Πτολεμαΐδα: Εφιαλτικές στιγμές έζησε ένα 11χρονο κορίτσι, όταν λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι του Σαββάτου 12/8, κοντά στα κοιμητήρια του Αγίου Στεφάνου, σε ανύποπτο χρόνο δέχθηκε επίθεση από σκύλο,

13 Αυγούστου 2023
00:18

Εφιαλτικές στιγμές έζησε ένα 11χρονο κορίτσι, όταν λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι, κοντά στα κοιμητήρια του Αγίου Στεφάνου, σε ανύποπτο χρόνο δέχθηκε επίθεση από σκύλο, το δάγκωσε, το έριξε καταγής, και το έσερνε. Το κοριτσάκι σε κατάσταση σοκ, εκλιπαρούσε για βοήθεια. Επενέβησαν τρείς άνδρες και απομάκρυναν τον σκύλο. Η μικρή μεταφέρθηκε στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας όπου οι γιατροί περιποιήθηκαν τα τραύματα της και επέστρεψε στο σπίτι της. Η μητέρα της, αναφέρει χαρακτηριστικά: “το μωρό περπατούσε με μια φίλη της και στα καλά καθούμενα, ένας σκύλος της όρμησε κ την δάγκωνε την ξάπλωσε κάτω κ την έσερνε. Φώναζε βοήθεια κ ήρθαν 3 άντρες κ έδιωξαν το σκυλί, αν δεν ήταν, απορώ πως θα έβρισκα το παιδί”. Το πρωί της Δευτέρας, 14/8/, οι γονείς θα καταθέσουν στην Αστυνομία μήνυση κατά παντός υπευθύνου.

Μαιρη Κεσκελίδου – Δημοσιογράφος ΕΡΤ Κοζάνης

25 σχόλια

  • Περιμενω σχολια απο σκυλοφιλους. Δικαστηρια κατα του δημου μεχρι να σβησει ο ηλιος. Χαθηκε η ουσια της ανθρωπινης ζωης και πηραν αξια τα σκυλια

  • Ο νόμος για τα αδέσποτα γνωρίζετε τι λέει ρε άμπαλοι; Ή λέτε μόνο για να λέτε; Διαβάστε τον νόμο. Αλλά εσείς βγάλατε πάλι τον Μωυσή που υιοθέτησε και αδεσποτάκι στο Μαξίμου με διαφορά και τώρα κελαηδάτε!! Ζωάδια!

  • Αλήθεια έχει και η Πτολεμαΐδα πρόβλημα με τα σκυλιά γιατί εδώ στην Κοζάνη νομίζουν ότι έχει πρόβλημα μόνο η Κοζάνη πιθανόν δεν ξέρουν ότι σε όλη τη χώρα υπάρχει το ίδιο πρόβλημα και είναι πρόβλημα απλά νομοθεσίας . Κανείς δεν μπορεί να το λύσει με αυτό το νομοθετικό Πλαίσιο. Άρα λοιπόν ο αγώνας όλων δεν πρέπει να είναι εναντίον των δημάρχων αλλά εναντίον της πολιτείας που πρέπει να αλλάξει το νομοθετικό Πλαίσιο. Με αυτό που υπάρχει δεν μπορείς να μαντρώσεις τα σκυλιά σε ένα χώρο , ως εκ τούτου το μόνο που μπορεί να κάνει ο δήμος είναι να τα συλλάβει να τα στείρωση και να τα αφήσει εκεί που τα βρήκε. Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας

    • Μόνο η Αθήνα δεν έχει πια κανένα σκυλί αλλά μόνο γάτες και όλοι γνωρίζουν γιατί.Τα μόνα σκυλιά που βλέπεις εκεί είναι των ιδιοκτητών.

  • Καλά δεν βλέπει κανένας ότι θα μας φάνε τα παιδιά σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα; Δεν ιδρώνει κανένας το αυτί επιτέλους; Εμείς σαν πολίτες δεν πρέπει να διεκδικήσουμε την ασφάλεια μας; Βλέπω ανθρώπους που βγαίνουν να φωνάξουν για την πετσέτα στην παραλία και καλά κάνουν, εμείς τι κάνουμε;

  • Κανονικά πρέπει να απολογηθούν οι σκυλόφιλοι με αυτά που προκαλούν στην Ελληνική κοινωνία.
    Με την θεοποίηση των σκύλων φτάνουμε σε αυτά τα αποτελέσματα.

  • Ποια είναι η είδηση? Αυτό το φαινόμενο είναι εδώ και χρόνια καθημερινότητα, άρα παύει να αποτελεί είδηση!!!
    Στην Ελλάδα πρώτα πεθαίνει κάποιος και μετά (ίσως) παίρνονται μέτρα!!!

  • ολα θελουν ψυχραιμια,εγω θα αντιστρεψω το ερωτημα και θα πω το κοριτσακι δεν εφταιγε σε κατι,αλλα και το σκυλι που ειναι στο δρομο καποιος αλλος ασυνειδητος το αφησε και προειδοποιω και εγω απο εδω καποιους που εχουν περισσια κακιας στην ψηχη τους μην τολμησουν και αρχισουν να δειχνουν την κακια τους απεναντι σε ανυπερασπιστα ζωα γιατι τοτε θα συρθουν και αυτοι στην δικαιοσυνη

    • Μαζί με τις προειδοποιήσεις πάρε και τα αδέσποτα σπίτι σου. Άντε γιατί μας κουρασατε. Βάζετε τα σκυλιά πάνω από τον άνθρωπο.

    • Σε κανένα ευρωπαϊκό κράτος και όχι μόνο δεν βλέπεις όχι σκύλο αλλά ούτε γάτα αδέσποτη.Ειναι ζώα που μπορούν να σε σκοτώσουν και γι’αυτό δεν πρέπει να κυκλοφορούν ανάμεσα μας.ας τα πάνε στο φυσικό τους περιβάλλον (στα βουνά) η σε κλειστούς χώρους.
      Όσο για το αν συρθούν στην δικαιοσύνη,δηλαδή αν χτυπήσεις καταλάθος με το αυτοκίνητο σκυλί γιατί ξέρεις πως πετάγονται στα αυτοκίνητα,θα σε βάλουν μέσα?όχι,θα θεωρηθεί ατύχημα.

        • ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ; ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ-ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ!

    • Δεν νομίζω πως όλοι αυτοί που διαμαρτύρονται είναι άνθρωποι κακοί που δεν αγαπούν τα ζώα απλώς λένε τα αυτονόητα να υπάρχει ασφάλεια για τα παιδιά και για τα ζώα. Κι εγώ τα αγαπώ και τα ταίζω αλλά κάποια τα φοβάμαι γιατί είναι πράγματι επικίνδυνα.

  • Για την ίδια περιοχή υπάρχει ήδη μήνυση
    καθώς σκυλί επιτέθηκε στην κόρη μου πέρυσι, το σκυλί το μάζεψαν αλλά το άφησαν ελεύθερο μετά από μερικούς μήνες. Η συμπεριφορά του εξακολουθεί να είναι επιθετική (βέβαια δεν ξέρω αν είναι το ίδιο σκυλί), έχω κάνει καταγγελία αλλά χωρίς ανταπόκριση

  • Δημοτική αρχή η καλύτερη στην χώρα
    Ο εντεταλμένος σύμβουλος άραγε τι κάνει
    Εκλογές μπροστά στην κάλπη χωρίς ενημέρωση για την οικονομική κατάσταση του Δήμου των επιχειρήσεων ΔΕΤΗΠ ΔΕΥΑΕ αλλά και με σοβαρή ευθύνη της Αντιπολίτευσης η οποία θέλει να γίνει και επίσημα συμπολίτευση όσο για τα χωριά σιγά μην ξυπνήσουμε την Δημοτική αρχή Τερζοπούλου Καραβασίλης αλλά και οι σύμβουλοι τους πρέπει να πάνε σπιτάκι τους

  • Αφου θα βγαλετε τον πλακεντα απο το σαββατο τι τον κραζετε; Μου θυμιζετε αυτους που εβριζαν τον κουλη και πηγαν με τα δυο να τον ψηφισουν

  • 6 ΣΚΥΛΙΑ ΑΡΑΧΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ,ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΑΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΠΕΤΥΧΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ “ΣΤΟΛΙΣΩ” ,ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!!!!!

  • Έχω πάει σε πολλά κράτη, σαν την Πτολεμαΐδα δεν υπάρχει. Απλά σε πολλά θεματα είμαστε πολύ πίσω. Για την κατάσταση φταίει ότι στην Ελλάδα πάντα ευθύνεται ο διπλανός και ο παραδιπλανος και όχι πότε εμείς. Εμείς φταίμε σαν κράτος για όλα, εμείς φταίμε που ψηφίζουμε ανάξιους πολιτικούς. Ο καθένας μάς πρέπει να βάλει ένα λιθαράκι σε αυτήν την χώρα για να πάει μπροστά.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.