Ο Εύθυμης Χασιώτης υποψήφιος με τον Γιώργο Κασαπίδη – Το μήνυμα του Περιφερειάρχη

12 Αυγούστου 2023
23:35

Αγαπητέ Εύθυμη Χασιώτη ευχαριστώ για την τιμή στο πρόσωπο μου.

Με όρεξη για δουλειά και συλλογική προσπάθεια, προχωράμε μπροστά και δυνατά.

 

 

17 σχόλια

  • Αλλά μας έλεγες στην πλατεία πριν μόλις 2 μήνες. Ότι ο Κασαπιδης δεν καταλαβαίνει. Καλή τύχη σου εύχομαι αν και αποδείχθηκες άτολμος για να συνεισφέρεις στην επόμενη μέρα της περιφέρειας.
    Ο Αμανατίδης είναι επόμενος περιφερειάρχης και στο είπα αλλά δεν με ακούς.

    • Ο κυρ Αμανατίδης είναι ο επόμενος Περιφερειαρχης μέχρι να βρει καμία θέση καλύτερη για τον εαυτό του “ΣΥΜΜΑΧΊΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΆΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΕΓΏ ΜΑΣ”

  • Ρε συ Θύμιο τι κολοτούμπα είναι αυτή? Εσύ για 2 χρόνια τώρα τον κριτικαρες και τώρα είσαι υποψήφιος? Μας είπες οτί σε βγαίνει άκρη με τον Κασαπίδη.ε ρε γλέντια…..

    • Αν είσαι συνάδελφος όπως υπογράφεις σίγουρα έχεις το τηλέφωνο μου μπορείς να καλέσεις να κάνουμε μια κουβέντα
      Τα προηγούμενα χρόνια δεν έπαψα ποτέ να ασκώ κριτική στην Περιφερειακή αρχή και στον Γιώργο Κασαπίδη ακόμη και στις κατειδιαν συναντήσεις αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να είμαι υποψήφιος έχοντας την δυνατότητα να εκφράζω ελεύθερα τη γνώμη μου

  • Έτσι μπράβο Χασιώτη να βγαίνεις φωτογραφίες πίσω από τα κλαδιά
    γιατί άλλα έλεγες και αλλά κάνεις…
    ΚΑΛΥΝΥΧΤΑ ΑΠΟ ΜΑΣ.και πολιτικά-Συνδικαλιστικά και επαγγελματικά

    • Μα για σας δουλεύει. Όμως για να σας εκπροσωπεί πολιτικά-Συνδικαλιστικά και επαγγελματικά, σημαίνει πως κάτι αξίζει. Δεν είναι ηθικό να τον εγκαταλείπετε. Αλλιώς είναι σαν να τον θεωρείτε κατευθυνόμενο και άβουλο, που δεν είναι. Ξανασκεφθείτε το λοιπόν και μην τον εγκαταλείπετε. Αυτός με την παιδεία που έχει θα συμβάλλει στο καλό όλων μας. Καλό Δεκαπενταύγουστο κα καλή φωτιση.

  • Και ο Αμανατιδης έλεγε δεν πάει κόντρα με την ΝΔ…. αλλά η καρέκλα ,καρέκλα. Εμείς οι γνησιοιΝΔ ψηφίζουμε Κασαπιδη και όχι αποστάτες για καρέκλα!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.