Χ. Ελευθερίου: “Εικόνες σαν και αυτή δεν αγοράζονται – Αυτοί που σήμερα “αποχωρούν” πετάνε μόνο λάσπη εμείς απαντάμε μόνο με έργα” – Έμμεση απάντηση στον Β. Κωνσταντόπουλο”

1 Αυγούστου 2023
10:14

Πάνω απο 4.000 άνθρωποι επισκεφθήκαν τα Σέρβια στην μεγάλη συναυλία της Γλυκερίας μαζί με την Μελίνα Ασλανίδου.
Στα Βυζαντινά στα Μαρτυρικά στα Φιλότιμα και στα Φιλόξενα Σέρβια εμείς και οι επισκέπτες μας απολαύσαμε μια ανεπανάληπτη βραδιά…

Το συνολικό κόστος της συναυλίας ήταν κοντά στα 34.000 ευρώ ενώ το ποσό αντλήθηκε από τον τοπικό πόρο ανάπτυξης και τον άξονα 5 που αφορά τουριστική και πολιτιστική ανάπτυξη του τόπου μας. Το κάνουν και άλλοι όμοροι Δήμοι όπως ο Δήμος Βοίου ποτέ όμως δεν το έκανε μέχρι σήμερα ο Δήμος μας.

Αυτοί που σήμερα “αποχωρούν” πετάνε μόνο λάσπη εμείς απαντάμε μόνο με έργα.-

Υ.Σ.Ας μας πουν αυτοί που αποχωρούν από τα τοπικά πολιτικά δρώμενα πόσα χρήματα κόστισε η αρχιτεκτονική μελέτη σταθμού φόρτισης μπαταριών στην Ελάτη και πόσο κόστισε η μελέτη επεξεργασίας λυμάτων στους Λαζαράδες που πληρώθηκαν από τον τοπικό πόρο ανάπτυξης.

14 σχόλια

  • Ελευθερίου όλα στα μουλωχτά θες να φκιανς. Τι σε πειράζει που ένας δημοτικός σύμβουλος σε ζήτησε πόσο την πλήρωσες την συναυλία; Απαγορεύεται να ρωτάει; Απαγορεύεται να ξέρουν οι δημότες; Μήπως έχεις να κρύψεις τίποτα; Μήπως θες όλοι να το βουλώσουμε για να κάνεις ότι θες εσύ;

  • Για τον Δήμαρχο Σερβίων η διαφάνεια είναι λάσπη;
    Ο Κωνσταντόπουλος κάνει μια απλή ερώτηση που απασχολεί πολύ κόσμο στα Σέρβια ως Δημοτικός Σύμβουλος και αρχηγός Αξ. Αντιπολίτευσης και δείτε την απάντηση του Δημάρχου . Η διαφορά ήθους είναι εμφανείς .

  • κ.Δήμαρχε με συγχωρείς αλλά τι λες; ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΕ ΡΩΤΗΣΕ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ και έχει δίκιο. ΠΕΣΤΟ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ
    34000 για μένα είναι πολλά. Αλλά λες ψεματάκια. Το Βόιο έχει ολόκληρο ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ
    όσον αφορά την αρχιτεκτονική μελέτη σταθμού φόρτισης μπαταριών στην Ελάτη και πόσο κόστισε η μελέτη επεξεργασίας λυμάτων στους Λαζαράδες που πληρώθηκαν από τον τοπικό πόρο ανάπτυξης ΚΑΛΩΣ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΠΟΚΟ ΠΟΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ!!!!!!!

  • Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί για μια αυτονόητη πληροφόρηση των πολιτών έπρεπε να κάνει ερώτηση η αντιπολίτευση!
    Πάντως συναυλίες με δωρεάν είσοδο γίνονται από το 2000 που θυμάμαι και επί κοκολιου και Κωνσταντόπουλου και κοσματοπουλος. Και στο γήπεδο και στο θεατράκι
    Επίσης λογικό τα έργα που αναφέρετε να πληρωθούν από τοπικό πόρο ανάπτυξης. Δηλαδή δεν έπρεπε να γίνει επεξεργασία λυμάτων; Τι έπρεπε να γίνει; Συναυλία;

      • Μα αυτό πρέπει να το ρωτήσεις στις επόμενους δημάρχους από τον κωνσταντοπουλο. Τον κοσματοπουλο και τον Ελευθερίου. Ο Ελευθερίου μάλιστα ήταν πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου με δήμαρχο κωνσταντοπουλο την περίοδο που λέει για τις μελέτες!

  • άρτος και θεάματα και τον υπόλοιπο χρόνο στα Σέρβια κλάματα. Δεν κοιτάς που δεν εχει μεινει άνθρωπος στην περιοχή…..ποσες θεσεις εργασίες δημιουργησες?

  • Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΣΤΟ ΦΟΥΛ.ΤΟΠΙΚΟΣ ΠΟΡΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΥΛΕΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ.ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΘΕΛΟΥΜΕ,ΑΥΤΗ ΕΙΝΑ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

  • 34000 ΑΠΆΝΤΗΣΕ Ο ΔΉΜΑΡΧΟς ΉΤΑΝ ΤΟ ΚΌΣΤΟ
    ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΛΕΕΙ ΜΕΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ….ΔΥΣΤΥΧΩΣ
    κ.Δήμαρχε με συγχωρείς αλλά τι λες; ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΕ ΡΩΤΗΣΕ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ και έχει δίκιο. ΠΕΣΤΟ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ
    34000 για μένα είναι πολλά. Αλλά λες ΚΑΙ ψεματάκια. Το Βόιο έχει ολόκληρο ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ. Επίσης και στο παρελθόν επί Κοκολιού Κωσνατντόπουλου και Κοσματόπουλου είχαμε συναυλίες με δωρεάν είσοδο.Κοντεύω να πιστέψω ότι πραγματικά δεν είχες επαφή με τον τόπο μας!
    όσον αφορά την αρχιτεκτονική μελέτη σταθμού φόρτισης μπαταριών στην Ελάτη και πόσο κόστισε η μελέτη επεξεργασίας λυμάτων στους Λαζαράδες που πληρώθηκαν από τον τοπικό πόρο ανάπτυξης ΚΑΛΩΣ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΠΟΚΟ ΠΟΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ!!!!!!!

  • Δεν εδωσε ουτε ευρω στα χωρια του δημου για εκδηλωσεις και στους πολιτιστικους συλλογους μονο τα Σερβια ειναι δημος ας ερθει για σταυρους!

  • Άιντε ρε χωριαταίοι πληρώνετε τα μαλλιοκέφαλά σας για να δείτε τηλεόραση ζωντανά. Σας κασμερεύουν οι Αθηναίοι μια ζωή. Δεν έχετε μουσικούς στα Σέρβια να πληρώσετε;

  • Ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΠΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΤΙ ΡΩΤΑΕΙΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΛΑΖΑΡΑΔΩΝ; ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ; ΜΕΛΕΤΗ ΛΥΜΑΤΩΝ ΜΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ;
    ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΤΟΙΚΕΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ
    ΜΗΠΩΔ ΜΑΣ ΘΕΛΕΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΚΛΕΓΕΙΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΚΛΕΓΕΣΤΕ; Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΜΕΝΕΙ. Ο ΣΤΑΥΡΟΣ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΙΣΗΣ.

  • 35000 ευρώ? Χωρις εισιτηριο?
    Ποιοι ειμαστε; Πότε ξανάγινε αυτό τόσες συναυλίες διασήμων τσάμπα σε δήμο? Εφταναν τα μισά για να απασχοληθουν ολοι οι τοπικοι μουσικοι του νομού και να βγαλουν κανα μεροκαματο. Αν και προσπερσι που τους εβαλες ψιχουλα έδωσες στον καθενα.

    Εισαι ο,τι χειρότερο περασε στο δημο Σερβίων…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.