Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις»: Πήρε άδεια από την ΔΕΗ ο κ. Μαλούτας για να επισκεφθεί την Ποντοκώμη;

1 Αυγούστου 2023
10:03

 

 

Το πρωί του Σαββάτου ο κ. Μαλούτας, μετά από έγγραφη ειδοποίηση που απέστειλε, επισκέφθηκε την Ποντοκώμη για να συζητήσει τα θέματα του οικισμού με τους κατοίκους.

Ο κ. Μαλούτας,ο  οποίος έχει πει επανειλημμένως ότι οικισμός Ποντοκώμης δεν υφίσταται!!!,

ο οποίος επί 4 χρόνια θητείας ως δήμαρχος Κοζάνης δεν έχει επισκεφθεί ποτέ την Ποντοκώμη,

ο οποίος αδιαφόρησε τόσο στο θέμα που δημιουργήθηκε με το σχολείο της Ποντοκώμης όσο και με τη συμφωνία μεταξύ της ΔΕΗ και της ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΑΕ για παράδοση του υπάρχοντος οικισμού ισοπεδωμένου μέχρι το τέλος του 2024.

ο οποίος σύρθηκε σε ένα Δημοτικό Συμβούλιο για την υποστήριξη των δίκαιων αιτημάτων των κατοίκων,

που επί 4 χρόνια διοίκησης του οι πυλώνες υψηλής τάσης της ΔΕΗ παραμένουν στη θέση τους στη νέα Ποντοκώμη εμποδίζοντας την ομαλή εξέλιξη των έργων και την μετεγκατάσταση των κατοίκων,

ο ίδιος κ. Μαλούτας αποφάσισε δύο μήνες πριν τις εκλογές να συζητήσει με τους κατοίκους τα θέματα που αφορούν τον οικισμό.

Προφανώς στη δική του καιροσκοπική αντίληψη όλα ξεχνιούνται πριν τις εκλογές και όλοι τουμπάρονται.

Και το ερώτημα που δημιουργείται είναι: Πήρε άδεια ο κ. Μαλούτας από την ΔΕΗ ΑΕ για να εισέλθει στην ιδιοκτησία της, δηλαδή στον μη υφιστάμενο οικισμό Ποντοκώμης, όπως ο ίδιος έχει πει;

 

Κοζάνη 01/08/2023

Για την Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος

να Ζεις»

 

9 σχόλια

  • Ο κ.Κουζιάκης αναρωτιέται για την Ποντοκώμη. Πως είναι αυτό δυνατόν όταν ο συνδυασμός του, με επικεφαλή τον κ.Ιωαννίδη και τα αλήστου μνήμης συμβούλια με τους κατοίκους του χωριού, δεν έβρισκε άκρη για τον νέο οικισμό; Πως είναι δυνατόν ο κ.Κουζιάκης να έχει σχέση με την Ποντοκώμη, όταν ακόμα και το ίδιο του το πρόγραμμα για τη Δίκαιη Μετάβαση, μιλάει για σχέδια που δεν υπάρχουν και που ΘΑ εκπονηθούν; Που ήταν ο κύριος Κουζιάκης όταν η Ποντοκώμη με τη βίαιη μετεγκατάσταση έπαιρνε 1000% λιγότερα χρήματα σε αποζημιώσεις σε σχέση με την Μαυροπηγή;
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΑΠΩΝ ο ίδιος όπως και ο συνδυασμός του. ΑΠΩΝ όπως και η παράταξη που εκπροσωπεί, ο ΣΥΡΙΖΑ, που με τις ψεύτικες υποσχέσεις και τη δήθεν αριστερά, κατόρθωσε να χάσει ο τόπος 6 γεμάτα χρόνια, με μνημόνια και διακυβέρνηση που δεν προσέφερε τίποτα παρά μόνο διχασμό. Στο ίδιο στοχεύουν ξανά…
    Να μη μιλήσουμε για τις καθυστερήσεις στις αποζημιώσεις. Έτσι άλλωστε έγινε το μαξιλαράκι των 37 δις.Ξεκάθαρη προίκα στη Δεξιά!!!

    • Προφανως μπερδευεις τα κομματικά με τα δημοτικά αλλά αυτο είναι ο στοχος σας. Η απαλλοτρίωση προχωρησε κανονικά επι Ιωαννίδη, οι αποζημιωσεις οριστικοποιήιηκαν και οι κατοικοι ηταν υπερευχαριστημενοι με τις τιμες, καμία σχεση με την Μαυροπηγη που αναφερεις. Ο Δημος πήρε τα λεφτα απο τη ΔΕΗ, ετοιμασε τις μελέτες και δημοπρατησε το εργο για τον νεο οικισμό επι Ιωαννιδη. Αυτο το εργο ο Μαλουτας καθυστερει 4 χρόνια. Επομενως λες βλακειες για να θολώσεις τα νερα Μαλουτακι.

  • Ο Μαλουτας ετσι έμαθε τόσα χρόνια έτσι κάνει. Αφού κάποια πρόβατα τον ψηφίζουν καλά τους κάνει. Τους δουλεύει όλους ψιλό γαζί.

  • Τουλάχιστον ο Μαλούτας προχώρησε τα έργα του νέου οικισμού, η παράταξη σου τι έκανε πέντε (5) ολόκληρα χρόνια; Σε έπιασε τώρα ο πόνος για την Ποντοκώμη;

    • Η παραταξη του Κουζιακη επι Ιωαννίδη, εκανε την απαλλοτρίωση, μοιρασε τα οικοπεδα, εδωσε αποζημιωσεις, εκανε τις μελετες και τις δημοπρατησε για την νεα Ποντοκώμη. Ο εργολαβος και τα λεφτα ηταν εκει, ο Μαλουτας ηταν εξαφανισμενος. Η αδρανεια ειναι του Μαλουτα που επι 4 χρονια δεν μπορεσε να τελειωσει τα εργα και φυσικα δεν πατησε ποτε το ποδι του στην Ποντοκώμη. Ο Μαλουτας και η παραταξη του ηταν αφαντοι 4 χρονια απο το χωριο γιατι τετοιες οδηγίες πηραν απο τα αφεντικά τους.

  • Ο κύριος Μαλουτας καλά θα κάνει να πάει στο σπίτι του φτάνει το θέμα έχει κουράσει πια Δήμος Κ περιφέρεια είναι ανύπαρκτη για τον τόπο μας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.