηφιους περιφερειαρχες; Διοτι παρα τη διαδικασια που ακολουθηθηκε δεν προκυπτει πουθενα ερεισμα της αποφασης συμφωνα με το καταστατικο και τον κανονισμο. Ειναι η δεν ειναι η Νεα Δημοκρατια δημοκρατικο κομμα με δημοκρατικες διαδικασιες; Αυτες οι διαδικασιες ανεδειξαν και τον προεδρο του κομματος τις οποιες τωρα αγνοοει επηρεαζομενος απο συμφεροντα τριτων παραγοντων. Ο κοσμος της ΝΔ, και ιδιως οσοι ειναι μελη του κομματος οφειλουν να στηριξουν χωρις κυρωσεις οποιον υποψηφιο επιθυμουν στο βαθμο που δεν υπαρχει αποφαση που να ερειζεται στις διαδικασιες του κομματος.

    • ΕΤΣΙ ΝΟΜΟΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ ΝΑ ΚΗΡΥΞΟΥΝ
      ΑΥΡΙΟ ΑΝΑΤΑΡΣΙΑ ΚΑΤ΄ΑΥΤΟΥ !!!

      ΜΠΑΧΑΛΟ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ , ΚΑΙ ΠΛΗΡΗΣ ΠΑΡΑΝΟΙΑ !!

      • Αποκλείεται να είσαι του κόμματος, αφού είσαι άσχετος. Οι Περιφέρειες εφαρμόζουν τις πολιτικές του κόμματος σε περιφερειακό επίπεδο, γι’ αυτό στηρίζουν όλα τα κόμματα δικούς τους.

  • Άλλος ενας με ενα βασικό κοινό χαρακτηριστικό με τους άλλους υπέρ Αμανατίδη. Αναμένουμε τωρα να στηρίξουνε Αμανατίδη και τα υπόλοιπα στελέχη του κυρίου.

    Εν τω μεταξύ η επίκληση για το καλό του τόπου μου αρεσει πιο πολυ απ’ολα … αχ ο καημένος ο τόπος μας πεδίο βολής εσωκομματικών εκκαθαρίσεων έγινε.

    Μπράβο σας παιδιά καλα τα καταφέρατε

  • Κύριε Παντελίδη γίνατε ξαφνικά πολιτικός αναλυτής . Όλοι για την καρέκλα. Η ΝΔ σας ανέδειξε και τώρα κλείνετε την πόρτα .

  • Αφού ο νυν περιφερειάρχης είναι ανύπαρκτος ακόμα κ τον ήταν βουλευτής το ίδιο τουλάχιστον ας βγει ξανά άλλος να δούμε τι θα κάνει

  • η πολιτική συνεργασία του πρώτου επιλαχόντα και διαγραφέντα με τον πρώην υφυπουργό συνεχίζεται, αναμένουμε και νέα επεισόδια.

  • Νομίζω ότι πρέπει να πάνε με τον Αμανατιδη όσοι ήταν τόσα χρόνια στη πολιτική σκηνή για να ξέρω μισεί ο τόπος…
    Καιρος για νέα πρόσωπα..

  • Βρε κοίτα που ορισμένοι βγήκαν να ψελίσουν λίγα λόγια για την κατάσταση της Περιφέρειας…

    Σχεδόν μια τετραετία τώρα όλα πήγαιναν καλά… Μούγκα για τον Κασαπίδη γιατί ήταν του Κόμματος.

  • Τα ιδια ελεγες γιωργακη και για τον φιλο σας τον Κασαπιδακο το 2019…και τα ειδαμε 4,5 χρονια που κατεληξε η περιφερεια και η περιοχη γενικοτερα.
    Αστο δεν πειθεις…ασχολησου με το ξενοδοχειο σου καλυτερα!

  • Τα ίδια λέγατε για τον κασαπιδη που στηρίξατε στις προηγούμενες εκλογές.

    Φαίνεται τώρα μάλλον δεν τα πάτε καλά και στηρίζεται Αμανατίδη.

    Κάπου να βολευτει και αυτός γιατί δεν έγινε βουλευτής.

    Και επειδή υπάρχει και δυσαρέσκεια στο πρόσωπο του κασαπιδη μην χάσουμε και την Περιφέρεια.

    2 σε 1 σαν το σαμπουάν

    Και νέος περιφερειάρχης και μένει στη ΝΔ η περιφέρεια.

    όλα καλά που λένε

  • Ευτυχώς έχουμε σε ετοιμότητα φωστήρες σας εσένα, που και γνωρίζουν την πραγματικότητα και τεκμηριωμένο λόγω έχουν… και από προτάσεις, εννοείται πλουραλισμός, ποσότητα και ποιότητα, κύριε Τίποτα!
    Δυο κουβέντες: Άιντε – Άιντε!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.