ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΉΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΉ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ,ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΣΩΣΟΥΝ ,ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΔΟΞΟΙ ΜΕΣΣΙΕΣ.

 Τα πράγματα στην πολιτική πάντα ήταν και είναι απλά.
 Κρίνεσαι από τις θέσεις ,τις απόψεις ,τις αρχές ,τις πράξεις σου και τέλος από τα αποτελέσματα όλων αυτών σε σχέση πάντα με τους πολίτες που είσαι υποχρεωμένος να υπηρετείς (όλων των πολιτών, όχι μόνο αυτών που ψήφισαν ).
 Εύκολα συνάγεται το συμπέρασμα ότι η νυν περιφερειακή αρχή έχει αποτύχει παταγωδώς.
Έχει εμπεδωθεί στην συνήδειση των πολιτών ότι η περιφέρεια βρίσκεται σε πλήρη παρακμή ,κατήφορο και απαξίωση.
Οι αντιμετώπιση της απολιγνιτοποίησης, οι μη επιστρεπτέες επιχορηγήσεις, όπου έμειναν εκτός εκατοντάδες επαγγελματίες ,ο λευκός δράκος ,η γέφυρα Σερβίων, χαμένα εκατοντάδες εκατομμύρια τα οποία δεν μπόρεσαν να αποροφήσουν ,η τρομακτική μείωση του ΑΕΠ,η ανεργία των νέων και δεκάδες άλλα με τα οποία μπορείς άνετα να γράψεις βιβλίο.
Αυτό είναι το έργο του κ,Κασαπίδη και όλων των σμβούλων του.
 Και σαν από θαύμα προέκυψε επίδοξος μεσσίας(κ.Αμανατίδης) ο οποίος δεν εξελέγη βουλευτής σε δύο εθνικές εκλογικές αναμετρήσεις και δήλωνε όταν ερωτούνταν αν θα είναι υποψήφιος περιφερειάρχης κατηγορηματικά ΟΧΙ και ότι ο κ Κασαπίδης “είναι καλός περιφερειάρχης “
 Όσο υπήρχε η φήμη ότι θα μπει στην κυβέρνηση ως γενικός γραμματέας και μάλιστα στο υπουργείο ανάπτυξης υπήρξε σιγή ασύρματου.
Όταν χάθηκε και αυτή η προοπτική ,όταν δεν υπήρχε επόμενη μέρα, άρχισαν οι πιέσεις και οι ικεσίες από συμβούλους που διαφωνούσαν με τον κ.Κασαπίδη ,να ηγηθεί ενός νέου σχήματος.
Πως διαφωνούσαν ενώ ψήφιζαν τα πάντα,δεν είχαν ανεξαρτοποιηθεί η παραιτηθεί ,είναι ένα ερώτημα με προφανή απάντηση.
 Απέναντι σε όλα αυτά ο η #Γεωργία_Ζεμπιλιαδου και οσυνδιασμός #ΕΛΠΙΔΑ#.
Η Γεωργία ήταν πάντα εκεί.Σε κάθε περιφερειακό συμβούλιο ,να παραθέτει απόψεις και προτάσεις τεκμηριωμένα, με γνώμονα πάντα το συμφέρον της Δυτικής Μακεδονίας και των πολιτών.
Δείχνοντας τον δρόμο για να μείνουν τα παιδιά μας στις πόλεις τους και πως θα βάλουμε STOP στον κατήφορο και στην παρακμή.
Υπάρχει τελικά ελπίδα??.
Κατηγορηματικά ΝΑΙ.
Όταν έχεις στο μυαλό σου τους πολλούς και όχι τους λίγους.
Όταν οι ενέργειες σου παράγουν υπεραξίες για το σύνολο και όχι “μπίζνες για κολλητούς.
Όταν οι πράξεις σου κρατούν την παραγωγική βάση
στον τόπο και οι νόι δεν ψάχνουν την μοίρα τους στο εξωτερικό.
 Η Γεωργία κέρδισε την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό των πολιτών.
 Ήρθε η ώρα της ΕΛΠΙΔΑΣ.
 Ήρθε η ώρα ΓΕΩΡΓΙΑΣ.