kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Είχε πρόταση από Γ. Αμανατίδη & Γ. Ζεμπιλιάδου αλλά επέλεξε να δώσει τη μάχη στο Δήμο Κοζάνης με τη Δημοτική Κίνηση Κοζάνη – Τόπος να Ζεις

7 Αυγούστου 2023
11:09

Είχε πρόταση από Γ. Αμανατίδη & Γ. Ζεμπιλιάδου αλλά επέλεξε να δώσει τη μάχη στο Δήμο Κοζάνης με τη Δημοτική Κίνηση Κοζάνη – Τόπος να Ζεις. Ο λόγος για τον πρώην Δήμαρχο Κοζάνης Λ. Ιωαννίδη που δε δίστασε να είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος αποδεικνύοντας εμπράκτως τη διαφορετική αντίληψη σε ό,τι αφορά τις θέσεις, τα αξιώματα, το ήθος & τις αξίες που υπάρχουν ή πρέπει να υπάρχουν στην πολιτική σκηνή.

Η Χύτρα

18 σχόλια

  • ε ναι, που να συμπλεύσει με Αμανατίδη που μαζεύτηκαν εκεί όλοι οι καρεκλολάτρες…για το καλό του τόπου βεβαίως βεβαίως. Επίσης γιατί να πάει στην Ζεμπιλιάδου? Συνεχίζει να αγωνίζεται εκεί που αναδείχθηκε. Δεν είναι τύπος που δεν του κάθεται κάτι και πάει σε άλλο κλαδί. Είναι συνεπής.

    Όντως ο Ιωαννίδης έχει διαφορά ήθους. Μπράβο του

  • Τελικά υπάρχει εντιμότητα , γιατί με τα γεγογοτα του τελευταίου διαστήματος με τα αντάρτικα της καρέκλας, την ίντριγκα και τα οπορτουνιστικά παιχνίδια κάποιων αρχίσαμε να αποθαρρυνόμαστε οι υγειώς σκεπτόμενοι πολίτες.

  • Ο μισθός υπερβαίνει τις αξίες. Να είμαστε ειλικρινείς. Αυτό είναι το κρίμα όταν κατεβαίνεις στην αυτοδιοίκηση για ένα μισθό. Κρίμα. Ο λαός δεν ξεχνά τον Δήμαρχο του τίποτα.

  • Δεν τον γνωρίζω προσωπικά αλλά η στάση του δείχνει άνθρωπο αξιοπρεπή που αξιζει στήριξη. Μπράβο του. Δεν βάζει την καρέκλα πάνω από όλα

  • πολιτική εντιμότητα απέναντι στις πολιτικές ατιμίες άλλων, σε άλλο επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης και σε άλλη παράταξη

  • Απλα δεν μπορούσε να συνυπάρξει με τον Κυριάκο, και να καταπιεί το ότι έχει γίνει (ή θα γίνει) με τα Φ/Β στην περιοχή. Προς τιμην του

  • Του βγάζουμε όλοι το καπέλο! Δεν τον αφορά ο τίτλος του Δημάρχου και η καρέκλα ούτε η εξουσιομανία του Αμανατιδη και τα συμφέροντα της κλίκας που τον περιβάλλει. Μπράβο Λευτέρη. Εκτιμώ ότι ο κόσμος θα αναγνωρίσει την τίμια στάση σου και θα σε επιβραβεύσει.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι