“Καταπέλτης” ο Πρόεδρος της Κοινότητας Πρωτοχωρίου Κοζάνης: “Δημος Κοζάνης – Παράδειγμα προς αποφυγή στον προγραμματισμό των απαιτούμενων ενεργειών για συντηρήσεις”

1 Αυγούστου 2023
17:54

Καλημέρα

Πριν από τρεις εβδομάδες επικοινώνησα τηλεφωνικά με το Τμήμα Πρασίνου και ζήτησα να καταγράψουν την άμεση ανάγκη συντήρησης (άρδευσης) των χώρων πρασίνου της Κοινότητάς μας. Την περασμένη Παρασκευή σε τυχαία επικοινωνία που είχα με τον Αντιδήμαρχο Εποπτείας όλων των Δ.Ε. του Δήμου Κοζάνης μεταξύ των άλλων μου ζήτησε να εξετάσω αναφορά συμπολίτη μας που κατοικεί στον Οικισμό Παλιννοστούντων, σχετικά με την κατάσταση των φλαμουριών που έχουν φυτευτεί στην πλατεία του Οικοδομικού Τετραγώνου 38. Διαπίστωσα ότι συνέχιζε να μην λειτουργεί το σύστημα άρδευσης και οι περίοικοι αναγκάζονται να συντηρούν το χώρο ξοδεύοντας νερό από τις ατομικές τους παροχές.

Έχοντας εικόνα και από τους χώρους πρασίνου της πόλης και την κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει μπήκα στον πειρασμό να ρίξω μια ματιά στις Μελέτες των συντηρήσεων που δημοσιεύει ο Δήμος στην ιστοσελίδα του. Διαπίστωσα ότι Ανοιχτή πρόσκληση υποβολής προσφοράς για συντήρηση χώρων πρασίνου ΔΕ Κοζάνης έγινε στις 27/6/2023. Αντίστοιχη πρόσκληση υποβολής προσφοράς για εργασίες αποχιονισμού και αντιμετώπισης φυσικών φαινομένων – καταστροφών ΔΕ Κοζάνης έγινε στις 8-6-2023.

Όταν αναρωτήθηκα με ποια λογική βγαίνει πρώτη η πρόκληση του αποχιονισμού περιόδου 2023-2024 και έπεται η πρόσκληση για τη συντήρηση του πρασίνου με αποτέλεσμα να καθυστερεί αδικαιολόγητα και να προκαλεί ανεπανόρθωτες ζημιές η απάντηση που πήρα ήταν ότι τις προτεραιότητες τις καθορίζει η Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου !!!

Τα συμπεράσματα δικά σας.

/div>

5 σχόλια

  • Μι δίνεις σημασία και στην Κοζάνη ξεράθηκα τα πάντα δεν δουλεύει τίποτα έιναι ένας Δήμος μπάχαλο με έναν αποτυχημένο δήμαρχο και αντηδημάρχους

    • Αφού είσαι τόσο ευχαριστημένη από το Δήμο ξαναψηφισε τους και μην γράφεις για να κάνεις εντύπωση. Καμπουριδη βγαλτα ολα στη φορα για την ανύπαρκτη Δημοτική Αρχή. Ένα είναι σίγουρο το Πορτοραζ δεν ψηφίζει Μαλουτα ουτε και τα Μαλουτακια

  • Η απάντηση που πήρες από ποιον ήταν ? Ονοματεπώνυμο και ιδιότητα. Το διερευνούμε πρώτα και μιλάμε στη συνέχεια με σιγουριά εκπροσωπώντας τον εαυτό μας. Γιατί αλλιώς μόνο πετάμε λάσπη.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.