kozan.gr: Τι είχε πει ο Γ. Κασαπίδης για τον Χ. Κάτανα όταν είχε ερωτηθεί για την υποψηφιότητά του : “O κ. Κάτανας κάποια στιγμή ήταν και με τον κ. Καμμένο και κυριολεκτικά καήκαμε από αυτή τη συγκυρία στην χώρα, το έζησα κι ως βουλευτής” (Βίντεο)

14 Αυγούστου 2023
15:44

 

Τι είχε πει ο Γ. Κασαπίδης για τον Χ. Κάτανα όταν είχε ερωτηθεί για την υποψηφιότητά του : “O κ. Κάτανας κάποια στιγμή ήταν και με τον κ. Καμμένο και κυριολεκτικά καήκαμε από αυτή τη συγκυρία στην χώρα, το έζησα κι ως βουλευτής”.

48 σχόλια

  • Αμ τώρα να δεις κάψιμο που έχετε να φάτε και οι δύο σας στην κάλπη… Μας έχετε για χαζούς, αλλά κάπου ώπα… Είπαμε…

  • Ναι ενω με σενα δροσιστηκαμε ανυπαρκτε Κασαπιδακο
    που παρελαβες απο τον Καρυπιδη μια περιφερεια καλη και την καταντησες επι των ημερων σου κρανιου τοπο , και να μιλας για λεβαντες κοτες και κηπους ταζωντας διαρκως για ασπρους δρακους και πιαστο αυγο και κουρεψτο. Αει σαπερα!

  • Βρε Κασαπιδη μας έκανες ρεζίλι. Μας έλεγες να λέμε τον Αμανατίδη αχάριστο και άλλα. Τελικά άλλος φορά πολιτικά παντελόνια.
    Λυπάμαι αλλά θα ψηφίσω ως ΝΔ με αρχές τον Αμανατίδη.

      • πες τον όπως θες τίμησε τη ΝΔ όσο κανένας παραδοσιακός ΝΔ. Άλλοι ήταν αυτοί που έβριζαν μέσα στη βουλή τη ΝΔ και τους βουλευτές της. Ποιος; γιαυτό μόνο τώρα και θα δεις τι υποστηρίζει η ΝΔ στη δυτική Μακεδονία. Λίγη υπομονή, μόνο να έχεις το θάρρος να βγεις την επομένη και να ζητήσεις συγνώμη από τη ΝΔ.

      • Ζήτω το έθνος….Νεοδημοκράτη του γλυκού νερού…..Όπως στρώσατε θα κοιμηθείτε.Ο τόπος δεν έχει περιθώριο για αλλά χαμένα χρόνια.Συμφωνείς Κατανα;Αυτά δεν έλεγες;

  • Ο πολιτικοσ αρχικολωτουμπας της υπόθεσης είναι μόνο ο Αμανατίδη που τα κατεβαίνει γιατί δεν βγήκε βουλευτής και δεν του έδωσε ο πρωθυπουργός καρέκλα . Το βίντεο τα λέει όλα . Οποίος αντέχει ας το δει για να καταλάβουμε το εστι τούμπα πολιτική https://youtu.be/v9iYDWDLN74

    Όποτε ο Κασαπίδης και ο κατανας μια χαρά κάνουν και βάζουν πλάτη διαβλέποντας τον κίνδυνο για τον τόπο μέσα από ένα άκρως ιδιοτελή που δεν εκλέχτηκε βουλευτής .

    • Ο Αμανατίδης στηριζε απλα τιποτα περισσοτερο γιατι αν πήγαινε καλα η περιφερεια θα κερδιζε και ο νομος. Αποδειχτηκε οτι δεν πηγε καλα η περιφερεια ελεω κασαπιδη. Κοτουλες και κηπακια…

    • Κρίμα σε αυτούς που εκτέθηκαν για εσάς. Κουράγιο όσοι κλείσατε. Απλά το στίγμα της ντροπής θα σέρνεται και για τους υποψηφίους του κοινού συνδυασμου

  • Τόν Αμανατίδη τόν ενδιαφερη μόνο ή καρέκλα τίποτε άλλο και νά διμιουργιση θέμα για τής επόμενες ημέρες.
    Όμως έχουν γνώση οι φύλακες
    Τήν απάντηση θά τήν Πάρη από τον νομό
    Όσο για τούς μερικούς υποψηφίους πού ήταν αντιπεριφερειάρχεςκαι ξαφνικά ανακάλυψαν ότι δεν μπορούν νά είναι εσαεί τήν έκαναν.ουτε τσιπα ούτε σεβασμό στις αρχές.
    Ό λαός θά τούς θηματε με όχι καλά σηνεσθηματα.

  • ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΣΑ ΚΑΝΑΝΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥς ΜΑΖΙ.. ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΕΚΑΝΕ ΕΠΙΣΗΣ , ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΡΑΨΤΕ

  • Βγήκαν οι αυλικοί του Κασαπίδη μαζί με κάποιους υποστηρικτές του Κάτανα να που για τον Αμανατίδη.
    Τόσο πολύ τους ενοχλεί η υποψηφιότητα του.
    Υπομονή λίγες μέρες, έρχονται τα καλύτερα

  • Ο όπου φυσάει καλός αέρας, Αμανατιδης,τι ελεγε;;; ας μην το ξεχνάμε και αυτό!!!! Εμείς οι γνήσιοι ΝΔ ψηφίζουμε Κασαπιδη!!!!! Ο επόμενος περιφερειαρχης!!!!

    • Με λένε Χαρη και πάω με τον Βαρδάρη….Ένας γνήσιος Νεοδημοκράτης….Μετά το 15Αυγουστο στους κινηματογράφους.Παραγωγή:Κασαπίδης production.

  • Ο ΚΑΤΑΝΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΛΕΓΕ,ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ:ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΣΕΙΣ ΓΟΝΑΤΙΣΤΕ,ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΠΥΡΡΟΣ ΔΗΜΑΣ ΘΑ ΕΠΕΦΤΕ ΞΥΛΟ.Ο ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ ΤΟΝ ΔΕΧΤΗΚΕ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ.

  • Θα ζήσεις και άλλα μόνο που δεν θα είστε ο κάτανας και εσύ σε πολιτική θέση γιατί με τις ιστορίες σας μόνο ένας τρελός θα σας εμπιστευόταν πλέον.

  • Κασαπίδη ο κάτανας σε κατηγορούσε από το πρωί ως το βράδυ ότι είσαι ανίκανος , δεν θα του κρατήσεις κακία? Δεν ντρέπεστε λέω εγώ παραμυθάδες και οι δύο . Αμανατίδη δαγκωτό!!!!!!!!

  • Δύο πρωταθλητές της κολωτούμπας πάνε για το πανελλήνιο ρεκόρ.Χαρηλάκι όλο φρου φρου και αρώματα είσαι . Πήρε στο λαιμό σου τόσους ψηφοφόρους που σε φήφισαν.

  • Δηλαδή με σένα και τον κατανα θα καεί η Δυτική Μακεδονία αυτά μας έλεγες για τον Χάρη και τώρα κάνετε και οι δύο κωλοτούμπες.

  • Υπήρχε περίπτωση ο κατανας,να κατέβαζε συνδυασμο?έλατα τώρα.ο άνθρωπος εξελέγει μια φορά βουλευτής,από σπόντα και φαντάζεται τον εαυτό του Ναπολέοντα!Ας μην μπερδεύομαι λοιπόν….το μποϊ μας με την σκιά μας….

    • Αααα ενώ ο Αματιδης που ψάχνει απεγνωσμένα για θεσούλα….
      Να ξεχάσουμε ότι κατέβηκε στο κόμμα μια μέρα μετά τις εκλογές…και αναζητούσε θέση…
      Αλλά τι???
      Μήπως έφαγε άκυρο????

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι