kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Αυτά είναι μερικά από τα νέα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιο του Π. Πλακεντά στο Δήμο Εορδαίας

3 Αυγούστου 2023
12:49

Η στήλη, γι’ ακόμη μια φορά, σας παρουσιάζει κατ’ αποκλειστικότητα, μια σειρά από νέα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν το νέο ψηφοδέλτιο του Π. Πλακεντά στο Δήμο Εορδαίας, ενόψει των εκλογών του Οκτωβρίου. Πρόκειται για τους Ευριδίκη Αρσενίδου (Πρόεδρος Λέσχης Ποντίων Περδίκκα), Παντελή Σαββαΐδη Οικονομολόγο – Συνεργάτης ΠΕΔ Δ. Μακεδονίας, Ευάγγελο Στεφανίδη (Ιδιοκτήτης ιδιωτικού ΚΤΕΟ Autovision),   Πέτρο Μίμτση Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Γιώργο Καραίσκο πρώην Πρόεδρος ΔΕΥΑ Εορδαίας, επί θητείας Π. Βρυζίδου.

Η Χύτρα

 

 

 

11 σχόλια

  • Οι 2 ήταν του Κασαπίδη και από τους πρώτους σώπα ρε, μπράβο στον Πλακεντά μεταγραφές που έχει κάνει, Τεχνοκράτες πήρε, επιχειρηματίες πηρε, παιδιά της πιάτσας όλοι τους άνθρωποι της κοινωνίας μας.

    • Οι δυο που λες ήταν στις τελευταίες θέσεις του Κασαπιδη. Δεν εκλέχθηκαν και δεν ήταν στην 15 άρα. Αλλά δεν τα ψάχνεις καλα

      • Κούκος για δες τα αποτελέσματα και μετά πεταξε την εξυπναδα σου ριξε μια ματια στο google τις λίστες με τους ψήφους Μεταξάς Μίμτσης Καραΐσκος ηταν 15αδα στον Νομό και 3αδα Εορδαία.

      • Δες καλύτερα τις τελευταίες θέσεις.Και οι δύο πήραν κοντά στους 4000 ψήφους. Το γεγονός ότι δεν εκλέχτηκαν όπως και άλλοι ωφείλεται στην αδικία της απλής αναλογικής…

  • Βαγγέλη Μαρινάκη και Ιβάν Σαββίδη πάρτε τώρα Πλακεντά για να σας κανει μεταγραφές. Φρέσκοι αξιόλογοι, ανανέωση για την επόμενη μέρα της Εορδαίας. Εύγε.

  • Να ενημερωσω όλους τους νέους υποψήφιους ότι η δημαρχαρα να ξέρετε θα σας γράψει στα παλαια των υποδημάτων σας. Έχει την δική του ομάδα την οποία φυσικά και την έχει βολέψει από γραφείο τυπου έως και προεδρους σε δημοτικές ςπιχειρησεις. Και φυσικά από έργο το μόνο που έχει να δείξει είναι η καθημερινότητα. Η παραταξη με μηδενικό βαθμό ανάπτυξης. Ακόμα και τα έργα τα πιο πολλα που έκανε ήταν από ζαμανιδη εποχη

  • Για τον δικό μας πρώτο Πολίτη του Δήμου τί θα απαντούσατε;

    1) Ο κύριος Τίποτα.
    2) Ψηφίστε με να σας βολέψω, και αφήστε τους άλλους.
    3) Τιτάνιο το έργο του, να του στήσουμε και ανδριάντα να κοσμεί την
    πόλη μας.
    4) Θεάματα αλλά χωρίς άρτο.
    5) Έχει και συνέχεια, δεν τα είδατε όλα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.