kozan.gr: “Kαρφιά” όπως, ότι έφυγαν για τις “καρέκλες” κι άλλες αναφορές από τον Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών Μ. Μακρυγιάννη, για τους 5 υποψηφίους που ανεξαρτητοποιήθηκαν από το συνδυασμό του Γ. Κασαπίδη (Βίντεο)

9 Αυγούστου 2023
18:52

“Kαρφιά” όπως , ότι έφυγαν για τις “καρέκλες” κι άλλες αναφορές από τον Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών Μ. Μακρυγιάννη, για τους 5 υποψηφίους που ανεξαρτητοποιήθηκαν από το συνδυασμό του Γ. Κασαπίδη

60 σχόλια

  • Ενώ εσείς δεν πήγατε για την καρέκλα αλλά για να προσφέρετε στο κοινωνικό σύνολο.Έχεται την εντύπωση ότι με αυτές τις δηλώσεις θα εκλεγείται;

  • Κύριε Περιφερειάρχη ,τι δηλώσεις είναι αυτές από τον Αντιπεριφερειάρχη σας.Τέτοιες δηλώσεις μόνο αρνητικά αποτελέσματα μπορεί να σας επιφέρουν. Ούτε τα αυτονόητα δεν καταλαβαίνετε.

    • Ο Μακρυγιάννης που βγήκε ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ σε ψήφους και από οικονομικών έγινε πρόεδρος της οικονομικής επιτροπής! Η επιτομή της έπαρσης….μιλάει για καρέκλες!

  • Κασαπιδη χάνεις συνεχώς ψήφους.Μαζεψε τους γιατί με τις δηλώσεις που κάνουν μας θυμώνουν πιο πολύ.Τυφλα πλέον θα ψηφίσουμε Αμανατιδη.

    • Σε θυμώνει η αλήθεια, ψάξε το μεσα σου για αυτο. Εμείς οι πολίτες οι απλοί της καθημερινότητας ξέρουμε τι θα πράξουμε. Ψηφίζουμε Γιώργο Κασαπίδη γιατί οι αρχές και οι αξίες υπαγορεύουν και το πως πολιτεύεται κάποιος. Στον Αμανατίδη ψάχνουμε και δεν βρίσκουμε βασικές αρχές και αξίες. Βλέπουμε όμως καιροσκοπισμό και μεγάλο πάθος για θέσεις και οφίτσια και δεν μας αρεσει. Θα απαντήσουμε στην κάλπη αρμοδίως

      • Καλά να πάθετε τότε για αυτά θέλετε κοροϊδία ψέματα έπαρση στο έπακρο και χοντρό δούλεμα. Σας αξίζουν. Εμείς όμως τι φταίμε.

      • Δεν το ήξερα ότι οι αρχές και οι αξίες είναι προνόμιο του Κασαπιδη.Ο Αμανατιδης δηλαδή δεν έχει;;Πλάκα έχετε.Εγω πάντως τον θεωρώ και πολύ σοβαρό τον Αμανατιδη.

    • Τώρα τρομάξαμε .. ψηφίστε μαζικά και στο τέλος θα μετρηθούμε ..φανερά λοιπόν και όχι τυφλά θα βγει ο Κασαπίδης

  • Ρε Μενέλαε ντροπή. Ντράπηκε και η ντροπη. Καλά θα ήταν όσοι είναι του συστήματος Μενέλαε, Γιώργο και Στεργιο να μη μιλάτε για μηχανισμούς, καρέκλες και άλλα. Διότι η κοινωνία γνωρίζει. Προσπαθήστε να βγείτε τουλάχιστον για 2η Κυριακή αν και το βλέπω χλωμο.

    • Τους είχαμε γιά σοβαρούς άνθρωπους τον Αμανατίδη αλλά και τους 5 αποστάτες !!!

      Μας αιφνιδίασε άσχημα η έλλειψη Αξιοπρέπειας, Συνέπειας , αλλά και ο τυφλός εγωισμός αυτών , και η απουσία λογικής αυτών .

  • Είμαστε δυσαρεστημένοι με τον νυν περιφερειάρχη και θα τον αλλάξουμε.Μαζι μαυτον θα καείτε όλοι σας.Προετοιμαστειτε γι’αυτό.Θαρθει η μεγάλη ανατροπή.

    • φίλε
      η ανατροπή μερικές φορές σας πάει στον γκρεμό !!

      Παρατηρούμε κύριοι αμανατιδικοί ότι είστε πλήρεις
      “επιχειρημάτων!!! και τεκμηριώσεων ”

      ήτοι μόνο ψευδείς και αόριστους κακούς χαρακτηρισμούς ξέρετε να εκστομίζετε !!!

  • Είχε κάπου άδικο ; Μια χαρά τα ειπε
    Όσο περνάει ο καιρός ξεφουσκώνει το εγχείρημα καρέκλα που για τα μάτια του κόσμου το βαπτισανε «συμμαχία για την ανάπτυξη».

      • Στην κάλπη δεν ψηφίζουν μόνο λεφτάδες, καρεκλοκένταυροι και εξουσιομανείς. Ψηφίζουν και απλοί πολίτες αποκομμένοι απο συστήματα και παράκεντρα. Θα δείτε εκει τι θα ψηφίσουν όλοι αυτοι

          • Καλοοο. Αλλά δεν είναι ο Αμανατίδης αυτός που υπόσχεται καρέκλες αλλά ο Κασαπιδης.

  • Μενέλαε έπρεπε να συνταχθεί με Αμανατίδη. Στο είπαμε και στο χωριό αλλά δεν μας ακούς. Λυπουμαδτε πολύ αλλά αυτή τη φορά μετά από πολλές τετραετίες δεν θα σε ψηφισουμε.

  • Μια χαρά τα λέει. Λέει ότι λένε όλοι. Γιατί δε μιλούσαν όσο είχαν θέσεις? Πικραθηκαν που τις έχασαν και φέρονται εκδικητικα.

  • Ειστε αξιοι της μοιρας σας οσοι λετε οτι εφυγαν για την καρεκλα. Αρχικα ο αμανατιδης δεν βγηκε περιφερειαρχης μιλατε σαν να ειναι ηδη και πηγαν μαζι του για την καρεκλα, μηπως αποδεχεστε οτι δεν πρεπει να βγει ο κασαπιδης;;;;. Δευτερον ειναι ρισκο μεγαλο για οποιον παει με τον αμανατιδη. Χωρις χρισμα κατεβαινουν μονο και μονο για το καλο του κοσμου ειστε αξιοι της μοιρας σας του κασαπιδη

    • ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΨΗΦΗΣΤΗΚΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΨΗΦΗΣΤΗΚΕ ΚΟΜΜΑ .ΤΗΝ ΠΑΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ .ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ.

  • Η συμπεριφορά του κασαπιδη απέναντι τους ήταν απαράδεκτη, τι να εκαναν. Εχουν αξιοπρέπεια κι εφυγαν και καλά έκαναν. Θα τους ψηφίσουμε μόνο και μόνο γι αυτό.

  • Πρώτα έπρεπε να αξιολογηθεί η θητεία του περιφερειαρχη,αν είναι επιτυχημένη ή όχι και μετά να τεθεί το θέμα της καρέκλας.
    Εκτός αν η θητεία θεωρείται αυτονοητα επιτυχείς κατά τη γνώμη σας. Επίσης δικαίωμα του καθενός είναι να επιλέγει…
    Το ότι έφυγαν όλοι αυτοί οι κύριοι και οι κυρίες έπρεπε να προβληματίζει το νυν περιφεριαρχη και αυτούς που έμειναν και όχι να κρίνουν τους άλλους.

    • Οι τέσσερις πρωτοκλασάτοι που έφυγαν ήταν βασικοί αντιπεριφερειάρχες στη μισή θητεία Κασαπίδη. Συνέχισαν μαζί του μέχρι τέλους και ψήφιζαν τα πάντα. Άρα είναι απόλυτα υπεύθυνοι για την αποτυχία της μισής θητείας και συνυπεύθυνοι για την άλλη μισή. Αμανατίδη να τους χαίρεσαι εσύ αλλά εμείς δεν θα πάρουμε ! Φτάνει με την κοροϊδία σας

  • ΧΑ,ΧΑ,τι βρίσκεις στον κασαπιδη; αξίες καί αρχές; έχετε πολύ γέλιο καί ακόμα καί τώρα δεν καταλαβαίνετε τίποτα,οι άνθρωποι διάλεξαν τον δύσκολο δρόμο της ρήξης γιατί ο κασαπιδης είναι αυταρχικός, απόλυτος, εγωκεντρικός, περιφερειάρχης, πρόεδρος τουρισμού, πρόεδρος αγροδιατροφικης, μόνο ο Κιμ Γιονγκ Ουν τα κάνει αυτά,η σφαλιάρα έρχεται καί τελειώνει μαζί με κάτι αυλικούς σαν εσένα.

  • Μίλησε ο έντιμος και ο ευθύς! Και όπως λέμε στην Κοζάνη, αλλού ρα… μιλάς εσύ για καρέκλες, μα γι αυτήν τρελάθηκες τώρα, γιατί την ακούς να τρίζει.

  • Ειπε μονο αληθειες.Μεχρι τωρα ολα τα ψηφισαν.Γιατι πηγαν με τον ανταρτη;για τους μισθους και τις καρεκλες που νομιζουν η που ονειρευονται οτι θα πιασουν.Στο τελος θα ξεφουσκωσουν γιατι ουτε συνδυασμο δε θα μπορεσει να κανει ο Αμανατιδης.Ο κοσμος ξερει γιατι κανει τον αρχηγο.

    • Με αυτα που λετε παραδέχεστε την ήττα σας πριν καν γίνουν εκλογές, παραδέχεστε την αποτυχία της θητείας διαφορετικά δεν θα έφευγε κανείς. Τρέχετε στο κόμμα κλαίγοντας σαν μικρά παιδιά.

      ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ.
      Εάν δεν μπορείτε να το κάνετε μην αναλαμβάνετε ευθύνες.
      Τον Αμανατιδη να του πείτε και ευχαριστώ γιατί αν δεν έβαζε, η αποτυχία σας απέναντι στους υπολοίπους θα φαινόταν σαν πανωλεθρια, ενώ τώρα θα είναι πιο ήπια. Δεν σκεφτήκατε γιατί χάσατε τον κόσμο της ΝΔ μόνο κατηγορείτε.

  • Ενώ εσυ που έχεις την καρέκλα ακόμη μια χαρά ε!Κάποιες φορές δεν σκέφτεται κάποιος αυρα που λέει ότι έμμεσα προσβαλουν τον εαυτό του. Όσο για τον Κασαπιδη περα απο τον εαυτό του δεν τον νοιάζει για κανέναν κ θεωρεί ότι κανείς δεν ξέρει καλυτερα απο τον ιδιο. Απλά έχει αυτό φίλο λαϊκό και καλά προφιλ απλα κ μόνο για να επιβιώνει στον πολιτικο στίβο εδώ κ χρονια. Αλλά πλεον μετά από τόσα χρόνια τον έχουμε καταλάβει.

  • Κανένας αποχαιρετισμός δεν είναι τόσο βαρύς όσο ο αποχαιρετισμός της εξουσίας και αυτό γιατί κ.Κασαπίδη αφήσατε την εξουσία να σας εξουσιάσει
    «Αρχή άνδρα δείκνυσι» έλεγαν οι αρχαίοι μας. Νομίζω ότι, στην προκειμένη περίπτωση, ακόμη περισσότερο η απώλειά της.

  • κοίτα να δεις που είχα ζητήσει πριν λίγο καιρό την εμπιστοσύνη του κόσμου αλλά με έβαλε στην <>(τελευταία)
    τώρα την ξαναζηταω για να πω τι?????
    Μαλιστα….
    εγώ θα συμπληρώσω,τελικά για άλλους έλεγε οτι δεν μπορούν χωρίς καρέκλα αλλά εσυ την ψάχνεις απεγνωσμένα!
    (και πάλι τριτοτεταρτη θα ερθεις)

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.