kozan.gr: Xύτρα ειδήσεων: Οι εκλογές στο Δήμο Κοζάνης & στην Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας αναμένεται να είναι από τις πιο “τοξικές” όλων των εποχών

14 Αυγούστου 2023
07:47

Aν κρίνει κανείς από τα σχόλια στο kozan.gr αλλά και τις παρασκηνιακές συζητήσεις στην πολιτική πιάτσα συνειδητοποιεί πως αυτές οι εκλογές, κυρίως, στο Δήμο Κοζάνης & στην Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας θα είναι  από τις πιο “τοξικές” όλων των εποχών. Μόνο με τον όρο “τοξικές” θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κάποιος τα κτυπήματα κάτω από τη μέση σε συνδυασμό με τις μομφές και τα υπονοούμενα που ακόμη δεν  είδαμε στο δημόσιο λόγο αλλά ενδεχομένως να τα ακούσουμε λίαν προσεχώς. Οι αλλαγές συμπεριφορών, οι κυβιστήσεις (κωλοτούμπες) διαφόρων προσώπων και σε επίπεδο επικεφαλής, που προκειμένου να βρουν υποψηφίους τους αναζητούν εκεί που μέχρι χθες δεν κοιτούσαν ούτε ξώφαλτσα, είναι κάποια ακόμη χαρακτηριστικά που ενισχύουν την εκτίμηση αυτή. Ό,τι κι αν πει κάποιος, όσο κι αν πιστεύει ότι δύσκολα ή εύκολα θα νικήσει,  το βέβαιο είναι πως – και στις δύο περιπτώσεις – υπάρχει μια πληθώρα παραγόντων που μπορεί να αλλάξουν τις ισορροπίες και να φέρουν ανατροπές.

Η Χύτρα

71 σχόλια

  • Θα πρέπει τα παπαγαλάκια που διαδίδουν ανυπόστατες φήμες παντού να σταματήσουν. Καμιά φορά και η επερχόμενη ήττα θέλει πολιτική ανδρεία. Αν θέλουν να κρατήσουν το πολιτικό τους κεφάλαιο ακέραιο.

    • Ο συνδυασμός αλλάζουμε πορεία του κασαπιδη έγινε ανεργία -μεταναστευση -μηδεν ανάπτυξη!
      Ένας πολιτικά ανίκανος και άφιλος.
      ΥΓ: μηδένα προ του τέλους μακάριζε!!!

      • Με τους υποψήφιους τους τωρινούς του Αμανατιδη…
        Άλλαξε Γιώργο ψηφοδέλτιο…

        Νέος κόσμος και όχι οι ίδιοι και οι ίδιοι…..
        Τόσα χρόνια στη πολιτική σκηνή τι κάνανε…
        Μόνο ο Γιώργος φταίει???
        Δε νομίζω…..

      • Για να λέμε αλήθεια η ΜΕΤΑΒΑΣΗ είναι η κυβέρνηση αν έγιναν αυτά που γράφεις ευθύνεται ο κ. Αμανατίδης και οι ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, Παπαδόπουλος, Βρυζίδου και Παπαθανάσης.

  • Επειδή λόγω της δουλειάς μου περπατάω όλη την περιφέρεια.
    Έχετε δίκιο πρώτα από όλα στην Περιφέρεια όπου ο Αμανατίδης έχει σαφές προβάδισμα έναντι του Κασαπιδη που παλεύει για τη 2η θέση με το εταίρο κομματικό ψηφοδέλτιο.
    Στην Κοζάνη επίσης όπου ο Μαλουτας απειλείται από τον Κουζιακης. Ο κοκκαλιαρης εξασθένησε ενώ ο Τοπαλίδης θεωρείται σαν τον Κατανα λαγός του Κασαπιδη.
    Στην Καστοριά και στους δύο δήμους δυνατές υποψηφιότητες. Με αποτέλεσμα να υπάρχει συσσώρευση υποψηφίων χωρίς σαφές προβάδισμα όπως στην περιφέρεια.

    • Πρώτα να κανει ψηφοδέλτιο ο κουζιακης και βλέπουμε τι θα κανει. Χωρίς δεξιούς δεν κερδίζεις το Λαζο. Και ο Κουζιακης δυστυχώς δεν έχει..

      • Θα έρθει ο Μητσοτάκης στην Κοζάνη να δείτε κυρώσεις που θα γίνουν στον Αμανατίδη
        Ο Μητσοτάκης στηρίξουν τον κασαπιδη για περιφερειάρχη
        Όπως όλοι Δυτική Μακεδονία ο Αμανατίδης κάνει τον αγώνα του μέχρι την ήττα…

      • Ενώ θα έπρεπε ως δημότες αυτής της προβληματικής περιοχής να μας ενδιαφέρει μόνο ποιος είναι πιο ικανός και διεκδικητικος, ασχολούμαστε με ποιον θα πάνε οι ορφανοί δεξιοί και αριστεροί. Στις δημοτικές εκλογές άλλα πρέπει να είναι τα κριτήρια.

    • Μάλλον δεν περπατάς στην Περιφέρεια αλλά σε κομματικά γραφεία. Η Ζεμπιλιάδου ενώνει δυνάμεις και έχει προβάδισμα. Οι τρεις δεξιοί υποψήφιοι δίχασαν το χωρο τους και μαχαιρώνουν ο ένας τον άλλο. Ο κόσμος τους σιχάθηκε ειδικά τον Αμανατίδη που τον θεωρούν ότι υποκινείται από άλλους κύκλους. Βλέπουν με συμπάθεια τον κασαπίδη. Ο Κάτανας έχει σχεδόν εξαφανιστεί. Μάλλον κυνηγάει δεξιά αντιπεριφέρεια αλλά όπου πάει θα πάει μόνο τον εαυτό του.

    • Ο Κατανας είναι ο μόνο καθαρός….
      Ο Αμανατιδης αλλά έλεγε τον Φεβρουάριο 23 αλλά τον Ιουν του 23 και αλλά τον Ιουλ 23

      Πόσο σταθερός στις απόψεις του….

      Η θεσούλα είναι γλυκιά

      Αφού είπε ο κόσμος 3ος τι θέλει τώρα….

      Α ναι τη θεσούλα

    • Ε όχι και λαγός ο Τοπαλίδης…. Έλεος ποια.. προσπαθεί να κάνει ψηφοδέλτιο. Λαγοί του Μαλούτα είναι ο Γκανατσιος και Κοεμτζόπουλος, με μηδέν υποψήφιους και δημόσιες συναντήσεις με το Μαλούτα. Που είναι οι 140; 40; 128; 100 υποψήφιοι του Γκανάτσιου; Μηδέν εις «πηλίκιο» που έλεγαν πσλιά..

  • Θα ψηφίσουμε όσους δεν παρακαλούν τα κόμματα να τους κάνουν ψηφοδέλτιο. Βαρεθηκαμε πια. Δεν έχουμε εθνικές εκλογές αλλά εκλογές για τους καλύτερους.

  • Πριν μερικές ημέρες δέχθηκα ένα τηλέφωνο για να είμαι υποψήφιος για την Περιφέρεια. Όταν σήκωσα το τηλέφωνο με έκπληξη διαπίστωσα να χαρακτηρίζεται άλλος υποψήφιος ως αχάριστος, ότι κάποιες δυνάμεις τον κυνηγούν και λοιπά σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Όταν ρώτησα για τα δικά του λάθη άρχισε να απαντά για τον…κωρονοιο!
    Ότι το κόμμα θα με στηρίξει, οτιθελω αρκεί να βαλω και άλλα τέτοια. Πήρα την απόφαση μου ότι μόνο αυτόν δεν έπρεπε να ψηφίσω. Του απάντησα ευγενικά όχι.

  • Ο πολιτικός κωλοτούμπας πρώτα απ όλα αγαπητή χύτρα είναι ο Αμανατίδης που κατεβαίνει για περιφερειάρχης μόνο και μόνο επειδή δεν βγήκε βουλευτής και δεν πήρε θέση από το κόμμα προδίδοντας τον αρχηγό του. Όλα τα αλλά είναι ελάχιστα μπροστά στην πολιτική του απαράδεκτη συμπεριφορά και αναξιοπιστία. Το παρεάκι που τον προέτρεψε επίσης πήγε μαζί του γιατί ο περιφερειάρχης τους άλλαξε από τη θέση τους. Αλήθεια εάν δεν τους άλλαζε σήμερα που θα ήταν ; Ασφαλώς δίπλα στον Κασαπίδη. Η τοξικότητα λοιπόν ξεκίνησε από από τον Αμανατίδη και μέρος του συνδιασμου του. Να λέγονται όλες οι αλήθειες λοιπόν αμερόληπτα χωρίς φόβο και πάθος.

    • Πως φαινεται οτι εχεις ζορι. Η πολιτικη επιλογη να συμμετεχει καποιος στις εκλογές δεν ειναι θεση. δηλαδη αν δεχτουμε αυτο που λες εσυ ειναι σα να λες οτι ο αμανατιδης εχει καβαντζωμενη την θεση. σε εκλογές βαζει στην κριση του λαου θετει τον εαυτο του και παιρνει το ρισκο. αν ηταν λοιπον καρεκλοκενταυρος οπως λες θα περιμενε καπου εστω και μετα απο 2 χρονια να τον βολεψει το κομμα. στις εκλογες δεν σου χαριζεται κατι πρεπει να εκλεγεις και ο αμανατιδης πηρε το ρισκο. αν φταει καποιος για αυτη την κατασταση για να τα λεμε οπως λες τα πραγματα ειναι ο ααρχηγος σου ο οποιος νομιζε οτι ειναι ο απολυτος αρχοντας και οτι θα επαιζε μονος του και τωρα εχει χασει την γη κατω απο τα ποδια του. ασε λοιπον τα παραμυθια για τα παρεακια και τα λοιπα. εκλγες ειναι και διεκδικουν ολοι οπως και ο δικος σου την ψηφο των πολιτων δεν τους χαριστηκε κατι. απλα σας ποναει γιατι κινδυνευεται με ηττα. περαστικα ας προσεχε

      • Ο Αμανατιδης δήλωνε οτι δεν τον ενδιαφέρει η τοπική αυτοδιοίκηση και οτι ο περιφερειαρχης ειναι καλοσ δυο μηνες πριν. Τωρα τι άλλαξε ; Εξήγησε το σε παρακαλώ να καταλάβουμε και εμείς γιατί δεν μπορουμε να καταλάβουμε το κίνητρο του Αμανατίδη και των άλλων που τον ξεσήκωσαν

      • Τα λες μάλλον όπως σε συμφέρει .. προφανώς αν ήταν αντιπεριφερειάρχες θα ήταν με τον Κασαπίδη … αλήθεια πότε ψέλλισαν κάτι διαφορετικό ; Σχετικά με θέσεις .. η ΝΔ έχει ξεκαθαρίσει νομίζω πως δεν θα αξιοποιήσει αποτυχόντες βουλευτές σε θέσεις προέδρων οργανισμών, γενικών γραμματέων κλπ … άρα θέση ανοιχτή γιόκ … και τότε φυσικά .. απαρνηθήκαμε τη ΝΔ που τόσο πρώιμα αγαπήσαμε και κάναμε αντάρτικο . Με στελέχη από τον συνδυασμό Κασαπίδη (ψηφίστηκαν επειδή ήταν με αυτόν … πέραν των προσωπικών ψήφων) και κάποιους προθυμους από το ΠΑΣΟΚ με το οποίο τόσα χρόνια υπήρχε αγαστή συνεργασία ..Για τους προέδρους κομματικών οργανώσεων της ΝΔ τι να πει κανείς … κατάντια.. αλλά ούτε και στις προηγούμενες περιφερειακές εκλέχθηκαν ..

      • Τόσα χρόνια στην ΑΝΚΟ τι έκανε ο Αμανατιδης????
        4 Χρόνια βολευτης????
        Αι σα περα ρε με τους Πασοκους
        …..
        Μόνο τη θεσούλα κοιτάει…..

        • Τα τρολλ του γραφειου σας κε κασαπιδη θα πρεπει να ξερουν οτι τον αμανατιδη ολοι οι πρωην περιφερειαρχες με πολλες πολιτικες αλλαγές και πολλα κομματα που περασαν δεν τον αλλαξαν απο γενικο διευθυντη της ανκο γιατι ηταν γνωστης καο ηξερε την δουλεια του οσο κανεις αλλος

          • Η ΑΝκο δεν ήταν μόνο ο Αμανατίδης! Έχει κοσμο με γνώσεις που δουλεύει και στηρίζει τον διευθυντή τους γιατί κι αυτός δούλευε πολύ!

        • Επισης ο αμανατιδης εκανε πραγματα 4 χρονια οσα δεν εκανε βουλευτης αλλος ψαξε πριν γραψεις κατι που δεν ξερεις

    • Θες αλήθειες για την την τοξικότητα;Σε λίγες μέρες αναμένεται η ανακοίνωση του Κατανα από τον Κασαπιδη.Πως ένας άνθρωπος (γιατί τα περισσοτερα στελέχη του είναι ήδη στον Αμανατιδη μετά την πρόθεση του να γίνει λαγος) που θεωρούσε τον νυν Περιφερειάρχη αποτυχημένο και υπεύθυνο για την κατάντια της Περιφέρειας συντάσσεται μαζί του;Αγαπητό Kozan θα δούμε και άλλες κωλοτούμπες και από αλλά πρόσωπα που εκλιπαρούν για μια θεσούλα ….Εν αναμονή λοιπόν….

      • Ποια άτομα????μήπως του Μιχάλη???
        Ότι θα κάνει ο συνδυασμός του Κατανα πιστεύω θα το κάνουν συλογγικα όλοι μαζί….
        Άλλοι παρακαλανε για να συμπληρώσουν ψηφοδέλτιο….

        Μόνο η θεσούλα…Πασοκοι

        • Για να δουμε τι θα κανετε του Κατανα τα γραπτα και οι δηλωσεις του επικεφαλη σας ειναι εδω. ολοι θυμομαστε τι ελεγε για να δουμε τι θα κανει. θα γελασουμε τρελα

          • Το ότι λέει ο Χάρης την αλήθεια σε πονάει αλλά δεν θα χαρίσει την Περιφέρεια στους Πασοκους….
            Ο Γιώργος πρέπει να αλλάξει συνεργάτες γιατί τον χαντακωσαν…σε πειράζει που διορθώνεται???? Πάμε για μια δυνατή ΝΔ στη Δυτική Μακεδονία….Τα λαμογια οι Πασοκοι έξω από τη ΝΔ..
            Αντε γειά….

        • Όταν όλη η ΝΔ είναι δίπλα στον Αμανατίδη δεν θεωρείς ότι το Πασοκοι πρέπει να το απευθύνεις κάπου άλλου;Αν έτσι θέλετε να πορευθείτε στις εκλογές θα χάσετε με πολύ μεγαλύτερη διαφορά κι από ότι περιμένετε.Κωλοτούμπες ε κωλοτούμπες….Επαναστάτες τον Οκτώβριο,Γλύφτες τον Αύγουστο…Άι σα πέρα που λέει κι ένας δικός σας.Κατανα υπέγραψες την πολιτική σου εξαφάνιση.Όχι ότι υπήρχες και πουθενά τόσα χρόνια.Τι είχαμε τι χάσαμε….

  • Εμείς οι πολίτες το ζητήσαμε γλυκούλη, σε πονάει πολύ να χάσετε την καρέκλα. Και μάλιστα ήταν μια παραπολυ δύσκολη απόφαση για τον ίδιο. Και δεν είσαι εσύ και κάθε εσύ που θα του απαγορεύσει το τι θα κάνει

  • Μην ασχολείστε με τον Κασαπιδη. Αυτός είναι παρελθόν. Αφήστε τους να γράφουν. Τόσοι κακοπληρωμένοι θα χάσουν τη θέση τους και αρκετοί θα πρέπει να δικαιολογηθούν για τη λανθασμένη εικόνα που έδιναν στα αφεντικά τους.
    Ο Αμανατιδης είναι το μέλλον. Η Ζεμπιλιάδου θα πρέπει να αξιοποιηθεί από τον Αμανατίδη είτε βγει 2η είτε 3η. Μακάρι να βγει 2η να γλυτώσουμε τις τοξίνες του Κασαπιδη.

  • Αγαπητοί βουλευτές και αγαπητοί βολεμενοι του συστήματος.
    Θερμή παράκληση οι πρώτοι να ασχοληθειτε με το έργο σας και να μην μας πιέζετε. Να κάνετε ότι έκανε ο Κασαπιδη διαχρονικά δηλαδή ΤΙΠΟΤΑ.
    Οι δεύτεροι να κοιτάξετε να βρείτε καμία δουλειά κανονική και όχι να παρακαλάτε τον καθένα να σας βολεύει.
    Αγαπητέ βουλευτή Κουκουλοπουλε. Σταματά να παίρνεις τηλέφωνα για τη Ζεμπιλιαδου και να στέλνεις υποψήφιους με το ζόρι.
    Αγαπητη βουλευτή Βεττα το ίδιο.
    ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΒΓΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΗΒΛ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΠΙΈΣΤΕ. ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ!!!

  • Αυτο που γίνεται στην περιφέρεια με τον πολιτικό «πολιτισμό» Αμανατίδη και των συν αυτω , δεν εχει προηγούμενο. Επειδή δεν βγήκε βουλευτής και δεν πήρε θέση στον κρατικό μηχανισμό πχ γενικός γραμματέας στο ανάπτυξης (τυχαία το λέω προς θεού ….) ειπε να διοχετεύσει την οργή του θέλετε ; Καποιο μένος ίσως ; Καποια ματαιοδοξία ; Κανεις δεν ξέρει ακριβώς. Βέβαια τον πίεσαν οι «κινηματίες» παραπονιαρηδες και δεν μπορούσε να να πει όχι σε αυτούς (το γιατί το ξέρει ο ίδιος και μόνο) .

    Καληνύχτα δυτική Μακεδονία που προβάλλουν πάνω σου τα προσωπικά τους όσοι δεν πιάσανε έδρανο στην Βουλή και στασίδι στις αντιπεριφερειες.

    Προσωπικά δεν θα κανω τον κόπο να πάω να ψηφίσω μονο και μονο για αυτά τα αίσχη που βλεπω.

    Απο τον κύριο Αμανατίδη δε, περίμενα μια αλλη συμπεριφορά, έπεσα απο τα σύννεφα με αυτο που έκανε.

    Ψήφισα Αμανατίδη και Παπαδόπουλο στις βουλευτικές αλλα το μετάνιωσα ήδη.

    • Ωραία τα επικοινωνιακά παιχνίδια.Ποσο είπαμε κόστισαν;30000 ευρώ με απευθείας αναθέσεις.Πάρτε
      τον στην Αρτα και στην Αθήνα το μπουμπούκι σας.

      • Δεν σου αρεσει η αλήθεια ; Αν δε σου αρεσει λοιπόν απλά καλησπέρα σου και καλή χώνεψη της πραγματικότητας

    • Χάρη πάλι εσυ γράφεις;Έλεος….Άλλαξε στυλ…Προδίδεσαι….Ωραία η έκθεση ιδεών ως συνήθως….Ουσία μηδέν….Τι έγινε με την επανάσταση που πανηγυρικά βιαστηκες να ανακοινώσεις τον Οκτώβριο;Τι έγινε Χάρη;Τα ξέχασες;Εδώ είμαστε να στα θυμίσουμε…Αξιοποστια και συνέπεια στη ….θεσούλα….για τον εαυτό σου.Κρίμα σε όποιον σε ακολουθήσει στο γκρεμό.Τι έχουν να πουν οι υπόλοιποι του συνδυασμού που ξεκίνησαν απέναντι στον Κασαπιδη με ιαχες και τώρα καλούνται να τον στηρίξουν;Τι έγινε λεβέντες;

  • Είναι θλιβερό να μην μπορεί κάποιος να έχει αυτογνωσία ή να μην μπορεί να δει τα λάθη του! Βέβαια υπάρχει και το κοντινό περιβάλλον ( γραμματείς και Φαρισαίοι)που εκθειάζουν πρόσωπα και καταστάσεις με ίδιον συμφέρον και επηρεάζουν τον επικεφαλή.( και τον χλευάζουν πίσω από την πλάτη του).Ο ίδιος τους εμπιστεύεται απόλυτα και δυστυχώς βρίσκεται εκτός πραγματικότητας.
    Όταν αυτά τα βλέπουν σοβαροι άνθρωποι δεν μπορούν να συνεχίσουν να παίζουν σε κωμωδια.Γι αυτό και αποστάτησαν.Αγανακτησαν!

  • Όσο και να προσπαθείς να προμοτάρεις τον Κασαπίδη με όποιες περίτεχνες αναφορές
    αποφεύγοντας τεχνιέντως τις αναφορές για τα έργα και τις ημέρες του σημερινού
    δεν μπορείς να ανατρέψεις το κλίμα εναντίον του!
    Σου θυμίζω την ρήση του Αβέρωφ: Οποιος φεύγει από το μαντρί τον τρώει ο λύκος
    Αλλά εγώ λέω όποιος μένει στο μαντρί τον τρώει ο τσοπάνης!
    Ο Αμανατίδης διάλεξε να παλέψει με τον ‘’Λύκκο’’ γιατί του το ζητούσαν επιτακτικά
    Οι κάτοικοι αυτής της Περιφέρειας προφανώς για να σώσει μια περιφέρεια για τις περίεργες καταστάσεις που επικράτησαν και επικρατούν ίσα με σήμερα .
    Πάντως ο αγώνας εκτός ΄΄μαντριού’’ θα έχει πολύ ενδιαφέρον για το αποτέλεσμα
    γιατί η υπέρβαση την οποία επιχειρεί ο κ.Αμανατίδης και όσοι τον ακολουθούν είναι
    αυθεντική, δημοκρατική και πολύ χρήσιμη για την Περιφέρεια γιατί εκφράζει ένα
    παλλαϊκό αίτημα των κατοίκων της.
    Και πάνω απ όλα θέλει… καρύδια για να πάρεις μια τέτοια απόφαση και όχι… δεκανίκια

    • Πανπαπαδοπουλικο το αίτημα θες να πεις αλλά και πάλι μόνο εσείς δημιουργείται τοξικό κλίμα για να δημιουργήσετε κλίμα αλλά όλοι έξω λένε ποιος είναι τελικά ο Αμανατιδης και πως πρόδωσε τα πάντα για να μην σταματήσει να έχει εισόδημα από τον κρατικό μηχανισμό.Μια δεν έχει βαρέσει τόσα χρόνια και κατάντησε την περιφέρεια την πιο φτωχή σε όλη την Ευρώπη.Αυτο είναι το μοναδικό του επιτευγμα

    • Κολακεία σε σημείο να γλυστρας απο τα σάλια.
      Δεν ειναι ο παλαιών Πατρών Γερμανός ειναι ο Αμανατιδης που επειδή δεν εξελέγη παει για ρεβάνς υποστηριζόμενος απο αυτούς που βλέπεις και απο κάποιον που δε βλέπεις αλλα τον βλέπεις μεσα απο τα στελέχη του. Τοσο απλό ειναι

  • Χμμμμμ… Κάτι ξέρει η χύτρα, αλλά κρατάει ακόμη το καπάκι της κλειστό… Λίγο λίγο αφήνει τον ατμό να βγει από τη βαλβίδα, για να μη σκάσει.

  • Καμία τοξικότητα. Οι πολίτες της δυτικής Μακεδονίας έχουν το προνόμιο να επιλέξουν για νέο περιφερειάρχη ανάμεσα σε δύο πολιτικούς που είχαν θέσεις εξουσίας τα προηγούμενα 4χρόνια. Το έργο που διατέλεσε ο καθένας θα κρίνουν και πιστεύω βάσει αυτού θα επιλέξουν. Γι’αυτό το λόγο,τα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας θα πρέπει να αφήσουν τους ψηφοφόρους τους να επιλέξουν κατά συνείδηση και όχι με κομματική πειθαρχία.

  • Τι ξεφτίλα είναι αυτήν από όλους υποψήφιους και μή!!!!!! Καλά να πάθετε, άξιοι της μοίρα σας είστε όλοι σας!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.