kozan.gr: O Δήμαρχος Σερβίων απαντά, μέσω του kozan.gr, για το χρέος του Δήμου στην ΔΕΗ, μετά από την αιχμή του Β. Κωνσταντόπουλου πως τα 34.000 € για μια συναυλία, από ένα δήμο που χρωστάει στην ΔΕΗ 1.500.000 € είναι πολλά, πάρα πολλά

2 Αυγούστου 2023
23:54

O Δήμαρχος Σερβίων απαντά, μέσω του kozan.gr, για το χρέος του Δήμου στην ΔΕΗ, μετά από την αιχμή του Β. Κωνσταντόπουλου πως τα 34.000 € για μια συναυλία, από ένα δήμο που χρωστάει στην ΔΕΗ 1.500.000 € είναι πολλά, πάρα πολλά: Για το χρέος της ΔΕΗ. Το χρέος του Δήμου προς τη ΔΕΗ τον Σεπτέμβριο του 2014 ήταν 507.147 ευρώ ενώ ο απερχόμενος από την τοπική πολιτική σκηνή λέει ότι ήταν 284.000 ευρώ. Το χρέος του Δήμου προς την ΔΕΗ ήταν 1.413.417,97 τον Δεκέμβριο του 2020 και αποπληρώθηκε ολόκληρο το χρέος από το υπουργείο Οικονομικών μετά από την παρέμβαση του Δημάρχου στο συνέδριο της Πτολεμαΐδας προτείνοντας την συγκεκριμένη λύση.

Η ενεργειακή κρίση εκτόξευσε τις τιμές του ρεύματος και οι μεγάλες καταναλώσεις των αντλιοστασίων αύξησαν το χρέος του Δήμου προς την ΔΕΗ στο ποσό 1.495.706,03 τον Δεκέμβριο του 2022. Οι οφειλές των Δημοτών προς την ΔΕΗ και τους άλλους παρόχους τα οποία θα έπρεπε να αποδοθούν στο Δήμο είναι 387.696 ευρώ. Τελευταία φορά που πλήρωσε ο Δήμος τη ΔΕΗ ήταν 60.000 ευρώ το 2015. Ο Δήμος είναι σε επαφή με την ΔΕΗ και προσπαθεί να ρυθμίσει το χρέος του αλλά μέχρι τώρα δεν έχει βρεθεί ακόμη η λύση. Ο Δήμος εκτελεί έργο 6,5 εκατομμύρια ευρώ την τηλεμετρία για εξοικονόμηση υδάτων άρα και ηλεκτρικής ενέργειας ενώ ο Δήμος έχει έχει καταθέσει πρόταση στο πρόγραμμα Τρίτσης για φωτοβολταϊκό που θα έδινε στο Δήμο 350.000 ευρώ κάθε χρόνο. Επίσης ο Δήμος μετέχει στην ενεργειακή κοινότητα στην περιφέρεια και ετοιμάζεται να κάνει την δικιά του μεγάλη ενεργειακή κοινότητα για εξοικονόμηση ενέργειας αναμένοντας ενεργειακά κέρδη. Ο απερχόμενος από την τοπική πολιτική σκηνή μάλιστα στα παράπονα στο Δήμαρχο στο Τριγωνικό είπε: “Γιατί να κάνουμε το έργο της τηλεμετρίας και να μην σπάσουμε τα 6,5 εκατομμύρια σε τρια αρδευτικά των 2 εκατομμυρίων”.  Αν το σκεφτόταν καλύτερα θα μας έλεγε να πληρώσουμε το χρέος προς την ΔΕΗ όπως και να μην κάνουμε συναυλίες για να αποπληρώσουμε τη ΔΕΗ γνωρίζοντας φυσικά ότι τα προγράμματα όπως και ο τοπικός πόρος δεν μπορούν να αποπληρώσουν χρέη προς την ΔΕΗ.

Θα σας παρακαλούσα να ρωτήσετε πόσα χρέη προς την ΔΕΗ έχουν οι υπόλοιποι Δήμοι της χώρας για να σας λυθεί η απορία κι αν σε άλλα μέρη λόγω αυτών των χρεών ή οποιονδήποτε χρεών, έχουν σταματήσει να κάνουν εκδηλώσεις. Προφανώς κάποιοι ενδιαφέρονται μόνο για μικροπολιτική, ενόψει και των εκλογών”.

kozan.gr

21 σχόλια

  • Απλά πράγματα. Το κράτος ΕΞΟΦΛΗΣΕ όλο το χρέος του δήμου Σερβίων προς την ΔΕΗ στο τέλος του 2029
    Φυσικά εξόφλησε τα χρέη προς την ΔΕΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΕΚ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ
    Σήμερα ο δήμος Σερβίων οφείλει στην ΔΕΗ είναι 1,5 εκατομμύριο. Τόσο απλά μέσα σε δύο χρόνια. ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ
    Όλα τα άλλα είναι λόγια του 3Α με την αξιοπιστία του 3Κ και του “,Ρεχάγκελ ο μουσουρουλης”
    Από αυτόν που έλεγε ΦΑΡΑΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ το αρδευτικό βόρειας ζώνης και Καμβουνίων αλλά ήθελε χυτά αμιάντου

  • Απλά πράγματα. Το κράτος ΕΞΟΦΛΗΣΕ όλο το χρέος του δήμου Σερβίων προς την ΔΕΗ στο τέλος του 2029
    Φυσικά εξόφλησε τα χρέη προς την ΔΕΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΕΚ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ
    επίσης το κράτος 3 φορές πλήρωσε ληξιπροθεσμες υποχρεώσεις όλων των δήμων και δικαστικές αποφασεις.
    Ολων των δημων

    Σήμερα ο δήμος Σερβίων οφείλει στην ΔΕΗ είναι 1,5 εκατομμύριο. Τόσο απλά μέσα σε δύο χρόνια. ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ
    Όλα τα άλλα είναι λόγια του 3Α με την αξιοπιστία του 3Κ και του “,Ρεχάγκελ ο μουσουρουλης”
    Από αυτόν που έλεγε ΦΑΡΑΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ το αρδευτικό βόρειας ζώνης και Καμβουνίων αλλά ήθελε χυτά αμιάντου
    Που θα έβαζε τάξη και θα ξεχρεωνε
    Το συνέδριο που λέει ο Ελευθερίου στην Πτολεμαϊδα είναι αυτό που μπήκε μέσα ενώ οι υπόλοιποι δήμαρχοι έτρωγαν ξύλο απέξω. Σε αυτό που πρότεινε στον Άδωνι Γεωργιάδη τον χυταμ. Τα κατέθεσε ο ζάκης και ο πεκοπουλος στο δημοτικό συμβουλιο

  • Δήμαρχε δεν αξίζει τον κόπο να απαντάς.Αυτό θα σου κάνει μέχρι τις εκλογές.Θα σου αποσπά χρόνο για να μην καταρτίσεις το καλύτερο ψηφοδέλτιο.Γράψτον όπως τον έγραψε και ο λαός αυτόν στις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις.

    • Μα τι ασυναρτησίες λέει ο Ελευθερίου! Πραγματικά ντρέπομαι. Κόστος 6,5 εκαταμύρια ευρώ για τηλεμετρία!!!!!!!! ΟΦΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ=ΜΗΔΕΝ! Σε ένα τόπο που όλο χάνει πληθυσμό που όλοι φεύγουν γιατί δεν έχει δουλειές! Πολύ καλά σου είπε ο Κωνσταντόπουλος και καλά κάνεις και μας το λες . Θα μπορούσε πραγματικά να γίνουν ΤΡΙΑ ΑΡΔΕΥΤΙΚΑ! ΕΡΓΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ! Ο οποίος πολύ καλά κάνει την δουλειά του για την οποία εκλέχθηκε! Εκπροσωπεί κάποιους ψηφοφόρους και δημότες και η δουλειά του είναι να ελέγχει και να κάνει προτάσεις και αυτό κάνει!
      Πραγματικά ή δεν καταλαβαίνεις ή είσαι αυτό που λέμε δεν έχουμε να φάμε και αυτός αγοράζει χρυσά κουτάλια! Και στις δύο περιπτώσεις δεν είσαι άσχετος απλά είσαι επικίνδυνος. Και μιλάω μόνο για σένα γιατί δυστυχώς όλοι σου οι σύμβουλοι αποδείχτηκαν τελείως άβουλοι που απλά λένε ναι σε ότι πεις. Οι μόνοι που είχαν φωνή και γνώμη παραιτήθηκαν από την παράταξη σου! Πωπω κάθε μέρα καταλαβαίνω τι βλακεία έκανα που σε ψήφισα το 2019 χτυπάω το κεφάλι μου άλλη μια τετραετία όχι απλά χαμένη αλλά πάμε προς τα πίσω συνέχεια. Άκου να έχει ο δήμος ΝΕΟ ΧΡΕΟΣ πάνω από ένα εκατομμύριο όταν πριν δυο χρόνια το κράτος του πλήρωσε όλο το χρέος προς την δεη!

    • Συνδημότη είτε σου αρέσει είτε όχι ο Κωνσταντόπουλος είναι εκλεγμένος και εκπροσωπεί πολύ σωστά τους πολίτες που τον επέλεξαν. Ρωτάει για να μάθουμε πράγματα που θα έπρεπε να τα γνωρίζουμε χωρίς να χρειάζεται να ρωτάει καποιος. Άλλωστε έχει την πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο . πρέπει να γίνει μια εξήγηση για ποιο λόγο σπαταλήθηκαν τόσα λεφτά για ψηφιακούς υδρομετρητές. Θα τα επιβαρυνθούμε εμείς όλα αυτά γιατί είναι ανταποδοτικά και κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι εξυπηρετεί. Εκτός εάν ο Ελευθερίου θέλει να ιδιωτικοποιήσει το νερό που μάλλον αυτό θέλει. Γιατί ας πούμε ενώ υπήρχε η δυνατότητα δεν έκαναν προσλήψεις μονίμων ώστε να έχει ο δήμος μας υπηρεσία καθαριότητας όπως έχει το βελβεντό αλλά εξακολουθούμε να έχουμε εργολάβο καθαριότητας; Ο οποίος μάλιστα χρησιμοποιεί τα ολοκαίνουργια απορριματοφόρα του δήμου που αγοράστηκαν με τα λεφτά των φορολογομένων! Μιλάμε για τρομερές σπατάλες!

  • Κ.Βασίλη δεν σε φτανουν.Αλλά στα Σέρβια ήσουν και πάρα πολύς.Συνέχισε για να μαθαίνουμε και να μας φεύγουν τα μυαλά από το κεφάλι με τις συναυλιες.Τα βρηκαν μπόλικα .

  • Αφού είναι ο ιδανικός ο Κωνσταντόπουλος γιατί του έφυγαν όλοι οι δικοί του Πρόεδροι των Κοινοτήτων και οι Σύμβουλοι με αποτέλεσμα να μην κάνει ψηφοδέλτιο;
    Προφανώς ούτε σαν Δήμαρχος ήταν σωστός, ούτε σαν Αντιπολίτευση, με λίγα λόγια άχρηστος για τον τόπο.

  • Πως καταντήσαμε λοχία να τρέχουμε από την ουρά της στάσης.
    Και όλα αυτά γιατί απέτυχες σε όλα Κωνσταντόπουλε

  • Δεν με ενδιαφέρει πόσα χρέη προς τη ΔΕΗ έχουν οι υπόλοιποι Δήμοι της χώρας (αυτό να το ρωτήσουν οι δημότες του κάθε Δήμου). Σαν δημότης αυτού του Δήμου, πληρώνοντας όλες τις υποχρεώσεις μου, ρωτάω γιατί από το 2020 μέχρι σήμερα σωρεύτηκαν χρέη προς τη ΔΕΗ 2 εκ €. Αφού Τα προγράμματα, όπως ο τοπικός πόρος,δεν μπορούν να αποπληρώσουν χρέη προς την ΔΕΗ, να τα πληρώσεις άμεσα, από εκεί που πρέπει!

  • Μπράβο Χρήστο, ο κόσμος βλέπει , συγκρίνει και θα αποφασίσει. Είδαμε τον τόπο να ζωντανεύει, να κινείται αλλά μερικοί είναι εχθροί του καλού, μίρλα,γκρίνια και λόγια χωρίς ουσία. Οι κάτοικοι θα αποφασίσουν για το καλό τους.

    • για πες μας φίλε μου που είδες τον τόπο να ζωντανεύει; ζεις στα σέρβια; σε σε κάποιο χωριό του δήμου μας;
      ρεκόρ μείωσης πληθυσμού έχουμε μαζί με το βόιο!”Σε ό,τι αφορά τα αποτελέσματα του πληθυσμού ανά Δήμο, στη Δ. Μακεδονία, προκύπτουν τα εξής στοιχεία: Ο Δήμος Κοζάνης έχει 4.227 λιγότερους κατοίκους, ο δήμος Εορδαίας έχει 3.178 λιγότερους κατοίκους, ο δήμος Βοΐου 3.306 λιγότερους κατοίκους, ο Δήμος Σερβίων 1.896 λιγότερους και στο Βελβεντό 388 λιγότερους κατοίκους”
      στα σέρβια δεν κυκλοφορεί ούτε γάτα. στην πλατεία απέμεναν δύο μαγαζιά συμπτωματικά ααντιδημάρχων
      κάθεστε και λέτε για έργα τα ίδια και τα ίδια. ποια έργα; οι παιδικές χαρές και η αναβάθμιση των παιδικών σταθμών ξεκίνησε από τον κοσματόπουλο τι έπρεπε να κάνει ο ελευθερίου, να το σταματήσει;
      ή μήπως έργα που έκανε η περιφέρεια και τα λέει για δικά του όπως τον δρόμο σέρβια-πλατανόρρευμα;
      αλλά για την ουσία δεν λέτε κάτι. Είστε ευχαριστημένοι που ο δήμος έχει και πάλι χρέος προς την δεη; αυτό μας ταλαιπωρούσε τα χρόνια επί κοσματόπουλου και έχουμε πάλι τα ίδια;
      συμφωνείς με το εξωφρενικό ποσό των 6,5 εκατομμυρίων για τηλεμέτρηση σε έναν τόπο που τα χωριά ερημώνουν και στα σέρβια δεν βρίσκεις νεαρό και νεαρή 20-30 ετών;
      γιατί πραγματικά δεν έκανε 3 αρδευτικά;
      πάντως θα θυμίσω ότι ο Κωνσατνόπουλος έχασε το 2019 για 39 ψήφους. και ήταν ΠΑΝΤΑ παρών στα δημνοτικά πράγματα. Ο Χρήστος ο Ελευθερίου, ο Μπουκουβάλας, η Μοσχοπούλου, ο Δήμου ο Χολέβας που ήταν όλα αυτά τα χρόνια; Που ήατν επί κοσματόπουλου ; Λίγη ντροπή πια χθεσινοί που πιάσατε μια καρέκλα και σηκώσατε μύτη σαν ναπολέοντες

      • Προχώρα Δήμαρχε. Οι απαντήσεις είναι το έργο σου. Ο Δήμος ήδη άλλαξε προς το καλύτερο.
        Μόνο τους συνεργάτες σου να δεί κάποιος, καταλαβαίνει την διαφορά. όλοι μαζί με ανθρώπους που ξέρουν να αγωνίζονται και να διεκδικούν. Αγάπη και ενδιαφέρον για τον τόπο μας.

        • Αν είναι δυνατόν,υπάρχει χρέος σχεδόν 1.500.000 προς την ΔΕΗ και κάποιοι ενοχλούνται όχι από το γεγονός αλλά απ’αυτόν που το λέει.Το χρέος αφορά τον Ελευθερίου και αυτός που το λέει είναι ο Κωνσταντόπουλος.Με την λογική λοιπόν,αντί να πούνε έλα εδώ Ελευθερίου τί συμβαίνει,τους πειράζει ο Κωνσταντόπουλος που δήλωσε ότι θα μείνει μέχρι τέλος στον ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης.Πόση υποκρισία υπάρχει ρε γαμώτο σε κάποιους;Έτσι απλά,πόσο πιό απλά να τα πώ;

    • ετσι ακριβως ,οι πολιτες θα αποφασισουμε και θα δεις τι βραβειο θα του δωσουμε.Ραντεβου στην καλπη.Που θα χαρακτηρισεις μιρλα και γκρινια και ανουσια τα οσα ακουγονται.Δεν τολμαει κανεις να ρωτησει τιποτα.Λογοδοτειτε κυριοι αιρετοι ακομα και στον τελευταιο δημοτη.

  • Αλλος το πήγε στα 2
    Μια χαρά τα λέτε, πείτε και άλλα πολλά ακόμη, βοηθάει στην συσπείρωση, όσο πιο πολλά γράφετε τόσο καλύτερα για εμάς, άλλο τόσο πεισμώνουμε και συσπειρονώμαστε.

    • αυτό είναι το πρόβλημα. ότι οι του ελευθερίου το βλέπετε σαν οπαδοί. δεν θα πω περί αναθέσεων. θα πω ότι δεν κρίνετε. είστε απλά “εμείς και οι άλλοι” παντού. “σερβιώτες-χωριαταραίοι” “ντόπιοι-τουρκάκια” “δημότες-ετεροδημότες”
      ε όχι βαρεθήκαμε την τοξικότητα την διχόνοια την έπαρση το να μην τολμά κανείς να ρωτήσει κάτι γιατί ή θα φάει μήνυση ή θα τον προσβάλλουν στο δημοτικό συμβούλιο δημόσια χωρίς να είναι καν εκεί
      επιστροφή στην αξιοκρατία την ενότητα το ήθος

  • ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ “τον Αύγουστο του 2022 συζητήσαμε στην Οικονομική Επιτροπή την διάθεση έκτακτης επιχορήγησης, την οποία η κυβέρνηση απέστειλε προς όλους τους της χώρας για την κάλυψη των αναγκών τους, λόγω ακριβώς της αύξησης της τιμής της ηλεκτρικής ενέργειας. Στα πλαίσια αυτά ο δήμος Σερβίων επιχορηγήθηκε με το ποσό των 271.604, 44 €.
    Θα περίμενε κανείς όλο το ποσό της επιχορήγησης να πάει για την μερική έστω εξόφληση του χρέους προς την ΔΕΗ.
    Ούτε ένα ευρώ πήγε για τον σκοπό που προοριζόταν, με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, όπου την πλειοψηφία έχει η παράταξη του δημάρχου.”

  • ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ: 1. Χρέος προς την ΔΕΗ ύψους 1.495.706,38 ευρώ στις 30-06-2023
    Tον Δεκέμβριο του 2020 η κυβέρνηση εξόφλησε το χρέος του δήμου Σερβίων, ύψους 1.413.417,97 ευρώ, στα πλαίσια της γενικής ρύθμισης για την εξόφληση του χρέους προς την ΔΕΗ, σε πάνω από 500 φορείς της γενικής κυβέρνησης, μεταξύ των οποίων και οι δήμοι (ΦΕΚ 5721Β/24-12-2020).
    Αντί λοιπόν ο δήμαρχος να αδράξει την ευκαιρία μετά το 2020 και να ελέγχει συνεχώς το χρέος προς την ΔΕΗ, πληρώνοντας έκτακτα όταν οι οικονομικές συνθήκες του δήμου το επέτρεπαν, στα τέσσερα χρόνια της θητείας του 2020, 2021, 2022 και 2023(ως τις 30-06) κατ’ επιλογήν του, δεν έκανε καμία πληρωμή , πέραν αυτών που αυτόματα παρακρατά η ΔΕΗ από την είσπραξη των ανταποδοτικών τελών ηλεκτροφωτισμού και καθαριότητας.
    Επιπλέον τον Αύγουστο του 2022 συζητήσαμε στην Οικονομική Επιτροπή την διάθεση έκτακτης επιχορήγησης, την οποία η κυβέρνηση απέστειλε προς όλους τους της χώρας για την κάλυψη των αναγκών τους, λόγω ακριβώς της αύξησης της τιμής της ηλεκτρικής ενέργειας. Στα πλαίσια αυτά ο δήμος Σερβίων επιχορηγήθηκε με το ποσό των 271.604, 44 €.
    Θα περίμενε κανείς όλο το ποσό της επιχορήγησης να πάει για την μερική έστω εξόφληση του χρέους προς την ΔΕΗ.
    Σε πληροφορώ, ότι ούτε ένα ευρώ πήγε για τον σκοπό που προοριζόταν, με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, όπου την πλειοψηφία έχει η παράταξη του δημάρχου.
    Άρα η διαφωνία μας με τον δήμαρχο και η κριτική μας είναι στην φιλοσοφία της διαχείρισης και στην τακτική που ακολούθησε για το χρέος προς την ΔΕΗ.
    Ο δήμαρχος Σερβίων συνειδητά στα τέσσερα χρόνια της θητείας του 2020, 2021, 2022 και 2023 δεν έκανε καμία πληρωμή, πέραν αυτών που αυτόματα παρακρατά η ΔΕΗ από την είσπραξη των ανταποδοτικών τελών ηλεκτροφωτισμού και καθαριότητας.
    Με τον τρόπο αυτό κατέστησε τον δήμο Σερβίων αφερέγγυο και συστηματικό κακοπληρωτή απέναντι στην ΔΕΗ, γι αυτό και τώρα ο δήμος δεν μπορεί να κάνει διακανονισμό με την ΔΕΗ.

    2. Κανείς δεν μίλησε για αύξηση των ανταποδοτικών τελών. Τουλάχιστον για την παράταξή μας δεν πρέπει να υπάρχει ούτε σκέψη γι αυτό.
    Εμείς στην θητεία Κοσματόπουλου «σκοτωθήκαμε» κυριολεκτικά με την πλειοψηφία, για να μην υπάρξει αύξηση στα ανταποδοτικά τέλη ηλεκτροφωτισμού και καθαριότητας.
    Ούτε υπαινιχθήκαμε ποτέ ότι το χρέος προς την ΔΕΗ θα μπορούσε να είναι μηδενικό. Όμως επειδή γνωρίζω πολύ καλά τα οικονομικά του δήμου, με άλλη τακτική το χρέος προς την ΔΕΗ θα μπορούσε να είναι περίπου 500.000 €. Τότε δεν θα μιλούσαμε.

    3. Για το κόστος της συναυλίας, έχω την άποψη, όπως και εσύ έχεις την δική σου άποψη, την οποία σέβομαι, ότι όταν στο σπίτι σου χρωστάς υπερβολικά, προσέχεις που θα δαπανήσεις και το τελευταίο ευρώ.
    Κατά την άποψή μου, το κόστος των 34.000 ευρώ είναι υπερβολικά μεγάλο και οπωσδήποτε οι καλλιτέχνες δεν ήταν του μεγέθους του Αντεντοκούμπο.
    Κανείς δεν μίλησε να μην γίνονται συναυλίες. Ναι, αλλά σε λογικές τιμές. Ανάλογα με τις δυνατότητές μας.
    Κι εμείς στην θητεία μας είχαμε φέρει Σπανό, Ζερβουδάκη, Περίδη στο θέατρο των Κάστρων, Τσαλιγοπούλου στο γήπεδο, και ο καθένας από αυτούς μαζί με τα ηχητικά μας στοίχισε 5.500 ευρώ.
    3/8/23 11:35
    Βασίλης Κωνσταντόπουλος είπε…

    4. Είχα δηλώσει μετά τις εκλογές του 2019, ότι θα αποχωρήσω από την αυτοδιοίκηση και ότι ήταν η τελευταία φορά που ήμουνα υποψήφιος.
    Πράγμα το οποίο και εννοούσα.
    Περίμενα μέσα από την παράταξη ή από τον ευρύτερο χώρο των υποστηρικτών της παράταξης να εμφανιστεί άτομο που θα ηγηθεί. Δυστυχώς αυτό δεν έγινε.
    Στρατεύτηκα ως επικεφαλής, υπό την προϋπόθεση ότι η παράταξη και η ομάδα είναι όλοι παρόντες στην μάχη των νέων εκλογών.
    Όταν αντιλήφθηκα ότι δεν ήταν όλοι παρόντες αποχώρησα, δεν υπήρχε κανένας λόγος να συνεχίσω.
    Για τις επιλογές των διαφόρων προσώπων, προέδρων κλπ., προφανώς δεν είμαι ο αρμόδιος να απαντήσω. Οι ίδιοι μπορούν να σε πληροφορήσουν καλύτερα. Είναι προσωπική τους επιλογή, με την οποία διαφωνώ, οφείλω όμως να την σεβαστώ.

    5. Για μια ακόμη φορά, επαναλαμβάνω τις ευχαριστίες μου προς τους πολίτες της περιοχής. Με τίμησαν με το παραπάνω και είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων γι αυτό. Από την μεριά μου, αλλά και από την μεριά όλων των συμβούλων που συμμετείχαμε στην διοίκηση του δήμου, προσπαθήσαμε να δώσουμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε.
    Θεωρούμε ότι η παρουσία της παράταξής μας στην διοίκηση του δήμου άφησε θετικό αποτύπωμα στην περιοχή.

    6. Στην δήλωση με την οποία γνωστοποίησα ότι δεν θα είμαι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές του 2023, δήλωσα ότι παραμένω ενεργός πολίτης και ότι ως το τέλος της θητείας μου θα ασκώ τα καθήκοντά μου ως επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης με ευσυνειδησία και συνέπεια.
    Αυτό κάνω και αυτό θα κάνω ως το τέλος της θητείας.
    Σε αντίθετη περίπτωση θα ήμουν ρίψασπις.

  • Εγώ επιμένω
    Πόσα Δελτία Τύπου έκανε στα 5χρόνια Κοσματόπουλου ο Κωνσταντόπουλος, ένα αν μου πείτε κερδίζετε διακοπές ένα μήνα στην Μύκονο

    • Τι επιμένεις; Πάνω από 50. Τότε που οι Ναπολέοντος της σημερινής δημοτικής αρχής ήταν απλά ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ κοινωνικά και πολιτικά.
      Πετάς μια μπαρουφες που είναι απλά λάσπη στον ανεμιστηρα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.