Ο Αθανάσιος Αθανασίου θα είναι υποψήφιος πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου της Κοινότητας Πετρανών με την Ενότητα

3 Αυγούστου 2023
13:58

Ο Αθανάσιος Αθανασίου θα είναι υποψήφιος πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου της Κοινότητας Πετρανών με την Ενότητα.

Ο Σάκης γεννήθηκε και ζει στα Πετρανά.

Είναι απόφοιτος ΓΕΛ, καθώς και Σχολής ΟΑΕΔ ΚΕΤΕΚ με ειδικότητα Ηλεκτροσυγκολλητή Μετάλλων.

Υπηρετεί στην ΕΛ.ΑΣ. από το 2007 και συγκεκριμένα στην ομάδα ΔΙΑΣ.

Η ενασχόλησή του με τα κοινά ξεκίνησε το 2007 μέσα από τη συμμετοχή του σε πολιτιστικούς συλλόγους της Κοζάνης και της Αθήνας.

Εξελέγη πρόεδρος της Κοινότητας Πετρανών το 2014 και επανεξελέγη το 2019.

Αναβαθμίζουμε τις Κοινότητες του Δήμου μας.

Υλοποιούμε έργα και δράσεις με στόχο να διευκολύνουμε την καθημερινότητα και να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των κατοίκων τους.

Συνεχίζουμε μαζί!

13 σχόλια

  • Δηλαδή έχουμε έναν δήμαρχο που είναι 40 χρόνια στο Δήμο Κοζάνης και η Κοζάνη ήρθε τελευταία πολύ στην Ελλάδα… Και τον φίλο του που θέλει να γίνει περιφερειάρχης έχοντας 35 χρόνια στην ανκο και 4 χρόνια βουλευτής. Αν εκλεγούν αυτοί οι δύο οι οποίοι διανύουν την έβδομη δεκαετία της ζωής τους ο τόπος δεν έχει κανένα μέλλον.

  • Μόνο μαύρο στον Μαλουτά.. Κολυμβητήριο διαλυμένο χωρίς καμία εξέλιξη σκυλιά στην πλατεία να φοβάται ο κόσμος

    • Είσαι στημένος και άσχετος!
      Μάλλον ανακάλυψες πρόσφατα το αυτόματο σύστημα διόρθωσης ορθογραφικών λαθών!
      Ο Μαλούτας είναι η πιο σοβαρή επιλογή και για αυτό θα έχει τον πρόεδρο των Πετρανών,όπως και πολλών άλλων μεγάλων κοινοτήτων, μαζί του!

    • Εγώ πάντως τα σκυλιά δεν τα φοβήθηκα ποτέ. Αντίθετα μου προκαλούν τρόμο όλοι αυτοί που κατεβαίνουν υποψήφιοι με ΟΛΕΣ τις παρατάξεις, που είτε έχουν δοκιμαστεί και έχουν αποτύχει και μας κοροϊδεύουν με ψευδή , είτε έχουν σχέσεις με όλους τους παραπάνω και τάχα μου κατεβαίνουν με καινούργιο μανδύα…

      • Υ.Γ. Αναφέρομαι σε όλους αυτούς που γνωρίζω και σχολιάζω με αφορμή το σχόλιο για τα σκυλιά, πάνω στο οποίο θα έλεγα το ίδιο σε όποια προεκλογική ανάρτηση και να ηταν…μου κάνει τεράστια εντύπωση πως μπορεί κάποιος να φοβάται τα σκυλιά και όχι όσους είναι μέσα στο Δημοτικό συμβούλιο, (συμπολιτευση και αντιπολίτευση) και έχουν διαλύσει τον τόπο.Τον κύριο δεν τον γνωρίζω, μακάρι να κάνει το καλύτερο για τον τόπο μας.

  • Φίλε μου Σάκη σε ψήφισα δύο φορές αλλά τώρα λυπάμαι εγώ Μαλούτα δεν ψηφίζω… Δήμαρχο που κοιτάει την τσέπη του και τον κώλο του δεν ψηφίζω με τίποτα. Και πάλι κρίμα.

  • Ούτε καν Μαλούτα φτάνει.Λαμπες Καμμένες παντού ειδικά πάρκο Αγίου Δημητρίου και πέριξ μετρημένες πάνω από 30 σας βαρεθηκαμε πλέον σας σι…….με.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι