kozan.gr: Άνοιξε το γραφείο, στην περιοχή των παλαιών ΚΤΕΛ Κοζάνης, του υποψηφίου Δημάρχου Κοζάνης Γιάννη Κοκκαλιάρη

3 Αυγούστου 2023
16:41

 

Άνοιξε το γραφείο, στην περιοχή των παλαιών ΚΤΕΛ Κοζάνης, του υποψηφίου Δημάρχου Κοζάνης Γιάννη Κοκκαλιάρη

 

18 σχόλια

  • ΟΚ, άνοιξε το γραφείο, το ΜΕΙΖΟΝ είναι πότε θα ανοίξει ο κ. κοκκαλιάρης την αυτοδικοιητική του ατζέντα. Θέλουμε συγκεκριμένες, τεκμηριωμένες, ακριβώς κοστολογημένες προτάσεις οι οποίες να δένουν απόλυτα με τα τρέχοντα χρηματοδοτικά πρωτόκολλα πχ ΕΣΠΑ, απορρόφηση ευρωπαϊκών πόρων κλπ. Διψάμε να μάθουμε ποιές τεχνικές λύσεις έχει για την αναβάθμιση και ανωτεροποίηση της ποιότητας ζωής των πολιτών (πχ την αναβάθμιση της αρχιτεκτονικής φυσιογνωμίας της πόλης, την άρση του μποτιλιαρίσματος στην πόλη) . Φαίνετε αδύνατο σε όλους να γίνει αυτό και όμως κάποια στιγμή θα γράψουμε στο kozan.gr ακριβής πρόταση χωρίς δημοσιονομικό κόστος γι’αυτο το θέμα. Για τα δημοτικά διαμερίσματα πέρα από τα τετριμμένα (χόρτα κτλ) τί σχέδιο υπάρχει που δένει με την πραγματικότητα και όχι με την ουτοπία; Γιατί και η ουτοπία περνάει μέσα από τον ρεαλισμό… Μια μονοσήμαντη κριτική αποκλειστικά στο παρελθόν Μαλούτα που όντως είναι ΑΡΝΗΤΙΚΟ χωρίς διατύπωση ολοκληρωμένων και άμεσα εφαρμοσμένων –προτάσεων, είναι στείρα, επιβλαβής και δεν είναι καρποφόρα. Δεν βοηθάει ούτε τον κ. κοκκαλιάρη, ούτε την Κοζάνη, ούτε τους πολίτες που θα προσπαθούν να καταλάβουν -αν εκλεγεί- τι πρόκειται να κάνει. Μέχρι τώρα ζούμε από όλους τους συνδυασμούς μια ποδοσφαιροποίηση της αυτοδιοίκισης με μετεγγραφές. Εκατέρωθεν αγωνίζονται ποιος θα κλέψει τις εντυπώσεις για να εμπεδώσει ένα κλίμα υπεροχής στην κοινωνία και να την παρασύρει να τον ψηφίσει. Πρόγραμμα εφικτό δεν έχει κανείς, γιατί πολιτική είναι ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΨΥΧΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ και να μην κρύβονται άλλοι πίσω από το ταμείο δίκαιης μετάβασης κτλπ. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα. Κ. Κοκκαλιαρη να βάλετε το άλογο μπροστά από το κάρο και όχι το κάρο μπροστά από το άλογο.

    • πολλα ζητας απο εθισμενους στην κομματοκρατια και τις δημοσιες σχεσεις!

      εκλογες δημοφιλιας εχουμε και ανταγωνισμο κοινωνικων πυραμιδων…που ολες μαζι εδραζονται στην δοεφθαρμενη κομματοκρατια, που εδραζεται σε διεφθαρμενους πολιτες!

      Οι λιγοι ικανοι και αξιοι απεχουν…και οσοι τολμουν να ασχοληθουν φευγουν κρατωντας την μυτη τους κλειστη!

  • Κοκκαλιαρη αν δεν βγάλεις προγράμμα να λέει με λεπτομέρειες σε κάθε προβλήμα του δήμου της πόλης των χωριών τι προτείνεις και τι θα κάνεις και βγάζει μόνο φωτογραφίες σε πανηγύρια και γιορτές θα πας απατος

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι