Παράπονο αναγνώστριας στο kozan.gr: Κοζάνη: Ανεπίτρεπτη η κατάσταση μεταξύ Μακρυγιάννη προς Άγιο Κωνσταντίνο 

7 Αυγούστου 2023
14:16
Για να κόψεις δρόμο πρέπει πρώτα να κάνεις τον σταυρό σου… Ανεπίτρεπτο να μην κόβονται τα χόρτα μέσα στην πόλη… Ποιανού αρμοδιότητα είναι τελικά? Ο δήμος δεν προσλαμβάνει άτομα για αυτή την δουλειά? Κάθε μέρα περνάω με το καρότσι με το μωρο και ερχόμαστε αντιμέτωποι με τα φίδια..

15 σχόλια

  • Τραγικός και ανύπαρκτος Μαλουτας…Ότι χειρότερο έχει περάσει από το δημαρχείο της Κοζάνης…Τολμάει να ζητάει ψήφο τον Οκτώβριο..Μαύρο να φύγει δια πάντως η πόλη είναι παρατημένη χωρίς κολυμβητήριο γεμάτη αδέσποτα και παντού χόρτα

  • ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΜΕΣΩ ΙΩΝΙΑΣ Η ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ;ΤΙ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕΣΩ ΟΣΕ;ΑΝ ΗΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΛΙΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΧΟΡΗΘΗΚΕ ΓΙΑ 99 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΟΣΕ.ΑΥΤΟΙ ΕΔΩ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ;ΓΙΑΤΙ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ;ΔΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΩΣ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΤΟΥ ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΡΟΚΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ;ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ;ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΣΕ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΕΙ Η ΠΟΛΗ.ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΙ ΟΧΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

  • Ψηφίζουμε όλοι μαλούτα για ένα καλύτερο αύριο είναι έργα για την επόμενη θητεία δεν πρόλαβε να τα κάνει εδώ και 30 χρόνια θέλει άλλα πέντε για να μαζέψει τα αδέσποτα, να τελειώσει το κολυμβητήριο να κάνει πλατείες, δρόμους, πάρκα, παιδικές χαρές και φωτοβολταϊκά πάρκα σε όλες της εκτάσεις του δήμου και να κάνει τα χωριά του δήμου κεφαλοχώρια

    • 😊😊😊😊😊

      Εγώ λέω να μην ψηφίσουμε…

      Ο ένας ήταν 35 χρόνια στην ανκο και 4 χρόνια βουλευτης…και θέλει να γίνει περιφερειάρχης.
      Ο άλλος είναι στον δήμο πριν την πτώση του τείχους στο Βερολίνο…
      Αν στηριχθούμε σε ανθρώπους που διανύουν την 7η δεκαετία της ζωής τους ο τόπος δεν έχει μέλλον

  • Το χειμώνα από το σημείο αυτό περνάν πάρα πολλά παιδιά για τα γυμνάσια – λύκεια. Ας φροντίσουν με κάποιο τρόπο το σημείο και ας ανήκει στο ΟΣΕ.

  • Μα πραγματικά οποία η οποίος ψήφιση Μαλούτα πρέπει να είναι πολύ μαζοχας….40 χρόνια μόνο την πάρτι του και ο μισθός να πέφτει.. έργα μηδέν.

  • Ο Δήμος επιβάλει πρόστιμα σε αυτούς που δεν έχουν κόψει τα χόρτα στα οικόπεδα τους, στις περιπτώσεις που ο ίδιος ο Δήμος δίνει το κακό παράδειγμα τι γίνεται; Στο συγκεκριμένο σημείο μόνο επι Ιωαννιδη θυμάμαι να κόβουν τα χόρτα! Κρίμα που υπάρχουν τέτοια σημεία στην πόλη…!

  • Γενικά όλη η Κοζάνη χάλια χόρτα ακοπα στους δρόμους ασκουπιστους…αν δεν έχει προσωπικό ο κύριος μαλουτας θα μπορούσε να πάρει …

  • Λυπάμαι πολύ για όσα πρέπει να είχαν γίνει στην πόλη μου να μην είχε να πει κανείς τίποτα αλλά είναι η πιο άχαρη και βρώμικη πόλη πεθαίνει κάθε μερα. Από την άλλη πιστεύω πως μπορεί να γίνει πόλη πρότυπο με την βοήθεια όλων μας,και εθελοντικά, φυσικά τον πρώτο λόγο τον έχει ο Δήμος και οι περειφερεια κάντε κάτι η πόλη μας αργοπεθαίνει και μαζί της και ο κόσμος της.

  • Και μια και τα κακά φίδια φέτος εντελώς περίεργα εμφανίζονται στο δρόμο που περνάς εσύ και σε ενοχλούν είπες να ανεβάσεις και μια φωτογραφία για να μας δείξεις την ηρωική σου πράξη.εσυ είσαι στον χώρο τωνα φιδιών ανόητη άστα ήσυχα!! Αυτά δεν σε πειράζουν!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι