Κλείνοντας 40 χρόνια παρουσίας ο Μορφωτικός Λαογραφικός Σύλλογος Τετραλόφου Κοζάνης, πραγματοποιεί μεγάλη εκδήλωση με τον γενικό τίτλο “ΤΕΤΡΑΛΟΦΕΙΑ 2023”, όπου θα πραγματοποιηθεί μεγάλη ποντιακή συναυλία, με καλλιτέχνες και μουσικές του Ευξείνου Πόντου.

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Αυγούστου 2023, στον προαύλιο χώρο του πρώην Δημοτικού Σχολείου Τετραλόφου, στο κέντρο του χωριού με ώρα έναρξης στις 21:30 και με γενική είσοδος 5 ευρώ.

 

Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα συμμετέχουν οι, Γιώργος Σοφιανίδης, Στάθης Παρχαρίδης, Τάσος Παρχαρίδης, Στέργιος Ζημπιλιάδης και Γιάννης Φιλιππίδης στο τραγούδι, Γιάννης Σαννίδης και Νίκος Κοκκινίδης στη λύρα, Βασίλης Φωλίνας στο αγγείο, Θανάσης Σιαδήμας στο κλαρίνο, Χρήστος Ασλανίδης στο νταούλι και Παναγιώτης Γεωργιάδης στα πλήκτρα.

 

Κι όπως αναφέρουν οι διοργανωτές απευθύνοντας πρόσκληση στους λάτρεις της μουσικής του αλησμόνητου Εύξεινου Πόντου, σας περιμένουμε όλους λοιπόν να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα 40 χρόνια λειτουργίας του συλλόγου μας. Σαράντα (40) χρόνια παράδοσης και πολιτισμού.

 

ΠροηγούμενοΕπόμενο

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ