Ανακοίνωση υποψηφιότητας Βασίλη Μαμάτσιου με τον Γιώργο Αμανατίδη

7 Αυγούστου 2023
11:33

Φίλες και Φίλοι,
Αγαπητοί συμπατριώτες,
Η Δυτική Μακεδονία βιώνει αυτή την περίοδο τη μεγαλύτερη πρόκληση στη σύγχρονη ιστορία της.
Η αλλαγή του παραγωγικού και αναπτυξιακού μοντέλου, η μετάβαση στις νέες σύγχρονες και πράσινες τεχνολογίες, η προσπάθεια να επενδύσουμε σε βιώσιμες και καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας, αποτελούν κάποια απ’ όσα θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε το επόμενο διάστημα.
Όσοι επιλέξαμε να παραμείνουμε στη Δυτική Μακεδονία, οφείλουμε να μην μένουμε αμέτοχοι στις γρήγορες και δυναμικές αλλαγές που έρχονται για την περιοχή μας.
Επιλέγω τη συμμετοχή μου στη «Συμμαχία για την Ανάπτυξη» με επικεφαλής το Γιώργο Αμανατίδη, θεωρώντας πως με την καθοδήγησή του, την εμπειρία, τις γνώσεις και την αποδεδειγμένη διαχρονική προσφορά του, θα είναι ο κατάλληλος Περιφερειάρχης της νέας εποχής για τη Δυτική Μακεδονία.
Η δική μου γενιά, καλείται να εκπροσωπηθεί σε αυτήν τη νέα προσπάθεια.
Για να μη χαθεί ούτε μία ευκαιρία, για να αξιοποιηθούν κατάλληλα και προς τη σωστή κατεύθυνση όλοι εκείνοι οι διαθέσιμοι πόροι στο δρόμο προς τη μετάβαση, για να αποκτήσει υπεραξία κάθε επενδυτική προσπάθεια, για να μπορούμε με σιγουριά να πούμε πως κανένας δεν έχει λόγο να εγκαταλείψει τη Δυτική Μακεδονία.
Ζητώ τη στήριξή σας, ζητώ να συμμαχήσουμε μαζί για τη Δυτική Μακεδονία που μας αξίζει, για τη Δυτική Μακεδονία του μέλλοντος, τη Δυτική Μακεδονία των ευκαιριών και της πρότυπης ανάπτυξης σε όλους τους τομείς της οικονομίας.
Η Δυτική Μακεδονία μπροστά…
Ξεκινάμε!

Βασίλης Μαμάτσιος- Ελεύθερος Επαγγελματίας, Μελισσοκόμος
Υποψήφιος Περ. Σύμβουλος για την Π.Ε. Κοζάνης

18 σχόλια

  • Καλή επιτυχία Βασίλη. Στηρίζουμε ανθρώπους νέους που δραστηριοποιούνται και δεν κάθονται στον καναπέ μόνο να σχολιάζουν.

    • Για ποια καρέκλα μιλάς, αυτή που γαντζωθηκε κάποιος και απευθυνόμενος στην Αθήνα απειλούν θεούς και δαίμονες;
      Για χάρη του διέλυσαν τις νομαρχιακές σε τέσσερεις νόμους. Αν ήταν πετυχημένος δεν θα χρειαζόταν να κάνει τίποτε ήξερε ο λαός.

    • εντάξει μωρέ και εσύ ότι του είπε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης και ο θερμός υποστηρικτής του …ονόματα δε λέμε υπολήψεις δε θίγουμε……ε Μιχάλη???

    • ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΤΑ ΛΕΤΕ.ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΑΥΤΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΑΚΟΥΝΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΤΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΨΗΝ ΜΑΣ.Η ΑΘΗΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ,ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ???

    • Το Νοέμβριο κάντε μια γενική συνέλευση της ΝΟΔΕ Κοζάνης να ξεκαθαριστούν λίγο τα πράγματα. Καλέστε και κανέναν από τα κεντρικά να τα ακούσει κι εκείνος λίγο. Να μας πει με ποιο σκεπτικό επέστρεψε στη Νέα Δημοκρατία ο νυν περιφερειάρχης παρά τη διαγραφή του από το κόμμα λόγω μη σύμπνοιας με την κυβέρνηση.

  • Η πτώχευση ενος Περιφερειάρχη και των αυλικών του έρχεται όταν μετά από 4 χρόνια ανυπαρξίας επικαλείται το κόμμα. Δεν έχει κάτι να πει για το έργο του, για το όραμα , για την μετάβαση και μιλάει για το κόμμα …. το οποίο ο ίδιος πρώτος το είχε γραμμένο στα παλαιότερα των υποδημάτων του. Αύριο θα μιλήσει η κοινώνια και αυτή είναι το πραγματικό κόμμα. Βασίλη προχώρα!

    • Επιτέλους μια καθαρή άποψη
      Η πτώχευση ενός περιφερειάρχη αλλά και η πτώχευση(μεταφορικά γιατί εαν δείτε πόθεν έσχες θα σας πέσουν τα μαλλιά, και όλα εννοείτε μόνο με έναν μισθό) ενός πρώην υποψήφιου βουλευτή.
      Ο ΤΟΠΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

  • Συγχαρητήρια Βασίλη οι νέοι άνθρωποι που επένδυσαν στον Τόπο τους πρέπει να συμμετέχουν ενεργά Μπράβο….Όσο για το πόσο ΝΔ είναι ο Βασίλης ένα θα πω ήταν αυτός ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ των πέτρινων χρόνων την συγκυβέρνησης που κάποιοι το έπαιζαν επαναστάτες….Στο σπίτι του κρεμασμένου μη μιλάτε για σχοινιά όψιμοι Νεοδημοκράτες….Και βολεμένοι με κομματικούς κουμπαράδες…Βασίλη και πάλι Καλή Επιτυχία!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι