kozan.gr: Tι έλεγε ο Χ. Κατάνας για την Περιφερειακή Αρχή Κασαπίδη: “Δυστυχώς η σημερινή Περιφερειακή Αρχή απέτυχε! Οι μεγαλοστομίες και βεβαιώσεις του τύπου ”Το υδρογόνο είναι η λύση” την ώρα που οι πολιτικές τους παγώνουν και φτωχοποιούν τους πολίτες , έχουν ως αποτέλεσμα η κατάρρευση να επιταχύνεται” (Bίντεο)

14 Αυγούστου 2023
15:51

 

Tι έλεγε ο Χ. Κατάνας για την Περιφερειακή Αρχή Κασαπίδη: “Δυστυχώς η σημερινή Περιφερειακή Αρχή απέτυχε! Οι μεγαλοστομίες και βεβαιώσεις του τύπου ”Το υδρογόνο είναι η λύση” την ώρα που οι πολιτικές τους παγώνουν και φτωχοποιούν τους πολίτες , έχουν ως αποτέλεσμα η κατάρρευση να επιταχύνεται”

115 σχόλια

  • Το να κρίνεις ένα πολιτικό από τις πράξεις του είναι θεμιτό…
    Το να σώζουν τη Δυτική Μακεδονία Από τον Πασοκο ακόμη πιο πολύ….
    Ενωμένοι δυνατοί από τη πρώτη Κυριακή

    • Το τραγικό πολιτικό λάθος που έκαναν οι Κασαπιδης Κατανας είναι απίστευτο δώρο στους Αμανατίδη και Ζεμπιλιαδου. Ο Αμανατίδης αν δεν βγει από την 1 Κυριακή θα έχει στο 2ο γύρο τη Ζεμπιλιαδου.

      • Ε όχι και απο την πρώτη Κυριακή ο Αμανατίδης. Ένα 38% θα μοιραστούν! Ζεμπιλιάδου βλέπω 2η Κυριακή και Περιφερειάρχη…

    • ΕΙΜΑΙ ΑΡΑΧΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΗΝ ΞΑΠΛΑ, ΜΠΗΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ, ΣΕ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΕΙ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ. ΠΟΙΟΣ ΝΟΗΜΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΣΙΣΤΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ;

      • Για τον Αμανατιδη και τον Μιχαηλιδη γραφεις η για τον Μεταξα και τον Παπανικο και στις δυο περιπτψσεις σου ερχονται δακρυα στα ματια απο τα γελια χαχαχαχαχαχ

          • Έτσι είναι Ι.Π.
            Πάνε στον Πασοκο σου εσύ που σου έδωσε το κόμμα…
            Πόσα σαρανταρια….

          • Βγάλε τις κομματικές παρωπίδες και σταμάτα να μετράς τους ανθρώπους με βάση τα κομματικά μαντριά. Ο τόπος θέλει ικανούς εκπροσώπους, όχι άχρηστους καρεκλοκένταυρους YESMEN.

  • Βάλτε στο google Κατανας Κασαπιδης και θα γελάσετε μέχρι δακρύων για το τι έλεγε ο ένας για τον άλλον.
    Τελικά πολύτιμη η συμβολή των ΜΜΕ στο να μην ξεχνάμε.
    Κασαπιδη θα σε ψήφιζα αλλά πια σαν γνήσιος ΝΔ θα ψηφίσω Αμανατίδη και αν στραβωσει Ζεμπιλιαδου. Τόσο απλά.

    • Ο Αμανατίδης δηλαδή τίμησε το λόγο του? Αυτός δεν υποστήριζε τον Κασαπίδη και έλεγε πως δεν τον ενδιαφέρει η Περιφέρεια?

      • Χάρη δεν είναι ο Αμανατίδης το θέμα εσύ είσαι. Εσύ μας έλεγες ανίκανο τον Κασαπιδη. Εσύ βοήθησες αυτό το ποτάμι νίκης υπέρ του Αμανατίδη ουσιαστικά. Όχι απλά δεν θα σε ψηφίσω αλλά θα ψηφίσω Αμανατίδη. Και να ξέρεις αρκετοί υποστηρικτές σου ψηφίζουμε πια Αμανατίδη ή Ζεμπιλιαδου

          • Ο Τσιπρας παραιτήθηκε,ο
            Κουλης σου που
            Δεν παραιτήθηκε ακόμα,που βρισκετε;
            Διακοπές στα χανιά,απολαμβάνει τις τραγωδίες,για τις οποίες φταιει η κλιματική αλλαγη,
            Αλλά στο Ματι;
            Έφταιγε ο Τσιπρας.
            Πρόβατο εεεε προβατο απ το 41%

      • Το θράσος του Χαρη Κασαπιδη θες να πεις προκαλεί το κοινό αίσθημα.Αμανατιδης από την πρώτη Κυριακή τρολακι….Χώνεψε το λεμεεεεεεεεε…….

  • Κατάντια… Χάρη!!
    Τόσος κόπος για να γίνεις “Περιφερειάρχης” και τώρα νεροκουβαλητής του “παραγωγού μελισσοκόμου, αρωματοπώλη.. κλπ.
    Ο Αδωνης θα έρθει να σου δώσει τα” σιχαρίκια” ή ο Καμμένος!!!

  • Αντε να τον πάρεις στα σοβαρά τώρα τον Κατανα!πριν ένα μήνα τον κατηγορώ και τώρα συμπορευομαι!
    πολύ μεγάλο πολιτικό μυαλο πρέπει να είσαι Κατανα

      • Απλά ο Κασαπιδης επιβεβαίωσε τη δεινή θέση στην οποία ήταν. Προτίμησε την ξεφτίλα προκειμένου να πάρει κάνα 2 υποψήφιους. Μια στην Πτολεμαϊδα και ίσως έναν στο Βόιο. Αν τολμά ας κατέβει ο ίδιος. Συμμαχία ηττημένων όπως είπε και ο Μητσοτακης

  • Αδωνη βγες να τον αγκαλιάσεις.
    Αν δεν αντιδράσεις μαύρο και στο κόμμα στις επομενες εκλογές.
    Κασαπιδη αν είχες μια μικρή ελπίδα ως παραδοσιακοί ψηφοφόροι της ΝΔ να σε ψηφίσουμε, την έχασες και αυτή.

  • Γιατί βρε παιδιά, πίστευε κανείς ότι ο Κάτανας θα έκανε συνδυασμό;

    Εξυπνάδες για να το παίξει πολιτικό κεφάλαιο

      • 4 ερωτηματικά τώρα….χαχαχαχα ποσο πλάκα έχεις ρε φίλε….συνέχισε….βρήκαμε διασκέδαση στις διακοπές μας….να σαι καλά….τη σούμα να κανεις στον Κατανα.Σήμερα δούλεψες πολύ….

        • Πειράζει μερικούς που εκφραζόμαστε εδώ μέσα…
          Μάλλον ξυπνήσαμε από εσάς τους αντάρτες που τόσα χρόνια είστε στη πολιτική σκηνή και μας χαντακωσατε

  • Οσες κολοτουμπες και αν γινουν στην πολιτικη σαν αυτες του τσιπροκιου δεν υπηρξαν δεν υπαρχουν ουτε θα υπαρξουν!!! Πλακα πλακα που να βρισκεται αυτη η ψυχη!!!!

  • Αγαπητό Κοζαν απαιτούμε να βάλεις δηλώσεις Αμανατίδη όπου έλεγε οτι ο περιφερειάρχης ειναι καλός , τις δηλώσεις που δήλωνε σίγουρος βουλευτής, τις δηλώσεις για το ποσο ΝΔ ειναι κτλ και αν θες για δώρο έκπληξη βάλε και τος δηλώσεις μετανοίας στον Φουρθιωτη για να συγκρίνουμε μετα μηλα με μηλα. Παρακαλώ να περασει το σχόλιο ειναι συμμετρικής λογικής με ολα αυτά που γίνονται

  • Τώρα πλέον δεν μένει καμία αμφιβολία ότι η τρίτη θέση είναι του Κασαπίδη. Το μόνο που παίζεται είναι αν θα εκλεγεί από την πρώτη Κυριακή ο Αμανατίδης.

  • Ο Τσιπρας παραιτήθηκε,ο
    Κουλης σου που
    Δεν παραιτήθηκε ακόμα,που βρισκετε;
    Διακοπές στα χανιά,απολαμβάνει τις τραγωδίες,για τις οποίες φταιει η κλιματική αλλαγη,
    Αλλά στο Ματι;
    Έφταιγε ο Τσιπρας.
    Πρόβατο εεεε προβατο απ το 41%

    • Βλεπω το 41% τσουζει ακομη,αληθεια στις εσωκομματκες εκλογες του τσιριζα οι ψηφοφοροι ταξι θα γεμισουν? Αχαχαχαχα..χα!!!!!! Παντως ολη η ελλαδα περιμενει με τρελη αγωνια!!!!

    • εσύ στον πόνο σου…εμ 41% και 20 μοναδες διαφορα δεν είναι λίγο…
      όσο για τον τσιπρα δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς. Μην τον κάνεις και ήρωα.

    • Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ , Η ΑΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑ , Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΤΟΝ ΕΚΑΨΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.

      ΠΑΣ Ο ΥΨΩΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΑΠΕΙΝΟΘΗΣΕΤΑΙ .

      ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ .

      • Άλλαξες σε κεφαλαία Χαρουλη;Μια συμβουλή.Κόψε και τα κενά στις δημοσιεύσεις και ίσως δε σε καταλάβουμε.Στο χωριό μου λέμε όπως έστρωσες κοιμήσου.Σε sleeping bag έξω από την Περιφέρεια.Πειράζει;Δεν πειράζει.

  • Θα πέσει πολύ γέλιο με την ΄΄σύμπραξη΄΄
    Ο Κάτανας καθημερινά κατηγορούσε του Κασαπίδη, τον έλεγε αποτυχημένο και τώρα συμπράττει μαζί του.
    Από την άλλη ο Κασαπίδης τον έλεγε ότι πήγε με τον Καμμένο και είδαμε το κακό που έκαναν στην χώρα και διάφορα τέτοια.
    ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΙ αμφότεροι

  • Ο ΚΑΤΑΝΑΣ,που θα άλλαζε την περιφέρεια?Χά,χα,ΧΑ…Για το μόνο που είναι γνωστός είναι η φράση του,σε όλους τους νεοδημοκράτες:Στα τέσσερα.

  • Τι έκανες ρε φίλε Χάρη Τι κολοτουμπα ήταν αυτή; Πνιγοσουν και πιστεύεις ότι βρήκες σωσίβιοστον Κασαπίδη ; Και οι δύο θα πιάσετε πάτο
    Πρόβατα μας περνάτε ;

  • Εισαι η κακη απομιμηση του συγχρονου πολιτικου, η μεγαλυτερη κωλοτουμπα της κοζανης. πριν ενα μηνα παρακαλουσες λυσσαριδη γκατζαβελη σαββοπουλο και ολους του κασαπιδη, εκραζες ανοιχτα την περιφερεια και τωρα που δεν βρισκεις ατομα και τωρα που δεν βρισκει ο κασαπιδης ατομα πατε εναντια του αμανατιδη. σας ποναει, και σας γλενταει, καλησπερα καλημερα καληνυχτα σας

      • Ναι είχατε παρέλαση υποψηφίων.Μαθαίνουμε ότι κόβατε χαρτάκια προτεραιότητας με ποιον θα μιλήσει η Αυτού Εξοχοτης.Τρεις κι ο κούκος ήσασταν.Συγγνωμη λάθος….Τρεις κι ο λαγός ήσασταν…

  • Κατάνα από βουλευτής έπεσες σε περιφερειάρχης και από περιφερειάρχης σε δεκανικι του Κασαπιδη..Η μεγαλύτερη κωλοτουμπα που έγινε στην περιοχή μας .. Εντελώς αναξιόπιστος και καρεκλακιας…8 Οκτωβρίου είναι το τέλος σας ..Το ανακοιωνεθς και 14 Αυγούστου να περάσει ήπια στον κόσμο…

  • Εκείνος που απέτυχε χάρη είσαι εσύ . Δεν το πήρες ακόμα χαμπάρι….Πήγαινε στο μπαλκονάκι της Δυτικής Μακεδονία και φώναξε τι βλακεια έκανα….

  • Πόσο τελικά διπρόσωπος μπορεί να είναι ένας άνθρωπος προκειμένου να φτάσει στο στόχο του και να πουλήσει τους πάντες και τα πάντα. Ήθελα πραγματικά να ξέρω τι αισθάνονται όσοι τον πίστεψαν . Λυπάμαι για λογαριασμό σου Χάρη. Έτσι θα σε θυμόνται όλοι.Ε ρε τι κάνει ο πόθος για εξουσία και καρέκλα.

  • Τι να πεις κανείς έμεινα μόλις το είδα και εσύ Βρούτε . Από το πρωί ως το βράδυ τον κατηγορούσες . Ποιος θα σε ψηφίσει ? Απαράδεκτος!!

  • ΧΑΡΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΝΔ? ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕ ΜΙΑ ΣΤΟ FLASH ΜΙΑ ΣΤΟ WEST ΣΕ ΔΕΚΑ ΤΑΜΠΛΟ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕΣ , Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΑΨΗΦΊΣΕΙ. ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΗΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΣ. ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΘΟΣ .ΚΡΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΑΝ .

  • Δεν θέλουμε άλλο τέτοιους τύπους καρεκλάκιδες , θέλουμε ανθρώποπυ σοβαρούς και όχι ανθρώπους που δεν κρατάνε τον λόγο τους.Ανθρώπους που να μην σε πουλάνε για το προσωπικό τους συμφέρον . Δεν θέλουμε τον καρεκλάκια

  • ΧΑΡΗ ΤΖΑΜΠΑ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΖΕΣ , ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ . ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΣΟΚ . ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ . ΠΑΝΤΑ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΦΙΛΕ ΚΑΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ . ΚΡΙΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ . ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΕΣ. Ο ΛΟΓΟΣ ΣΟΥ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ . ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΑΠΕΤΥΧΕΣ. ΚΡΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΑΝ.

  • Πρέπει να έχεις σπάσει το Πανελλήνιο ρεκόρ του πολιτικού γυρολόγου
    Αν ανατρέξει κανείς τι άποψη είχε και τι επιθέσεις έκανε ο Κάτανας στον Κασαπίδη πριν λίγες εβδομάδες που δεν τις έκανε ο Αμανατίδης καταλαβαίνει κανείς γιατί δεν μπόρεσε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της Περιφέρειας.
    Από την άλλη μεριά ένα άλλος που έσυρε τα γνωστά στον καινούργιο εταίρο του αναγκάστικε να τα πάρει πίσω και να τον δεχτεί και ας μη κουβαλάει σοβαρό αριθμό…πελατών.
    Βλέπεται και τους δύο τους ενώνει το φάσμα της ήττας.
    Και μετά αναρωτιέται ο πολίτης γιατί οι πολιτικοί και η πολιτική έχουν απαξιωθεί από την κοινωνία.
    Δυστυχώς το πολιτικό σύστημα απαξιώνεται από τους “εθνοπατέρες”, “πολιτικούς μαϊντανούς” και τους ‘’γυρολόγους’’
    Σας θυμίζω τα λοφία του ΚΑΣΑΠΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΑ:όταν είχε ερωτηθεί για την υποψηφιότητά του : “O κ. Κάτανας κάποια στιγμή ήταν και με τον κ. Καμμένο και κυριολεκτικά καήκαμε από αυτή τη συγκυρία στην χώρα, το έζησα κι ως βουλευτής.(video)

  • Πλέον ο κατανας έχει απολέσει κάθε στοιχειώδη “σοβαρότητα” που πρέπει να έχει το προφίλ ενός πολιτικού.

    Αλλαγή θέσεων,απόψεων με ρυθμούς που πλέον δεν μπορεί να παρακολουθήσει κανείς.

    Κοιμάσαι ξέροντας ότι είναι ΑΝΕΛ και ξημερώνεις και τον ψάχνεις…

    Δείχνει με κάθε ευκαιρία πόσο θέλει μια… καρέκλα.

    Μετά και από αυτή την σύμπραξη και αναμέτρηση η πολιτική καριέρα του κ Κατανα πιστεύω ακράδαντα πως λαμβάνει τίτλους τέλους.

    Σοβαρότης μηδέν

    Χαιρετίσματα στα παιδάκια που έχουν εργολαβία τα σχόλια

    • Άλλος ψάχνει καρέκλα απεγνωσμένα.
      Και γιατί ασχολείστε τόσο με τον Χάρη..
      Δικιά του επιλογή εσάς τι σας κοφθει??
      Μάλλον τον φοβάστε…
      Για πείτε και άλλα να δούμε πόσο θα ανεβει το κοντέρ…

      Γιατί για να ασχολείσαι με κάποιον σημαίνει ότι κάτι κάνει καλά…..

  • Βγήκε κατά λάθος βουλευτής μας ζαλισε το τελευταίο διάστημα με την κριτική του στην Περιφερειακή αρχή και τώρα πάει και προσκυνάει. Κύριε Κατανα ποιος παίρνει στα σοβαρά τέτοιες πολιτικές θέσεις;

  • Ρε Χαρη είσαι σοβαρός;Τι έκανες;Τόσο ψέμα πια;Έχω πέσει από τα σύννεφα.Δεν κατάλαβες κάτι.Ήμασταν μαζί σου γιατί ήμασταν απέναντι από τον χειρότερο Περιφερειάρχη που έχει δει ο τόπος.Οποιος και να ήταν απέναντι από τον Κασαπιδη θα τον στηρίζαμε.Τι έκανες τώρα;Τι κατάλαβες;Λυπάμαι,αλλά η επιλογή μας θα είναι Αμανατιδης.

  • Κάτανα τον ξέρεις τον μύθο με τον Τσοπάνη και τον Λύκο;
    Εσύ κατάντησες σε χειρότερη κατάσταση….
    Δεν σε πιστεύει και ο ποιο πιστός σου φίλος (αν μπορεί να υπάρξει τέτοιος με τόση αφερεγγυότητα και κωλοτούμπα που κουβαλάς στην πολιτική σου
    διαδρομή )και όχι μόνο!
    Αυτές όμως οι πρακτικές δημιουργούν μια αγανάκτηση στο λαό και φυσικά ξεσπά με διαφορετικό τρόπο στην κάλπη.
    Στρέφεται εναντίον της πολιτικής ορθότητας και καταλήγει στις επιλογές των άκρων.
    Το δυστύχημα είναι ότι η Περιφέρεια μας αυτή την κρίσιμη στιγμή, διοικείται από έναν άνθρωπο, που επικαλείται την Δημοκρατία απλά για να δικαιολογήσει την πολιτική του αφερεγγυότητα απέναντι μάλιστα σε ανθρώπους που όφειλε να τους είχε έστω και ένα στοιχειώδη σεβασμό.
    Αντ’ αυτού βλέπουμε να επιλέγει… συνεταιρισμούς με πρόσωπα που όχι μόνο δεν του προσθέτουν πάνω απ’ όλα ψήφους αλλά πιστοποιούν και σφραγίζουν την πολιτική κωλοτούμπα που κατεβάζει ακόμα περισσότερο την απαξίωση της πολιτικής ζωής του τόπου.
    Κάποιοι πρέπει να το βάλουν καλά στο μυαλό τους ότι η πολιτική ασκείτε για τους ανθρώπους
    Και οι πολίτες έχουν υποχρέωση να προστατεύσουν την πολιτική ως αξία από τα διαβρωμένα πολιτικά ήθη τα οποία σήμερα μετέρχονται όσοι επιζητούν αποκλειστικά τις καρέκλες και όχι την εκπροσώπηση των πολιτών από νοθεύσεις και σκοτεινές συμμαχίες.
    Φτάνει ποια το δηλητήριο που χύνεται στην προσπάθειά να χειραγωγηθεί ο ψηφοφόρος.
    Οι παραπάνω πρακτικές έχουν ως αποτέλεσμα την αποστασιοποίηση των πολιτών απέναντι στην πολιτική με τον μισό πληθυσμό περίπου να μην πάει να ψηφίσει!
    Για όλα αυτά δανείζομαι τα λόγια του Πλάτωνα πως, «μια από τις τιμωρίες που δεν καταδέχεσαι να ασχοληθείς με τα κοινά είναι ότι καταλήγεις να σε κυβερνούν άνθρωποι πολύ κατώτεροι σου».
    Πάντως να ξέρετε ότι δεν….ψιχαλίζει στο… στο ‘’Δωμάτιο’’ της εξουσίας αλλά
    Κάτι άλλο συμβαίνει…

  • Από την ΝΔ στον καμμενο, μετά για λίγο δήθεν επαναστάτης και τελικά πίσω στο μαντρί. Σίγουρα απόφοιτος της σχολής μπουμπουκου ” Η σωστή πιρουέτα “.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι