Ήρθε η ώρα της Γεωργίας (Γράφει ο Θ. Θεοδωρίδης)

1 Αυγούστου 2023
17:12

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΉΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΉ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ,ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΣΩΣΟΥΝ ,ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΔΟΞΟΙ ΜΕΣΣΙΕΣ.

 Τα πράγματα στην πολιτική πάντα ήταν και είναι απλά.
 Κρίνεσαι από τις θέσεις ,τις απόψεις ,τις αρχές ,τις πράξεις σου και τέλος από τα αποτελέσματα όλων αυτών σε σχέση πάντα με τους πολίτες που είσαι υποχρεωμένος να υπηρετείς (όλων των πολιτών, όχι μόνο αυτών που ψήφισαν ).
 Εύκολα συνάγεται το συμπέρασμα ότι η νυν περιφερειακή αρχή έχει αποτύχει παταγωδώς.
Έχει εμπεδωθεί στην συνήδειση των πολιτών ότι η περιφέρεια βρίσκεται σε πλήρη παρακμή ,κατήφορο και απαξίωση.
Οι αντιμετώπιση της απολιγνιτοποίησης, οι μη επιστρεπτέες επιχορηγήσεις, όπου έμειναν εκτός εκατοντάδες επαγγελματίες ,ο λευκός δράκος ,η γέφυρα Σερβίων, χαμένα εκατοντάδες εκατομμύρια τα οποία δεν μπόρεσαν να αποροφήσουν ,η τρομακτική μείωση του ΑΕΠ,η ανεργία των νέων και δεκάδες άλλα με τα οποία μπορείς άνετα να γράψεις βιβλίο.
Αυτό είναι το έργο του κ,Κασαπίδη και όλων των σμβούλων του.
 Και σαν από θαύμα προέκυψε επίδοξος μεσσίας(κ.Αμανατίδης) ο οποίος δεν εξελέγη βουλευτής σε δύο εθνικές εκλογικές αναμετρήσεις και δήλωνε όταν ερωτούνταν αν θα είναι υποψήφιος περιφερειάρχης κατηγορηματικά ΟΧΙ και ότι ο κ Κασαπίδης “είναι καλός περιφερειάρχης “
 Όσο υπήρχε η φήμη ότι θα μπει στην κυβέρνηση ως γενικός γραμματέας και μάλιστα στο υπουργείο ανάπτυξης υπήρξε σιγή ασύρματου.
Όταν χάθηκε και αυτή η προοπτική ,όταν δεν υπήρχε επόμενη μέρα, άρχισαν οι πιέσεις και οι ικεσίες από συμβούλους που διαφωνούσαν με τον κ.Κασαπίδη ,να ηγηθεί ενός νέου σχήματος.
Πως διαφωνούσαν ενώ ψήφιζαν τα πάντα,δεν είχαν ανεξαρτοποιηθεί η παραιτηθεί ,είναι ένα ερώτημα με προφανή απάντηση.
 Απέναντι σε όλα αυτά ο η #Γεωργία_Ζεμπιλιαδου και οσυνδιασμός #ΕΛΠΙΔΑ#.
Η Γεωργία ήταν πάντα εκεί.Σε κάθε περιφερειακό συμβούλιο ,να παραθέτει απόψεις και προτάσεις τεκμηριωμένα, με γνώμονα πάντα το συμφέρον της Δυτικής Μακεδονίας και των πολιτών.
Δείχνοντας τον δρόμο για να μείνουν τα παιδιά μας στις πόλεις τους και πως θα βάλουμε STOP στον κατήφορο και στην παρακμή.
Υπάρχει τελικά ελπίδα??.
Κατηγορηματικά ΝΑΙ.
Όταν έχεις στο μυαλό σου τους πολλούς και όχι τους λίγους.
Όταν οι ενέργειες σου παράγουν υπεραξίες για το σύνολο και όχι “μπίζνες για κολλητούς.
Όταν οι πράξεις σου κρατούν την παραγωγική βάση
στον τόπο και οι νόι δεν ψάχνουν την μοίρα τους στο εξωτερικό.
 Η Γεωργία κέρδισε την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό των πολιτών.
 Ήρθε η ώρα της ΕΛΠΙΔΑΣ.
 Ήρθε η ώρα ΓΕΩΡΓΙΑΣ.

28 σχόλια

  • Ε ναι ήρθε, με τον αντάρτη Αμανατίδη ολα εκει οδηγούν. Εν τω μεταξύ εδω έχουμε το οξύμωρο να εχουν κοινή προσπάθεια και στόχο δυο αντίπαλα κόμματα (ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ) και να ειναι διασπασμένοι αυτοι στο κυβερνών κόμμα που μάλιστα πρόσφατα πήρε και 41%.

    Αποδεικνύεται περίτρανα πλέον οτι εντός ΝΔ κάποιοι (πολλοί δυστυχώς) οδηγούνται μόνο απο προσωπικά κίνητρα. Εντάξει ο Κασαπίδης μπορει και καλύτερα και με την εμπειρία που απέκτησε άντε να δεχτώ οτι κατι μπορει να κανει …ο Αμανατιδης που του εχουν στήσει το προφίλ κανα δυο δικοι του …τι αναζητάει ? Πρώην βουλευτής, πρώτος επιλαχών, και διασπά τον χώρο του γιατί τον εγκλώβισαν κάποιοι που μισούν τον Κασαπίδη.

    Εν τελει καθίσταται άκρως ενδιαφέρουσα η αναμέτρηση!!

  • Ο/Η Κίνημα Αλλαγής Ν.Ε. Κοζάνης: “Όχι, δεν είμαστε όλοι ίδιοι – αποκαλύψεις για τα Φ/Β πάρκα στη θέση Μάνα Νερού” λέει:

    Καλησπέρα Θοδωρή.

    Τελικά είστε όλοι ίδιοι;

    Παρατηρούμε με ενδιαφέρον τις αποκαλύψεις για τις διευθετήσεις που λαμβάνουν χώρα για την εγκατάσταση Φ/Β πάρκων στην περιοχή Μάνα Νερού και τον ρόλο τοπικών και υπερτοπικών πολιτικών, αιρετών και μη.

    Επειδή όμως στη θολούρα και την ονοματολογία πολλά μπορεί να μπλεχτούν θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε ότι στις 24 Φεβρουαρίου 2021 το Κίνημα Αλλαγής δια του γραμματέα της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας και βουλευτή Ηρακλείου Βασίλη Κεγκέρογλου και άλλων τεσσάρων βουλευτών του Γιώργου Αρβανιτίδη (Β’ Θεσσαλονίκης), της Ευαγγελίας Λιακούλη (Λάρισας), του Απόστολου Πάνα (Χαλκιδικής) και του Χρήστου Γκόκα (Άρτας) κατέθεσε ερώτηση προς τους συναρμόδιους Υπουργούς Περιβάλλοντος & Ενέργειας, Εσωτερικών και Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, με Αρ. Πρωτ. ΑΠ4514/504/24/02/2021, για τη στάση που τηρεί ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας σε πλειάδα ζητημάτων παραχώρησης δημοσίων εκτάσεων για την εγκατάσταση Φωτοβολταϊκών Πάρκων.

    Περιμένουμε με αγωνία την απάντηση των συναρμόδιων υπουργών για μια σειρά ζητημάτων, που ήγειραν οι ερωτώντες βουλευτές, όπως:

    «την προνομιακή μεταχείριση μιας συγκεκριμένης εταιρείας για χάρη της οποίας αγνοούνται συστηματικά όλες οι περιβαλλοντικές αντιρρήσεις θεσμικών φορέων και υπηρεσιών·
    την πρακτική της κατάτμησης δημόσιας γης για την απευθείας απόδοση της με ελάχιστο τίμημα με αντίστοιχη βλάβη του δημοσίου·
    τη συμμετοχή στην πιο πάνω, βλαπτική για το δημόσιο, διαδικασία προσώπων του άμεσου οικογενειακού περιβάλλοντος του κ. Μιχελάκη·
    τις σαφείς ενδείξεις συντονισμού και μεθόδευσης που αναδεικνύουν τα δημοσιευμένα στοιχεία στην περιοχή «Μάνα Νερού»·
    την εξασφάλιση προνομιακής θέσης με τις πλάτες του δημοσίου τόσο στη συγκεκριμένη εταιρεία όσο και σε φυσικά πρόσωπα μεταξύ των οποίων και τα συγγενικά στον κ. Μιχελάκη.»
    Συνεχίζουμε να παρακολουθούμε στενά τα στοιχεία που ανακύπτουν και δεσμευόμαστε ότι προωθούνται για την άσκηση ουσιαστικού κοινοβουλευτικού ελέγχου. Τέλος, καλούμε τα υπόλοιπα κόμματα και τους τοπικούς βουλευτές να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και να τοποθετηθούν ξεκάθαρα για τα διαδραματιζόμενα. Εμείς το κάναμε και θα το κάνουμε διότι «όχι, δεν είμαστε όλοι ίδιοι».

    Ν.Ε. Κοζάνης

    https://kozan.gr/archives/334097

    • Προσέχετε λίγο τι αναρτάται. Όταν δεν γνωρίζετε τι κάνουν τα στελέχη σας και τι επιχειρηματικές δραστηριότητες έχουν αναπτύξει (εντός κ εκτός της περιοχής) δε χρειάζεται για ψηφοθηρικούς λόγους να λέτε μεγάλα λόγια. Τον κόσμο δε μπορείτε να τον κοροϊδεύετε εσαεί. Όλα κάποια στιγμή θα μαθευτούν κ τρέξτε να κρυφτείτε όλοι εσείς που το παίζετε άγιοι στη δυτική Μακεδονία.

  • ΚΑΝΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΣΑΠΙΔΗΔΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΓΕΩΡΓΙΑ.ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΕΙ Η Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.ΑΦΟΥ Ο ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΜΙΣΘΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

  • Προχωράτε μπροστά οι άλλοι ειναι ολο για ίντριγκα μαλώματα και εκδικητικές συμπεριφορές (βλέπε τους θιγμένους του Κασαπίδη που βρήκανε εύκαιρο τον μη εκλεγμένο και μη διορισμένο γενικό γραμματέα). Σαν τα παιδάκια αυτοι, ευκαιρία να ωριμάσετε εσείς

  • Για να ασχολείστε με έναν υποψήφιο όπως τον Αμανατιδη, ο οποίος τώρα ασχολείται με την περιφέρεια σημαίνει ότι φοβάστε.
    Επίθεση από τα αποδυτήρια.

  • Κασαπιδης:Ο περιφερειαρχης της καρδιας μας.Αυτος που φερνει στη δ.μ.περισσοτερες απο 10.000 θεσεις εργασιας.Ολα τα αλλα ειναι παραμυθια και φθονος.

  • Σημειώστε ότι ο Αμανατίδης δεν θα κατέβει την τελευταία στιγμή…το ίδιο έκανε ο Σημανδρακος το 2014 όταν πούλησε το ΠΑΣΟΚ. Θα δώσουν στον Αμανατίδη θέση είτε στην Περιφέρεια διαχειριστική είτε σε κάποιο άλλο σχήμα. Δηλαδή ότι δεν έκανε 35 χρόνια στην ανκο και 4 χρόνια βουλευτής θα το κάνει ως περιφερειάρχης;

  • Δεν βαρέθηκε Θόδωρε τα ίδια και τα ίδια η Γεωργία; Δεν πήρε το μάθημα τις Νανοπουλου; Θα καταντήσει γραφική….. Προστατέψτε την επιτέλους….. Τόσα νέα άφθαρτα στελέχη έχετε….. Βαπτιστε τους στον πολιτικό στίβο, Έτσι και αλλιώς ούτε με τα κυαλια δεν βλέπετε περιφέρεια……

    • Η μόνη αξιοπρεπής και σοβαρή υποψηφιότητα είναι αυτή της κας Ζεμπιλιάδου. Είναι η επόμενη Περιφερειάρχης γιατί το αξίζει

    • Κάποιοι δεν θέλουν την Γεωργία στην Περιφέρεια γιατί ξεσκεπάζει την γύμνια τους. Μόνο η Γεωργία αξίζει και πρέπει να βγει

  • Η Γεωργία αυτή τη φορά θα δει την πλάτη του Αμανατίδη,και όχι του Κασαπίδη. Αυτή θα είναι η διαφορά σ’αυτές τις εκλογές αγαπητέ Θεόδωρε.

  • ας έρθει ο φάκελος η πέρκα και η βεττα να βρουν ψήφους και υποψήφιους.
    μαρτς μαρτς που θα πάμε χέρι χέρι με το Πάρη.

  • Αμανατίδη θα ακούς και θα τρέχεις.Τέτοια πολιτική ανάλυση του καναπέ μόνο εσύ μπορείς να κανεις.Ανατρίχιασα….

    • Δυστυχώς σε αυτό τον τόπο πληρώνουμε ακριβά τις λάθος επιλογές μας. Έχουμε τη Ζεμπιλιάδου που μπορεί και μιλάμε ακόμη για αστείες υποψηφιότητες που ψάχνουν καρέκλα. Κύριε Θεοδωρίδη συγχαρητήρια για την τοποθέτηση.

  • Αν συμβεί αυτό νηστικός θα μείνεις εσύ. Ακόμα δεν κατάλαβες ότι δεν ειναι στραβός ο γυαλός…. Η Γεωργία είναι η μόνη Ελπίδα μας

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.