kozan.gr: H 90χρονη γιαγιά Θεοδώρα που έκλεψε τις εντυπώσεις στη γιορτή φασολιού στο Σισάνι Βοιου κι έγινε θέμα σχολιασμού στην πρωινή εκπομπή του MEGA

1 Αυγούστου 2023
17:34
Κανένα σχόλιο

H 90χρονη γιαγιά Θεοδώρα που έκλεψε τις εντυπώσεις στη γιορτή φασολιού στο Σισάνι Βοΐου κι έγινε θέμα σχολιασμού στην πρωινή εκπομπή του MEGA

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (29/07) η καθιερωμένη γιορτή φασολιού στο Σισάνι Βοΐου. Αν και τα νόστιμα εδέσματα και το παραδοσιακό γλέντι ήταν οι πρωταγωνιστές της βραδιάς, η γιαγιά κατάφερε και “έκλεψε” τα βλέμματα.

Πλήθος κόσμου κατέφθασε στην όμορφη αυτή γιορτή και απόλαυσε τις μουσικές εκδηλώσεις με την ορχήστρα του Τάκη Μπέτζιου .

Οι γυναίκες του Εκπολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Σισανίου, κέρασαν τον κόσμο την καθιερωμένη φασολάδα και άλλα εδέσματα .

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.